Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
Ha már ennyire aktuális a téma: Mini 4, 12-es "update" telepítése után ugyan meg kell szoknom pár dolgot (változtak a grafikai elemek, lett pár új gomb, illetve itt-ott máshová került néhány), de az eddigiek alapján pozitív a változás (lassabb nem lett legalábbis
)A részvények alkalmazás erőltetését ugyan nem értem (nálam instant felkerült az értesítések közé is), de kikapcsolható (azért nem értem mert akinek eddig szüksége volt rá annak nyilván már volt, akinek pedig nem, annak ezután is csak felesleges alkalmazás).
A képernyőidő kimutatás nekem tetszik (bár újdonságot nem tudtam meg, eddig is képben voltam hogy főleg filmnézésre/játékra használom...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)