- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekintetfigyelés:
Mai úgyis minden mozdulatunkat figyelik világban semmi különös nincs abban, hogy figyeli a szemem, szerintem 10 éve sem volt ez fura, ráadásul egy jó kényelmi funkció.
3-4 éve használok apple készülékeket, előtte android-samsung volt, ott ez alap minden készülékben, régen és ma is. Így már értem miért 2 perc a legrövidebb beállítható idő ipad-en, fura volt, mert 30 mp-et szoktam állítani, ha végeztem csak leteszem és hamar kikapcsol, nem nyomkodom a gombot. Mindegy, nem katasztrófa, ez megszokható, Mac-em is lekapcsol 3 perc után ha nem nyomkodom.Rezgés:
Nem szeretem ha csipog, puttyog, kattog gépelés közben, ezért rezgést szoktam beállítani visszajelzésnek. Samsung tabletek tudnak vibrálni, simán érződik, ez nem probléma, biztos nem ezért hagyják ki, ráadásul a taptic engine erősebb mint a vibramotorok. Rémlik, hogy apple-nél csak pár éve van ez a funkció billentyűzet visszajelzésre, amikor én beléptem apple csapdába, már volt. Csak a billentyű visszajelzésre használnám, nem az értesítéseknél, na mindegy, bekapcsoltam azt a kattogó hangot, nem annyira zavaró.Ha beállítás menüben vagyok, visszalépésre nincs valami gesztus, csak a kijelző felső felén, középen lévő vissza gombbal lehet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Crimson Desert
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tudományos Pandémia Klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest