- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
Ha már ennyire aktuális a téma: Mini 4, 12-es "update" telepítése után ugyan meg kell szoknom pár dolgot (változtak a grafikai elemek, lett pár új gomb, illetve itt-ott máshová került néhány), de az eddigiek alapján pozitív a változás (lassabb nem lett legalábbis
)A részvények alkalmazás erőltetését ugyan nem értem (nálam instant felkerült az értesítések közé is), de kikapcsolható (azért nem értem mert akinek eddig szüksége volt rá annak nyilván már volt, akinek pedig nem, annak ezután is csak felesleges alkalmazás).
A képernyőidő kimutatás nekem tetszik (bár újdonságot nem tudtam meg, eddig is képben voltam hogy főleg filmnézésre/játékra használom...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)