- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor profi iPhone másolásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1DO
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem az Apple tableteket, sosem volt még Apple eszközöm.
Annyi kérdésem lenne, hogy a 4. verziós AIR-nek az USB-C-jére csatlakoztatható pendrive-al korlátozás mentesen lehet bármilyen file-t oda-vissza másolni?
64 GB verziót néztem ebből, kicsit kevésnek tűnik a tárhely és jó lenne valami más alternatíva a filetárolásra ami több gigabájtos videofelvételek gyors oda-vissza másolását teszi lehetővé.Általános online tartalomfogyasztás, sok pdf, ebook olvasás mellett van egy akciókamera video szoftver ami video visszanézést, kis szerkesztést tud, (ehhez ugye le kell tölteni a gépre a felvételeket amik nem kis méretűek) - illetve netflix-et, youtube-ot is nézném rajta, azt olvastam hogy a képernyő arány miatt nem valami jó a Netflix megjelenítése. - ezzel van tapasztalat?
Kb. ilyen célokra használnám a gépet.
Indultam a sima ipad típussal, aztán az AIR, majd a Pro - nyílván az utóbbi lenne a legjobb, ám nem fér bele a keretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Formula-1
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest