Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekintetfigyelés:
Mai úgyis minden mozdulatunkat figyelik világban semmi különös nincs abban, hogy figyeli a szemem, szerintem 10 éve sem volt ez fura, ráadásul egy jó kényelmi funkció.
3-4 éve használok apple készülékeket, előtte android-samsung volt, ott ez alap minden készülékben, régen és ma is. Így már értem miért 2 perc a legrövidebb beállítható idő ipad-en, fura volt, mert 30 mp-et szoktam állítani, ha végeztem csak leteszem és hamar kikapcsol, nem nyomkodom a gombot. Mindegy, nem katasztrófa, ez megszokható, Mac-em is lekapcsol 3 perc után ha nem nyomkodom.Rezgés:
Nem szeretem ha csipog, puttyog, kattog gépelés közben, ezért rezgést szoktam beállítani visszajelzésnek. Samsung tabletek tudnak vibrálni, simán érződik, ez nem probléma, biztos nem ezért hagyják ki, ráadásul a taptic engine erősebb mint a vibramotorok. Rémlik, hogy apple-nél csak pár éve van ez a funkció billentyűzet visszajelzésre, amikor én beléptem apple csapdába, már volt. Csak a billentyű visszajelzésre használnám, nem az értesítéseknél, na mindegy, bekapcsoltam azt a kattogó hangot, nem annyira zavaró.Ha beállítás menüben vagyok, visszalépésre nincs valami gesztus, csak a kijelző felső felén, középen lévő vissza gombbal lehet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- reMarkable 2
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest