Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
shai-hulud
csendes tag
Ebben valóban van némi igazság, mert a telefonomon tapasztaltam ezt, de úgy gondolom ezzel még együtt lehet élni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy én nem az a felhasználó vagyok, akit az Apple majd arra kényszerít, hogy mindig a legújabb cuccaikat vásároljam. Mert ebben valamilyen szinten igazat adok az előttem szólóknak, hogy ezzel a (csak az új hardverre optimalizálunk) játékkal sok hűséges felhasználót veszíthetnek. Ezt nem csak a mobil piacra értem, de a desktop OS-re is (a cégnél még mi is "csak" 10.7.5-öt használunk, mert az még atomstabil a mai napig is).Valóban úgy látszik, hogy nem feltétlenül halad jó irányba az alma, véleményem szerint inkább legyen dárga és megbízható, mint volt régebben. Ne olyan mint most, drága, de legalább kevésbé megbízható, mint annak idején.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest