- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippet kérnék ha van. Google testvér (Lol ipad topickban) nem segít, amit ott találtam semmi nem jött be. Akkumulátor rész a beállításokban nem mondja meg mi zabál (és a talált megoldások sem segítenek mint pl. háttér frissítések kikapcsolása), behozza ami tegnap volt de semmi arról hogy éjszaka hova lett 10%+. A probléma az hogy nem használt állapotban is óránként 1% vagy több a merülés (8 órás éjszakai alvás alatt mindig 10% felett). 2017-es 10,5-es ipad pro-val úgy voltam vacak már az akksi, de az új 1 hetes ipad mini is ezt nyomja (szépen apple módszerrel költöztem át a régiről az újra, ezt a hibát is áthozta, köszike).
1. Van valami app ami megmutatja hogy ki/mi zabál a háttérben (ha már a beállításokban az akku rész nem)?
2. Van valami amit érdemes még próbálnom a reset és egyenként vissza pár alap dolog felálláson kívül (gyakorlatilag könyvek + pdf-ek + mobilnet + jegyzetelés amire használva van)?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Linux Mint
- Formula-1
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest