Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszyka
senior tag
válasz
Kinder
üzenetére
Nem vagyok szakértő, de az A-s usb-k nem tudják a power deliivery szabvány-t, amit az Apple használ, csak a type-c portok, de azok ugye "csak" 20W-ot adnak le. A xiaomi saját "szabványt" használ a 65W-hoz, nem a PD-T, vagy QC-t. Ha gyorsabban akarod tölteni a tabletet, olyan töltőt vegyél, ami tud type-c porton 65W-ot. Nekem anno ez volt: [link]
Nem tudom, hogy type-c kábellel egyébként hogy van, de nekem anno a 20W-nál nagyobb teljesítményű töltők sorra nyírták ki a lightning kábeleket. Hiába vett fel a telefon csak 18W-ot de majdnem havonta meghalt a kábel, ha nem 20W-os töltővel használtam, hanem a 65W-ossal. Pedig volt gagyi kábelem, gyári, és Ugreen is. Mindegy volt, mert max 1-2 hónapig bírták. Szerintem csak óvatosan 20W felett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs