Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Többször is kérdés volt, főleg így az ünnepek fele, hogy honnan érdemes rendelni iPad-et. Ezzel kapcsolatban írnék egy óva intő történetet.
Mivel én mostanában továbbképzésemmel voltam elfoglalva, családom iPad vásárlását rájuk hagytam. Én ezen túlmennék, ugyanis történt, hogy édesanyám jóhiszeműen felment az egyik árukereső oldalra és értelemszerűen kiválasztotta az egyik szimpatikus árú boltot. Sokszor olvasni felbontott, töltő nélkül szállított iPad-ekről, jellemzően olcsóbb GSM boltokból, ezért már előre jeleztem, hogy mindenképpen érdeklődjön a csomag bontatlanságáról vásárlás előtt.
A trükk, vagy nevezzük átverésnek ott indul, hogy felteszik a tabletet elég jó áron. Majd mellétesznek egy drágább (reálisabb) árat, +2 év szoftveres garancia címszóval. Hiába lett megrendelve az olcsóbb, 1 éves garanciás tablet 2 helyen két különböző módon reagáltak rá.
Az elsőnél felhívták édesanyámat, hogy sajnos az az ár nem stimmel, mert a cégvezető kérésére már csak a drágább, plusz garanciával adhatják a tabletet (de azért az árössuehasonlító oldalakon élvezik a dobogós helyet). Megköszönte az információt és törölte a megrendelését, tudván, hogy az a +2 év semmire nem jó.
A második helyen szintén megrendelte a tabletet X ezer Ft-ért, majd a megrendelés visszaigazolás visszaérkezett X + ~12.000 Ft-ról (ez mondjuk elég durva húzás, annak tudatában, hogy a webshopban egyértelműen az olcsóbb lett kiválasztva). Ekkor visszahívta őket, hogy ez mégis mi. Itt is közölték vele, hogy ja igen, ők is csak a plusz garanciával tudják adni és még hozzátettek egy 2500 Ft-os kiszállítási díjat (igen, Magyarországon egy ~150.000 Ft-os terméknél amit 1500-ért bárhova elvisz a legtöbb futárcég). A telefonos nő talpraesettebb volt, a hallgatásra elkezdte ecsetelni miért jó ez a plusz garancia (azaz hablatyolt egy sort). Végül meg lett rendelve a táblagép, legalább a kiszállítási díj nélkül. A hab a tortán, hogy a szállítási cím helyett a számlázási címre szállította ki a telefonos GSM boltos nő.
A lényeg, hogy az olcsóbb nem mindig olcsóbb valójában, de legalább a meglepetést sikerült elrontani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest