Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akcsy
tag
Sziasztok!
Lehet béna kérdés, de hátha tudtok segíteni!
Nem vagyok egy műszaki zseni, ezért lehet hülyén fog hangzani.
Van egy Ipad Mini 4-em, ami sajnos nem GSM verziós. Néha szoktam kocsiban használni, de sokszor a viszonylag nagy kijelzője miatt jól jönne, ha futna rajta navigáció... Ugye van rá sok program, sőt vennék is rá, de ha jól tudom nincs benne GPS vevő. (pl. IGO szülinapp verziójával semmit sem tudott kezdeni
)
És az lenne a kérdésem, hogy van esetleg rá megoldás, hogy lehessen használni rajta navigációt?
Még a régi nokiámhoz vettem anno egy samsung gps (bluetooth-os) jeladót, de nem csatlakozik rá (ellenben az androidos telómmal)Köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)