Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Hoztam nektek egy hamis Apple Pencil (USB-C) összehasonlítást. A hamis ceruzát eredetiként árulta egy cég az EMAG Marketplace-en, egyébként nem sokkal olcsóbban, mint az eredeti ár. Rendeletem egyet. Már a doboza alapján is látszott, hogy nem eredeti, máshogy néz ki, gyenge anyaghasználat, hiányozik a serial is (a ceruahegyet letekerve sincs feltüntetve serial number), nincs CE jelzés, stb. A ceruza hosszabb, mégis sokkal könnyebb, mint az eredeti. Tapintásra is gagyi. Kábel nélkül egyből működött a tablettel, persze lebegtetés funkció nincs. Firkáltam vele egy kicsit, arra egyébként alkalmas. Az iPad-ra másnap került egy Paperlike fólia, azóta nem érzékeli a ceruzát (de az is lehet, hogy lemerült...bár próbálkoztam töltéssel, nem segített). Vettem egy eredetit is, a hamisat természetesen visszaküldöm és jeleztem az EMAG-nak is, hogy hamis (nem is látom már a kereskedői felületen).
Tanulság: Apple Pencilt csak hivatalos viszonteladónál vegyetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB C bontatlan
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest