Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kakuk.tamas
    addikt

Srácok, segítséget kérek iPad ügyben.

Hamarosan bejelentésre kerül az új iPad széria, melynek hatására borítékolhatóan fog emelkedni a jelenlegi modellek ára is az iPhone-ok árait követve, ezért most vásárolnék be. A 13 minivel már megütöttem a bokámat emiatt 300-ért még sikerült megfogni a bejelentés után apple resellertől egy modellt, de az is magasabb ár volt, mint a megjelenési ára. :N
    Szóval, iPad5-ről lépnék, mert már böngészni, Messengerezni is lassúcska. Talán még egy évet ellennék vele, de az előbb indokoltak miatt most lenne érdemes váltani.
    iPad 9: mindenre elég lenne a SoC jelenleg, de a kijelző minősége, és a hangszórók miatt ódzkodok tőle. Ezekből szeretném, ha jobb minőséget kapnék.
    iPad mini: Sajnos túl kicsi.
    iPad Air 5: Az alapmodell miben különbözik az alapmodell Pro 11-től? 120hz nincs, fotókban nem tarol annyira, de ennyi, jól sejtem?

Szóval addig jutottam, hogy az iPad 9 és az Air 5 közt kéne választani új modell esetén. Az Air kb. duplájába kerül.

Az elvárásom az lenne, hogy újabb 5 évig egy jól használható iPad-em legyen, lehetőleg jobb kijelzővel, jobb hangzással, mint a mostani. Szerintetek megéri a duplaárat az Air?

Illetve nem vetem meg a használt iPad-eket sem. 130-200 közt van olyan használt modell, ami megfelel a leírt elvárásoknak?

Az M1-es Air5 több mint elegendő mindenre IS. Ez tuti nem fog kikopni még jópár évig, olyan erő és tartalék van benne, hogy az brutális. Gondolj csak bele, van olyan MacBook, amiben ugyanez a SoC van.

Ha nagyon hosszú távra tervezel, akkor Air5, amíg csak emnyibe kerül.

Új hozzászólás Aktív témák