Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
NomAd_82
üzenetére
itt azért elég jól össze van szedve:
https://szifon.com/2021/01/25/beszelgessunk-2021-ben-a-3-eves-jotallasrol-es-a-garanciarol-valamint-az-applecare-rol/van viszont egy bekezdés ami nem hagy nyugodni: Az ügyfél azzal megy be a szervizbe, hogy a készülék gyorsan merül, már most, a hivatalos 1 éves garancia lejárta előtt is. Természetesen a szervizes kolléga ellenőrzi, és kiderül, hogy napjában 3-5x volt töltve, vagyis alapjában véve nem rendeltetésszerűen volt használva. Ez sem garanciális hiba.
What? Ha én háromszor-négyszer rádugom a Carplay-re 15-20 percekre meg néha a QI töltőn is rajta van akkor bukom a garanciát meg nem rendeltetésszerű használat? (szerk: iPhone-ra gondoltam, hirtelen azt hittem abban a topikban vagyok. De egy iPad is lehet naponta többször töltve, hol van ez leírva, hogy naponta csak egyszer engedélyezett tölteni?) Azért ez elég nevetséges... ráadásul a konszenzus szerint a líthiumos akksinak a sok kis töltés tesz jót, nem az, nem a fullos merítés - fullos töltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest