Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bostone

addikt

válasz kchris78 #44548 üzenetére

Miért lenne irracionális anyagilag? Ha ennyibe kerül, akkor ennyiért lehet megvenni.
    Többször elhangzott itt, hogy túl erős a hardver. Szerintem ez is a tévedések gyűjteményébe való. Teszem azt egy illető kizárólag a dühös madarakkal kíván játszani iPad pro táblagépen és anyagilag van erre lehetősége, miért ne tenné?
    Egy motor vagy egy autó lehet túl erős, lehet halálos, de tabletek esetében a kínálat határozza meg a piacot.
    A Pro Max mobilok is túl erősek és túl sokba kerülnek, ha szigorúan vesszük a tényeket.

Nekem jelenleg az S9 ultrára fáj a fogam, semmi racionális magyarázatot nem tudok mellette felmutatni, ellene viszont egy nőnemű lényt. Így könnyen eldöntöttem a kérdést, mivel feltűnő lenne a sokadik táblagép a házban.

Viszont csak olyan gépet veszek, amihez értelmes garancia létezik még használtan is. Ezt ajánlom mindenkinek, aki nagy értékű cucc vásárlására adja a fejét.
    A héten kaptam vissza a szervízből az M1 pro-t. Az akku indokolatlanul gyenge volt két év használat után és szerintem egy új gépet kaptam. A házon található használati nyomok mindenesetre eltűntek, az akku 100%-os jelenleg.
    Rendkívül boldog vagyok és elégedett.
    Még van egy év garanciám.
    Egy fabatkában sem fogadtam volna, hogy pozitív kicsengésű lesz a történet vége.
    (A dobozát jól leharcolták menet közben, biztos sokat utazott.)

Az erő legyen veled!

Új hozzászólás Aktív témák