Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Megint én!
Találtam egy Jump Desktop nevezetű appot, ami eléggé felcsigázott.
Ez a program ha jól értelmezem, ki is elégítené minden általam ezelőtt felvázolt igényemet.Jól gondolom, hogy ez egy un. távoli elérést biztosít nekem mondjuk az otthoni PC-mhez vagy Notebook-omhoz? Mint a Teamviewer? Mert akkor ez nagyon jó!
Effektíve úgy lenne egy szupergyors Tabletem tartalomfogyasztásra, hogy közben bármikor munkára foghatom az otthoni gépem? Mert így akkor alkalmas lenne minden általam említett feladatra, sőt, minden eddigi munkámat, fájlomat, dolgaimat, programjaimat elérném, amit használtam, vagy használok.
Jól értelmezem, vagy ez nem ennyire egyszerű?
Sőt, így akár a céges gépemet is tudnám irányítani és csak a képernyők között kellene váltogatnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro - Desert Titanium - 128GB - Akku: 100% - Megkímélt Újszerű állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs