- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Megint én!
Találtam egy Jump Desktop nevezetű appot, ami eléggé felcsigázott.
Ez a program ha jól értelmezem, ki is elégítené minden általam ezelőtt felvázolt igényemet.Jól gondolom, hogy ez egy un. távoli elérést biztosít nekem mondjuk az otthoni PC-mhez vagy Notebook-omhoz? Mint a Teamviewer? Mert akkor ez nagyon jó!
Effektíve úgy lenne egy szupergyors Tabletem tartalomfogyasztásra, hogy közben bármikor munkára foghatom az otthoni gépem? Mert így akkor alkalmas lenne minden általam említett feladatra, sőt, minden eddigi munkámat, fájlomat, dolgaimat, programjaimat elérném, amit használtam, vagy használok.
Jól értelmezem, vagy ez nem ennyire egyszerű?
Sőt, így akár a céges gépemet is tudnám irányítani és csak a képernyők között kellene váltogatnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest