- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Apple Watch
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Új ipad vásárlásán gondolkozom. 2 héttel ezelőttig egy 18-as 11" Pro-t használtam, ami minden igényemet kielégítette, de végül eladtam, mivel szeretem frissíteni rendszeresen a dolgaimat. A 120Hz miatt csak a Pro vonal jöhet nálam szóba, viszont érdekelne, hogy az M1 hogyan muzsikál az Ipad-ben. Használok egy MBA-t, szintén M1, így a komolyabb dolgokra mindenképp az maradna, ezt csak és kizárólag tartalomfogyasztásra, utazás közben filmezésre használnám. A méreten gondolkozom még, de gyanítom a MBA mellé felesleges lenne a nagyon Ipad. Gondolkoztam, hogy esetleg várnék az újra, de ahogy nézem tavasszal szokott frissülni, így mivel pletykákat nem nagyon hallottam idén, gondolom ebből már csak jövő év lesz.Szóval kinek milyen tapasztalata, esetleg ellenérve van a Pro mellett/ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest