Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Igen furcsa kérdéssel állok elétek. Programozóként dolgozom és 14 év Linux után váltottam át macOS rendszerre, egy Mac Mini 2018, később 2020 gépeken. Az azonnal szemet szúrt, hogy az Apple billentyűzet kiosztása habár lehet sokaknak jó, addig programozni rajta egyenesen szenvedés, ha nem lehetetlen.
Így azzal kezdtem, hogy megkeressem a módját a változtatásának, köznyelv szerint “Windows” kiosztás képében.
Na ez idáig rendben is van. Azonban a hordozhatóság végett vettem egy iPad–et és billentyűzetet hozza. Itt szinten szembesültem az Apple kiosztással, ami szintén zavaró.
Kérdésem az lenne, hogy van–e mód iPadOS alatt is elérni a “Windows” billentyűzet parancsokat?Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bittorrent topik
- Star Wars rajongók
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest