Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Kukucska12
üzenetére
Nem tudom, én nem igazán szoktam nézni, hogy újoc vagy addikt, aki ír. Ha értelmes és kulturált, akkor nekem teljesen mindegy.

Nem mondom, hogy tökéletes az alma vannak hibák, de az én felhasználási szokásaimhoz sokkal jobb és stabilabb, mint a droid. Én először telefon fronton váltottam almára, aztán jött az iPad, az Apple watch....

-
SharpSA
veterán
válasz
Kukucska12
üzenetére
"valaki úgyis fel fog jelenteni, amint meglátja, hogy friss újonc vagyok, hiszen ez Magyarország."
Már bocsánat, de milyen ... hozzáállás ez? Miért? Honnan? Magadból indulsz ki?

Ha tényleg így gondolkozol, akkor lehet így lesz, de ez csak rajtad múlik, hogy mit vonzol be magadnak...
Na és engem például totál hidegen hagy, hogy kinek milyen "rangja" van itt."Benne van évek óta, csak nem magyarul."
Igen, ez így van, de magyar kellene nekem, nekünk.
-
SharpSA
veterán
válasz
Kukucska12
üzenetére
"mert a véralmások kicsinálnak így is bárkit, aki kritikusan fogalmaz. "
Nem találkoztam még itt eddig ilyen hozzáállással, szerintem kultúrált stílussal bárki leírhatja a véleményét. Aki meg nem hajlandó a másik véleményét elfogadni, illetve 1-2 jó tanáccsal nem tud vagy nem akar hozzászólni, az inkább hallgasson.
-
xhege
veterán
válasz
Kukucska12
üzenetére
Szerintem őt sem küldte el senki, még a "régi" tagok sem.
Lehet kritizálni az Apple-t (nyilván ok is van rá, mint mindenhol), sőt lehet kritizálni magadból kikelve is. Szerintem melegebbre csak a trollkodó alma gyűlölőket szokták elküldeni. Nekem is kellett idő "ezer év" droidozás után az átállásra, de azóta úgy érzem jó helyen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet kritizálni az Apple-t (nyilván ok is van rá, mint mindenhol), sőt lehet kritizálni magadból kikelve is. Szerintem melegebbre csak a trollkodó alma gyűlölőket szokták elküldeni. Nekem is kellett idő "ezer év" droidozás után az átállásra, de azóta úgy érzem jó helyen vagyok.