Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Kíváncsiságból megnéztem, hogy van-e szoftverfrissítés, és a legnagyobb csodálkozásomra az iPadOS 16.1.1-re már tudtam mobilinterneten is frissíteni, nem kellett Wi-fi, sőt az iCloudba történő biztonsági mentéshez sem kellett Wi-fi. Nem találtam erről hivatalos vagy nem hivatalos infót, eddig csak az 5G-s eszközökön lehetett engedélyezni a mobilinterneten keresztüli frissítést. Mivel korábban használtam publikus béta szoftvert iPhone-on, azt már láttam, hogy van olyan beállítás, hogy ha szoftverfrissítés közben megszűnik a Wifi, akkor mobilinterneten lehet folytatni a szoftver letöltését, de ez a régen várt lehetőség eddig nem volt. Van valakinek több infója erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ZTE Blade A36 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest