- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
Csak hogy én is mondjak valamit az Apple garanciáról..🙂
Párom magánszemélyként vásárolt ipad 2017et készüléket hivatalos viszonteladónál. Természetesen valamivel több mint egy év után jelentkezett rajta egy hiba ami miatt használhatatlan lett, ezért mivel sokat járok Budapestre felvittem az iStyle Corvinba, foglaltam időpontot is. Ott elég jól elhajtottak, hogy erre már nincs semmi garancia és 102 ezer forintért fődarab csere történhet, mert az Apple szervizek egyébként önköltségre sem javitanak, sem sehogy, ha van egy hibás ipad már küldik is el mi meg kapunk refurbot.
Ezután gondoltuk, hogy akkor bevisszük oda ahol vásároltuk, ott a lányok a pultnál azt sem tudták mi az a +1 év apple termékekre. Pont arra járt az üzletvezető és ő persze ismerte, készséges volt és mondta felküldik, de a +1 ami ugye a szavatosság ott nekem kell bizonyítanom hogy már a vásárlás időpontjában hibás volt. Nyilván tudjuk hogy ez lehetetlen. 2 héttel később visszajött az ipad ugyanazzal a 100 ezer forintos ajánlattal, végül eladtam ezt hibásan és vettem egy 2018as ipadet.
Szóval ennek tükrében vásároljatok.. nekünk számtalan Apple termékünk van és ez volt az első ami elromlott. Én soha többet nem vásárolok hivatalos helyen Apple terméket, lényegében drágább 20-50-80 ezer forinttal alapártól függően mint egy GSM boltban és amikor szükségünk lenne a +1 évre akkor még én bizonyítsak.. szánalmas 🙂
Én itt ábrándultam ki az Appleből, azóta már a telefonom le is cseréltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- E-roller topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest