- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
légyszi győzzetek meg. Mivel nagyon viszket a tenyerem valami új cuccra sokat hezitáltam, hogy milyen Apple terméket érdemes vennem idén. A watch-ot elvetettem, mert nem tudnám elengedni a hagyományos órákat. Az m1-es mb air a felhasználásomra így is túl jó. A 14 pro meg az első telefon 6 év után ami nem mozgat meg, főleg nem 13 pro-ról. Így amivel szemezek az egy ipad air. Oktatási kedvezménnyel, ami ha jól tudom már csak holnaputánig él és ajándék airpods-al. Jelenleg egy ipad 9-et használok csak és kizárólag tartalomfogyasztásra. Tudom, hogy semmi ésszerű döntés nem lenne a csere mellett, de próbálom magam meggyőzni, hogy jövőre akár mesteren jól jöhet jegyzetelésre, egyetemi munkákra. Ha jól számolom miután eladnám a kilencest és az airpodsot kb. 100 ezret kéne ráfizetnem. Megéri ezt az árat? Volt valaki hasonló dilemmában?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple Watch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest