Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
Carasc0
üzenetére
Részben tudok csak válaszolni.
Magyar boltokban nem vagyok annyira otthon (vám, ÁFA előtt vettem még az aliről), inkább mutatnám, hogy milyen vált be. Az egyik készüléken ilyen van, a másikon a bill. miatt csak egy ilyen egyszerű hátlap. UAG tokot lehet kapni, egy ismerősnek ilyenben van a készülék, fogtam én is kezemben, nagyon erős, biztos nem hajlik meg. De nagyon jó értékelést kapnak a Zugu tokok (talán ez a legjobb mind közül, ha biztosan nem kell bill.)Fólia (Toll on): a hozzászólások alapján két fajta kijelzővel érkeznek az ipadek:
1, "semmitől sem karcolódik meg"
2, "levegő is karcolja"
(Troll off)Ha csak itthon használnám szerintem nem lenne rajta fólia, mert nem karcolódna.
A toll és a környezet miatt viszont van rajta jobb minőségű (ESR) üvegfólia.
Hiába próbálom mellőzni a krétát, a kollégák mindenhová leteszik a szivacsot és néha nekem is használni kell, így "poros" a környezet és tényleg bátrabban viszem magammal, veszem elő bárhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Troll off)