Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zoli62
    addikt

Márpedig úgy van ahogy lugosi #41538 fórumtárs írta.
    Magad is ellenőrizheted. Coconut Batteryvel irasd ki a ciklust, majd 50%-ról töltsd fel a mac-ed. Nem fogja számolni. Ha még 1x megismétled pontosan egy ciklussal fog nőni a számláló.

“Az öt éves Macbook Air( 2017)-ben összesen hatvan teljes töltési ciklus van”

Ha nem használod -vagy csak kábelről- akkor persze hogy nincs benne ciklus.
    De el kell keserítselek. Amint elkezded csak akkuról használni az ilyen gépeket szinte azonnal beesik az akku kondíciója.

Az én 2018-as macbook air-em 0 extra törődést kapott, 3 éves korában 94%-os akkuval adtam el.

Töltőn sohasem használtam a MBA-t, kivéve szoftverfrissítés, vagy Time Machine használata esetén, egyébként kizárólag akkumulátorral. Így van most kilencven százalék körül a kapacitás. Általában teljesen lemerítettem, majd feltötöttem, egyéb időben pedig aludt.
    Nem mondanám, hogy én többet törődtem volna a MacBook Air-emmel. Három év alatt a 94% kapacitás is nagyon jó. Én pont azért vettem első Apple termékként MacBook Air-t, mert el is vártam tőle a relatíve hosszú akkumulátoros üzemidőt, amit az iPad-től is elvárom.

Új hozzászólás Aktív témák