Hirdetés
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
Csak hogy én is mondjak valamit az Apple garanciáról..🙂
Párom magánszemélyként vásárolt ipad 2017et készüléket hivatalos viszonteladónál. Természetesen valamivel több mint egy év után jelentkezett rajta egy hiba ami miatt használhatatlan lett, ezért mivel sokat járok Budapestre felvittem az iStyle Corvinba, foglaltam időpontot is. Ott elég jól elhajtottak, hogy erre már nincs semmi garancia és 102 ezer forintért fődarab csere történhet, mert az Apple szervizek egyébként önköltségre sem javitanak, sem sehogy, ha van egy hibás ipad már küldik is el mi meg kapunk refurbot.
Ezután gondoltuk, hogy akkor bevisszük oda ahol vásároltuk, ott a lányok a pultnál azt sem tudták mi az a +1 év apple termékekre. Pont arra járt az üzletvezető és ő persze ismerte, készséges volt és mondta felküldik, de a +1 ami ugye a szavatosság ott nekem kell bizonyítanom hogy már a vásárlás időpontjában hibás volt. Nyilván tudjuk hogy ez lehetetlen. 2 héttel később visszajött az ipad ugyanazzal a 100 ezer forintos ajánlattal, végül eladtam ezt hibásan és vettem egy 2018as ipadet.
Szóval ennek tükrében vásároljatok.. nekünk számtalan Apple termékünk van és ez volt az első ami elromlott. Én soha többet nem vásárolok hivatalos helyen Apple terméket, lényegében drágább 20-50-80 ezer forinttal alapártól függően mint egy GSM boltban és amikor szükségünk lenne a +1 évre akkor még én bizonyítsak.. szánalmas 🙂
Én itt ábrándultam ki az Appleből, azóta már a telefonom le is cseréltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Video konvertálás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest