Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
shai-hulud
csendes tag
Ebben valóban van némi igazság, mert a telefonomon tapasztaltam ezt, de úgy gondolom ezzel még együtt lehet élni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy én nem az a felhasználó vagyok, akit az Apple majd arra kényszerít, hogy mindig a legújabb cuccaikat vásároljam. Mert ebben valamilyen szinten igazat adok az előttem szólóknak, hogy ezzel a (csak az új hardverre optimalizálunk) játékkal sok hűséges felhasználót veszíthetnek. Ezt nem csak a mobil piacra értem, de a desktop OS-re is (a cégnél még mi is "csak" 10.7.5-öt használunk, mert az még atomstabil a mai napig is).Valóban úgy látszik, hogy nem feltétlenül halad jó irányba az alma, véleményem szerint inkább legyen dárga és megbízható, mint volt régebben. Ne olyan mint most, drága, de legalább kevésbé megbízható, mint annak idején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- BestBuy topik
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs