- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Na szóval a tapasztalatot szerint egy iPaden több mindent meg lehet tenni, mint iPhone-on, azaz az iPadOS inkább a macOS-hez van közelebb? Mire gondolok: fáljkezelés, azaz az iPad Fájlok alkalmazás tudásban inkább a Finderhez van közelebb. Külső adattárolók használatának engedélyezése. Rádugtam egy Kingston pendrive-öt az Air-RE, és bár nem jelezte a csatolását, mint Windowson és Linuxon, de a Fájlokban egyből megjelent az új eszköz, persze tudom, nem minden külső eszközt támogat az iPad, és nem is olyan régen engedélyezte ezt a külső eszközhasználatot az Apple. Vannak azért különbségek is: Mac-en látom a teljes fálj- és könyvtárszerkezetet, iPaden csak a saját könyvtárat, és nem tudok egynél több felhasználót létrehozni. Legalábbis én ezt vettem észre közel két hét iPad Air “nyúzás” után, úgy, hogy MacBook Airt már négy és fél éve használok, de azóta az iPadOS különvált az iOS-től. Azaz iPad-hez talán kicsit több tudás kell, mint egy “egyszerű” iPhone-hoz. Kíváncsi vagyok, mivel értesz egyet, és mivel nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest