- Kompakt méretben is divat lehet a 2 x 200 megapixel
- Apple Watch
- Yettel topik
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
Eleg kemenyen korvonalazodik bennem egy refound.
Egyreszt ugye a hangszoro problema. Elvileg a vekonysag oltaran felaldoztak a dolgot es a rezgescsokkento vagy elnyelo membran nincs benne. Ezzel meg mondjuk egyutt tudnek elno bar ennyi penzert rossz szajizzel.
Aztan a kijelzo tenyleg elszinezodik hatulorol fogva ha ugy fogja az ember. Eddig a kemeny tok miatt nem vettem eszre. Gondolom ez is az ultravekonysag szamlajara irhato.
De ami a legjobban faj hogy nem szinhelyes szerintem a kijelzo. Elso ranezesre szep eles (az is) de az tunt fel hogy az ismert oldalak nem ugy festenek rajta ahogy megszoktam. Kicsit fakonak hat az egesz. Nem tudom h csak az enyem vagy mindegyik ilyen de abszolut eszreveheto.
Vitt mar vissza vki apple termeket kb mire szamithatok ?
A legrosszabb hogy majdnem vettem egy uj iphonet is es annak is ua van a hangszorojaval.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 32GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4720
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iPad Air 11 Wi-fi + Cellular M2 2024 128GB , Space Grey
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S11 256GB 11" Wi-Fi Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro 12.9" 2TB/16GB M1 Space Grey 2027.11-ig garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest