Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asike
csendes tag
Még a pálcika emberem is csúnya ha rajzolok egyet szóval nem rajzolni vettem. Mindent vele csinálok mert sokkal vékonyabb a hegye mint az ujjam. Egyedül a lentről felfelé suhintást kell ujjal csinálni ha egy appot be akarok zárni mert azt valamiért nem lehet vele. De lehet csak én nem jöttem rá hogyan kéne csinálni.
-
Asike
csendes tag
https://www.alza.hu/baseus-smooth-writing-capacitive-stylus-active-d6436290.htm?kampan=arukereso_hu_prislusenstvi-pro-it-tv_stylusy-pera-prezentery_univerzalni_base203b2&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_prislusenstvi-pro-it-tv_stylusy-pera-pre Nekem amire kell arra tökéletes mégse 50k.
-
consono
nagyúr
Van ebből olyan, amin keresztül áramot is tudsz neki adni, nekem olyan van (van rajta egy lightning port is). Megy vele billentyűzet, egér, pendrive, MIDI billentyűzet, stb.
Én a tavalyi sima iPad-et használom, szerintem mindennapi használatra bőven elég még évekig. Netflix, böngészés, YT, NAS-ról filmek meg sem kottyan neki... Jó lenne az USB-C, mert kényelmesebb lenne, de csak amiatt eszembe nem jutna droidos tabletet használni helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest