Hirdetés
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Többször is kérdés volt, főleg így az ünnepek fele, hogy honnan érdemes rendelni iPad-et. Ezzel kapcsolatban írnék egy óva intő történetet.
Mivel én mostanában továbbképzésemmel voltam elfoglalva, családom iPad vásárlását rájuk hagytam. Én ezen túlmennék, ugyanis történt, hogy édesanyám jóhiszeműen felment az egyik árukereső oldalra és értelemszerűen kiválasztotta az egyik szimpatikus árú boltot. Sokszor olvasni felbontott, töltő nélkül szállított iPad-ekről, jellemzően olcsóbb GSM boltokból, ezért már előre jeleztem, hogy mindenképpen érdeklődjön a csomag bontatlanságáról vásárlás előtt.
A trükk, vagy nevezzük átverésnek ott indul, hogy felteszik a tabletet elég jó áron. Majd mellétesznek egy drágább (reálisabb) árat, +2 év szoftveres garancia címszóval. Hiába lett megrendelve az olcsóbb, 1 éves garanciás tablet 2 helyen két különböző módon reagáltak rá.
Az elsőnél felhívták édesanyámat, hogy sajnos az az ár nem stimmel, mert a cégvezető kérésére már csak a drágább, plusz garanciával adhatják a tabletet (de azért az árössuehasonlító oldalakon élvezik a dobogós helyet). Megköszönte az információt és törölte a megrendelését, tudván, hogy az a +2 év semmire nem jó.
A második helyen szintén megrendelte a tabletet X ezer Ft-ért, majd a megrendelés visszaigazolás visszaérkezett X + ~12.000 Ft-ról (ez mondjuk elég durva húzás, annak tudatában, hogy a webshopban egyértelműen az olcsóbb lett kiválasztva). Ekkor visszahívta őket, hogy ez mégis mi. Itt is közölték vele, hogy ja igen, ők is csak a plusz garanciával tudják adni és még hozzátettek egy 2500 Ft-os kiszállítási díjat (igen, Magyarországon egy ~150.000 Ft-os terméknél amit 1500-ért bárhova elvisz a legtöbb futárcég). A telefonos nő talpraesettebb volt, a hallgatásra elkezdte ecsetelni miért jó ez a plusz garancia (azaz hablatyolt egy sort). Végül meg lett rendelve a táblagép, legalább a kiszállítási díj nélkül. A hab a tortán, hogy a szállítási cím helyett a számlázási címre szállította ki a telefonos GSM boltos nő.
A lényeg, hogy az olcsóbb nem mindig olcsóbb valójában, de legalább a meglepetést sikerült elrontani.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 1
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Apple Pencil USB C bontatlan
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest