Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Na vettem egy iPad 2018-at meg hozzá egy apple pencilt. Galaxy Tab A 10 után iszonyatos dobozhangja van és kézben fogva folyamatosan berezonál, közepes hangerőn is. Nyilván a kép is kisebb, de ezt tudtam - a 16:10 formátum után persze nagyon fura.
A toll viszont egy vicc, csendes helyiségben egy kopogtatás vele a jegyzetelés. Persze tudtam, hogy van hangja meg tesztekben is említik, de valahogy hangos környezetben nem tűnt ilyen borzasztónak.
Persze a működés oké de nekem ez így nem tetszik.
Online rendeltem helyi MediaMarktban vettem át. Gondolom ilyenkor nincs már 14 nap elállás, ha kibontottam? Töltő meg minden érintetlen. Max eladom veszteséggel, de ez így eléggé csalódás. Hozzá kell tennem persze, hogy ezekről a dolgokról informálódtam tesztekből, de nem gondoltam hogy ilyen extrém lesz.
Szerk: most olvastam, hogy apple készülékeket nem lehet 14 napon visszaadni mert ezek regisztrált készülékek. Mondjuk a pencilt talán sikerül, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- DOOM - The Dark Ages
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest