Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ARCADIA
újonc
Szevasztok ! Kérlek segítsetek ...Jailbreak-eltem az ipad minimet,de egy idő után eltünt róla a Cydia ..Próbáltam újratelepíteni ,de a Pangu meg sem mozdult ,és azt gondolom itt követtem el azt a hibát ,hogy megpróbáltam így ebbe az állapotába visszaállítani (összes tartalom ,beállítás törlésével....Azóta nem tudom visszaállítani gyári beállításokat mivel csak a töltés ábrája pörög-pörög körbe..Csak úgy tudom leállítani ,ha egyidejűleg nyomom a ki-be kapcsolásgombját és az alsó kör alakú gombot...Így most se jailbreak ,sem pedig ,ha el akarom adni nem tudom alaphelyzetbe állítani . Nagyon örülnék ,ha bárki tudna mihamarabb segíteni...7.1.2 verzióju és 6.02.00 Firmware... Ennél boldogabb Új évet Mindnyájatoknak !

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- reMarkable 2
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest