Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MauroN
tag
Sziasztok. Adódott egy probléma az iPad Prommal. Valami szoftveresen csúnyán beragadhatott, nem is gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat. Tünetek: Smart folio case nyitásnál és csukásnál nincs felébresztés, csak gombra működik, egyetlen appot se tudok megnyitni, hiába kattintok bármelyikre is, csak az érintés animáció látszik. Lapozni tudok, értesítő rendszert, vezérlőközpontot le tudom húzni, azokon belül mindent tudok állítani. Problémám ott kezdődne, hogy nem tudom újraindítani, mert a power + hang fel-le (nem tudom most melyik) gombkombinációra nem jön elő semmi, beállítások app meg ugye nem nyílik meg. Rádugtam gépre, hogy Synciossal vagy 3utoolssal majd újraindítom, de ha rádugom a gépre, előjön ipaden, meg a programban, hogy engedélyezzem az új eszközt, de hiába engedélyezem, nem történik semmi, program nem látja az iPadet. Hogy tudom újraindítani, vagy kikapcsolni? iTunes-t nem próbáltam, mert utálom, de gondolom azzal is ugyanaz lenne, mint 3utoolssal, vagy synciossal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest