- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Na szóval a tapasztalatot szerint egy iPaden több mindent meg lehet tenni, mint iPhone-on, azaz az iPadOS inkább a macOS-hez van közelebb? Mire gondolok: fáljkezelés, azaz az iPad Fájlok alkalmazás tudásban inkább a Finderhez van közelebb. Külső adattárolók használatának engedélyezése. Rádugtam egy Kingston pendrive-öt az Air-RE, és bár nem jelezte a csatolását, mint Windowson és Linuxon, de a Fájlokban egyből megjelent az új eszköz, persze tudom, nem minden külső eszközt támogat az iPad, és nem is olyan régen engedélyezte ezt a külső eszközhasználatot az Apple. Vannak azért különbségek is: Mac-en látom a teljes fálj- és könyvtárszerkezetet, iPaden csak a saját könyvtárat, és nem tudok egynél több felhasználót létrehozni. Legalábbis én ezt vettem észre közel két hét iPad Air “nyúzás” után, úgy, hogy MacBook Airt már négy és fél éve használok, de azóta az iPadOS különvált az iOS-től. Azaz iPad-hez talán kicsit több tudás kell, mint egy “egyszerű” iPhone-hoz. Kíváncsi vagyok, mivel értesz egyet, és mivel nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest