Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin
    nagyúr

Tablet szinte nem kell sok idő, hogy megszokd. Ha el tudod engedni a széles személyre szabási igényeidet [ami ugye a droidon elég széleskörű], akkor hamar fog menni.

Anno én is eléggé bele voltam épülve az andoridos világba, de hosszabb távon nagyon elkapott az Apple.
    Bár, egyedül a Macbookot voltam képtelen megszokni. Nem a rendszert, hanem főként a barom billentyűzetkiosztást és a normális egér lehetőségének hiányát. Úgyhogy, laptop fronton skippeltem. De nem is baj, mert amire használtam volna arra az iPadem is tökéletes. Talán még kényelmesebb is.

Eddig tetszik ma értelemszerűen ezt nyomkodom éjjel üresjáratban és tetszetős, megérte jó vétel volt. :K

Az mondjuk kegyetlen zavaró, hogy nem lehet teljesen kikapcsolni a jelszó kérés vásárláshoz a store-ban. Ahogy az is, hogy fix rácsban vannak az ikonok és nem lehet üres tér köztük de ezek nüanszok.... :DDD

--

2019/2020/2021-es 10.2-es képernyőfóliák jól látom, hogy teljesen kompatibilisek / azonosak?

Már csak arra szeretnék rájönni miért dobálta el délután otthon az Edifier R1700-asaimnak a BT kapcsolatát. S10 és párom S20FE-je is nevetve de a 2017-es Pro-ja is vígan el van a hangfallal, ez nem ellenben a realme fülessel tökéletes. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák