Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Hoztam nektek egy hamis Apple Pencil (USB-C) összehasonlítást. A hamis ceruzát eredetiként árulta egy cég az EMAG Marketplace-en, egyébként nem sokkal olcsóbban, mint az eredeti ár. Rendeletem egyet. Már a doboza alapján is látszott, hogy nem eredeti, máshogy néz ki, gyenge anyaghasználat, hiányozik a serial is (a ceruahegyet letekerve sincs feltüntetve serial number), nincs CE jelzés, stb. A ceruza hosszabb, mégis sokkal könnyebb, mint az eredeti. Tapintásra is gagyi. Kábel nélkül egyből működött a tablettel, persze lebegtetés funkció nincs. Firkáltam vele egy kicsit, arra egyébként alkalmas. Az iPad-ra másnap került egy Paperlike fólia, azóta nem érzékeli a ceruzát (de az is lehet, hogy lemerült...bár próbálkoztam töltéssel, nem segített). Vettem egy eredetit is, a hamisat természetesen visszaküldöm és jeleztem az EMAG-nak is, hogy hamis (nem is látom már a kereskedői felületen).
Tanulság: Apple Pencilt csak hivatalos viszonteladónál vegyetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest