Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Na vettem egy iPad 2018-at meg hozzá egy apple pencilt. Galaxy Tab A 10 után iszonyatos dobozhangja van és kézben fogva folyamatosan berezonál, közepes hangerőn is. Nyilván a kép is kisebb, de ezt tudtam - a 16:10 formátum után persze nagyon fura.
A toll viszont egy vicc, csendes helyiségben egy kopogtatás vele a jegyzetelés. Persze tudtam, hogy van hangja meg tesztekben is említik, de valahogy hangos környezetben nem tűnt ilyen borzasztónak.
Persze a működés oké de nekem ez így nem tetszik.
Online rendeltem helyi MediaMarktban vettem át. Gondolom ilyenkor nincs már 14 nap elállás, ha kibontottam? Töltő meg minden érintetlen. Max eladom veszteséggel, de ez így eléggé csalódás. Hozzá kell tennem persze, hogy ezekről a dolgokról informálódtam tesztekből, de nem gondoltam hogy ilyen extrém lesz.
Szerk: most olvastam, hogy apple készülékeket nem lehet 14 napon visszaadni mert ezek regisztrált készülékek. Mondjuk a pencilt talán sikerül, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- BestBuy topik
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest