- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekintetfigyelés:
Mai úgyis minden mozdulatunkat figyelik világban semmi különös nincs abban, hogy figyeli a szemem, szerintem 10 éve sem volt ez fura, ráadásul egy jó kényelmi funkció.
3-4 éve használok apple készülékeket, előtte android-samsung volt, ott ez alap minden készülékben, régen és ma is. Így már értem miért 2 perc a legrövidebb beállítható idő ipad-en, fura volt, mert 30 mp-et szoktam állítani, ha végeztem csak leteszem és hamar kikapcsol, nem nyomkodom a gombot. Mindegy, nem katasztrófa, ez megszokható, Mac-em is lekapcsol 3 perc után ha nem nyomkodom.Rezgés:
Nem szeretem ha csipog, puttyog, kattog gépelés közben, ezért rezgést szoktam beállítani visszajelzésnek. Samsung tabletek tudnak vibrálni, simán érződik, ez nem probléma, biztos nem ezért hagyják ki, ráadásul a taptic engine erősebb mint a vibramotorok. Rémlik, hogy apple-nél csak pár éve van ez a funkció billentyűzet visszajelzésre, amikor én beléptem apple csapdába, már volt. Csak a billentyű visszajelzésre használnám, nem az értesítéseknél, na mindegy, bekapcsoltam azt a kattogó hangot, nem annyira zavaró.Ha beállítás menüben vagyok, visszalépésre nincs valami gesztus, csak a kijelző felső felén, középen lévő vissza gombbal lehet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest