- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Kukucska12 #33285 üzenetére
Nem tudom, én nem igazán szoktam nézni, hogy újoc vagy addikt, aki ír. Ha értelmes és kulturált, akkor nekem teljesen mindegy.
Nem mondom, hogy tökéletes az alma vannak hibák, de az én felhasználási szokásaimhoz sokkal jobb és stabilabb, mint a droid. Én először telefon fronton váltottam almára, aztán jött az iPad, az Apple watch.... -
SharpSA
veterán
válasz
Kukucska12 #33285 üzenetére
"valaki úgyis fel fog jelenteni, amint meglátja, hogy friss újonc vagyok, hiszen ez Magyarország."
Már bocsánat, de milyen ... hozzáállás ez? Miért? Honnan? Magadból indulsz ki?
Ha tényleg így gondolkozol, akkor lehet így lesz, de ez csak rajtad múlik, hogy mit vonzol be magadnak...
Na és engem például totál hidegen hagy, hogy kinek milyen "rangja" van itt."Benne van évek óta, csak nem magyarul."
Igen, ez így van, de magyar kellene nekem, nekünk.
-
SharpSA
veterán
válasz
Kukucska12 #33273 üzenetére
"mert a véralmások kicsinálnak így is bárkit, aki kritikusan fogalmaz. "
Nem találkoztam még itt eddig ilyen hozzáállással, szerintem kultúrált stílussal bárki leírhatja a véleményét. Aki meg nem hajlandó a másik véleményét elfogadni, illetve 1-2 jó tanáccsal nem tud vagy nem akar hozzászólni, az inkább hallgasson.
-
xhege
veterán
válasz
Kukucska12 #33273 üzenetére
Szerintem őt sem küldte el senki, még a "régi" tagok sem.
Lehet kritizálni az Apple-t (nyilván ok is van rá, mint mindenhol), sőt lehet kritizálni magadból kikelve is. Szerintem melegebbre csak a trollkodó alma gyűlölőket szokták elküldeni. Nekem is kellett idő "ezer év" droidozás után az átállásra, de azóta úgy érzem jó helyen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest