Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippet kérnék ha van. Google testvér (Lol ipad topickban) nem segít, amit ott találtam semmi nem jött be. Akkumulátor rész a beállításokban nem mondja meg mi zabál (és a talált megoldások sem segítenek mint pl. háttér frissítések kikapcsolása), behozza ami tegnap volt de semmi arról hogy éjszaka hova lett 10%+. A probléma az hogy nem használt állapotban is óránként 1% vagy több a merülés (8 órás éjszakai alvás alatt mindig 10% felett). 2017-es 10,5-es ipad pro-val úgy voltam vacak már az akksi, de az új 1 hetes ipad mini is ezt nyomja (szépen apple módszerrel költöztem át a régiről az újra, ezt a hibát is áthozta, köszike).
1. Van valami app ami megmutatja hogy ki/mi zabál a háttérben (ha már a beállításokban az akku rész nem)?
2. Van valami amit érdemes még próbálnom a reset és egyenként vissza pár alap dolog felálláson kívül (gyakorlatilag könyvek + pdf-ek + mobilnet + jegyzetelés amire használva van)?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Hardcore café
- Háztartási gépek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Byintek Love U14 Projektor
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest