- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv szakik.
Nem tudom mennyire off topik téma, de pár helyen már olvastam, hogy az iPad munkára alkalmasabb mint egy Androidos tab.
A kérdés a következő melyiket érdemesebb venni?
[Felhasználás: net, tartalomfogyasztás, alkalmi játék és talán (nagyon talán) videó-zeneszerkesztő app kipróbálása.]Nagyon elgondolkodóba vagyok.. Van laptop (Wines) Droid fut a jelenlegi telefonomon, de kéne egy középút amivel majdnem tudom helyettesíteni valamilyen szinten a gépi dolgokat. (Ha nem muszáj ne gépen csinálni mindent.)
Nem tudom mennyire idevágó, de ha valami tanácsot/tippet tudtok adni melyiket vagy hogyan tegyek pontot az i-re azt megköszönöm.
Bocsi az offért, szép napot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest