- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asike
csendes tag
Még a pálcika emberem is csúnya ha rajzolok egyet szóval nem rajzolni vettem. Mindent vele csinálok mert sokkal vékonyabb a hegye mint az ujjam. Egyedül a lentről felfelé suhintást kell ujjal csinálni ha egy appot be akarok zárni mert azt valamiért nem lehet vele. De lehet csak én nem jöttem rá hogyan kéne csinálni.
-
Asike
csendes tag
https://www.alza.hu/baseus-smooth-writing-capacitive-stylus-active-d6436290.htm?kampan=arukereso_hu_prislusenstvi-pro-it-tv_stylusy-pera-prezentery_univerzalni_base203b2&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_prislusenstvi-pro-it-tv_stylusy-pera-pre Nekem amire kell arra tökéletes mégse 50k.
-
consono
nagyúr
Van ebből olyan, amin keresztül áramot is tudsz neki adni, nekem olyan van (van rajta egy lightning port is). Megy vele billentyűzet, egér, pendrive, MIDI billentyűzet, stb.
Én a tavalyi sima iPad-et használom, szerintem mindennapi használatra bőven elég még évekig. Netflix, böngészés, YT, NAS-ról filmek meg sem kottyan neki... Jó lenne az USB-C, mert kényelmesebb lenne, de csak amiatt eszembe nem jutna droidos tabletet használni helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- AliExpress tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EAFC 25
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest