Hirdetés
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Sziasztok!
Egy elég hülye hibába futottunk bele, kíváncsi vagyok, hogy másnál is előfordul-e?
És ha nem, miért nem, nálunk meg miért??? ;-)Szóval a kisebbik lányom egy iPad Air 5-öt használ szinte mindenre, amihez vettem pár hónapja neki egy Logitech Combo Touch billentyűzetes tokot.
És ezzel a tokkal az van, hogy sajnos valamit nyom vagy feszít a táblagépen: mert amikor ír rá a ceruzával (főleg erre használja - sulis jegyzetelés) , akkor a kijelző középső területén a ceruza alatt elszíneződik a kijelző egy kicsit, tipikusan úgy, mint egy megnyomott kijelző. De nem nyomja rá túlságosan a ceruzát, mert a kijelző többi részén nem színeződik el - és ha másik tokkal használja, akkor a kijelző közepén sem, mert a Logitech megvásárlása előtt nem volt ilyen problémája, és most visszatette a régi tokba - nem színeződik.
Ilyenkor mi van?! Egyedi hiba lehet, vagy más is belefutott már ebbe ilyen Lobitech tokkal?
Elég vacak így, mert kellene a billentyűzet is a lányomnak, ettől eltekintve nagyon jó lenne a Logitech, viszont így nem használja, ahhoz meg azért drága volt...
Szerintetek visszaküldjem?! Amazon-os vásárlás, kb. 2 hónapos. Vagy hülyének fognak nézni? Mert lehet, hogy az iPad-ben nem kerek valami, de az meg már nem garis szerintem...
Üdv: Vasti
Új hozzászólás Aktív témák
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest