Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kókuszdió
    nagyúr

segíthetek valamiben, van kérdésed? vagy mi a mosolygás témája?

A8 van benne, ami az iPhone 6 CPU-ja, ami az iOS 12-t kapta meg utoljára, tehát utoljára 2018ban, 3 évvel ezelőtt !!!!!!

és őszintén? még iOS 15tel simán használható marad, DE nekem a 11ProMax és 12.9Pro mellé feltünően idegesítő lenne az összes pici akadás

De ha nem lenne pénzem Mini 5re akkor simán használnám így is. Minden funkció tökéeltesen ment vele: több ablakos mód, bögészés, youtube, stb akár minden egyszerre.

Egy dolog miatt kizáró nálam: ahogy említettem autóban ez a navigációm, és nem érek rá vezetés közben várni arra hogy a lefagyásból magához térjenek az appok - nekem minden azonnal kell hogy működjön

Mi ez a támadás ,meg sem szólaltam...

Tőlem még a Windows 11-et de még az egész NASA rendszert is felrakhatjátok ,nem az enyém így nem érdekel mit csináltok vele.
    Az meg egy más dolog ,ha a jó szándékú tanácsaim nem fogadják ,okos hallgat ,szamár szenved.

Szerk.
    Azt viszont nyilván nem reklámozom ,hogy mindenki frissítsen bátran mert nem vagyok rosszindulatú ,csak azért mert "én frissítettem" másnak is legyen sz@r. ;)
    Mindenki azt csinál amit akar a saját eszközével ,ettől függetlenül le lehet írni az ember saját tapasztalatát és véleményét ,nem kell ezen lázadni.

Új hozzászólás Aktív témák