- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Megint én!
Találtam egy Jump Desktop nevezetű appot, ami eléggé felcsigázott.
Ez a program ha jól értelmezem, ki is elégítené minden általam ezelőtt felvázolt igényemet.Jól gondolom, hogy ez egy un. távoli elérést biztosít nekem mondjuk az otthoni PC-mhez vagy Notebook-omhoz? Mint a Teamviewer? Mert akkor ez nagyon jó!
Effektíve úgy lenne egy szupergyors Tabletem tartalomfogyasztásra, hogy közben bármikor munkára foghatom az otthoni gépem? Mert így akkor alkalmas lenne minden általam említett feladatra, sőt, minden eddigi munkámat, fájlomat, dolgaimat, programjaimat elérném, amit használtam, vagy használok.
Jól értelmezem, vagy ez nem ennyire egyszerű?
Sőt, így akár a céges gépemet is tudnám irányítani és csak a képernyők között kellene váltogatnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Licencek + laptopok + dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest