Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
nbence94
üzenetére
Én nem használtam iPad Air-re (tavaly karácsonytól használtam idén novemberig, eredeti Smart Case-el), és látható vagy érezhető karc nem volt rajta. Egyszer megnéztem nagyon közvetlenül direkt fény alatt, és 4-5 mikrokarc volt rajta, ami épp elég ahhoz, ha el akarod majd adni, hogy kereskedő vérpistike a hardverapróról a 80 ezres árból még le akarjon alkudni 20ezret "hamá eemásztam idág", de normális ember nem, hogy nem foglalkozik vele, hanem észre se veszi.
Most kicserélték garanciában, a héten megyek érte, és erősen gondolkozom rajta, hogy veszek rá egy fóliát így 0 perces állapotában, hogy ha esetleg eladom 1 év múlva, ne köthessen bele senki.
De ha mondom, semmi érzékelhető karc nem volt rajta ~11 hónapnyi használat után.
Gadgetfan_: Mint ahogy azt írtam is korábban, az OK, hogy elvileg a 32-es helyére lépett a 64-es, de az iPhone 6-al ellentétben az Air2 drágább lett az előző szériához képest. Így, akinek a 32 elég lenne, annak ez most +20ezer ráfizetés (viszont aki 64-eset venne eleve, az jól járt, mert -10ezer).
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest