Hirdetés
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Nemo1001 #23393 üzenetére
Nem nagy a lossod mert a küldött/fogadott alapján 1% alatt van . Nem ideális de ettől még nem kéne folyamatosan laggolnod.
Ráadásul mivel a saját hálózaton belül nem látszódik loss a képeid alapján ,majd jön a szokásos duma ,hogy az ő hálózatukon kívül van a probléma , vedd fel a kapcsolatot a szerver üzemeltetőjével stb
Ismerős a helyzet, párszor már végigjátszottam -
M@Db0Y
senior tag
válasz
Nemo1001 #23387 üzenetére
De nálad 0% csomagvesztést mutat. Nálam is annyi a game teszten pedig elbukik nálam is mert a max 100ms ami belefér szerintük és nálam 120-140 között mozog.
Csomagvesztést legkönnyebben winmtr progival tudsz nézni valami magyar szerver felé.szerk: Egyébként ha jól tudom lakossági csomagoknál semmiféle garancia nincs ping időkre és talán csomagvesztésre se. Csak a sebességeknél van garantált érték.
Üzleti szerződésben van külön ping időre és csomagvesztésre is garantált érték ami alatt fog maradni 99.5%-ban. -
tzimash
őstag
válasz
Gubek-Einste #23176 üzenetére
Összejött
A lemondás a varázsszó.
Eddig 5Mbit és CsaládiTV HD nélkül volt, a hűségidő lejárta után 11,5k-ért, le akartuk mondatni a főbérlővel, erre azt ajánlották, hogy átírják a nevünkre, újabb két év hűséggel, 30/5Mbit + Kolibri Családi HD csomag 7250 Ft-ért. Szerintem egész korrekt, úgyhogy elfogadtuk. 19-én kezdtük intézni, most volt itt a szerelő modemet cserélni. A net jelenleg 37/7-es. Megváltás -
fila
senior tag
Tesóm előfizetett invitel digitálos kábeltv-re.
Új Lg Uhd Tv-be került a szolgáltató smart kártyája.
Probléma, hogy a kártya behelyezése után csak pár percig lehetett nézni a kódolt adásokat. Utána kiírta, hogy nincs kártya behelyezve. A kódolatlan adókat lehetett továbbra is nézni.
Cseréltettük a kártyát, olvasót, de ezzel is ugyanaz a helyzet
Ötlet valakinek?
-
person
senior tag
Én is szolgáltatói cégnél dolgozom, nálunk nem divat a meglévő ügyfelet hátrányban részesíteni, ellenkezőleg, mégis jönnek új ügyfelek.
Mindig is rühelltem amiért aranyáron adták a húszfilléres ADSL-t, a kétbalkezes szerelőikkel együtt akik konkrétan 1 méteren forrasztás nélkül kézzel összetekert háromszor toldott össze vissza gubancolt vezetéket bent hagyták.. ping az egekben, náluk persze minden rendben volt.. Szerintem azt sem tudta a csávó hol van inkább nem nyúlt hozzá. később én raktam rendbe.. így nehezen tudom tolerálni az ilyen ügyfélmegtartó húzásaikat. -
zzola
titán
válasz
Gubek-Einste #23383 üzenetére
Sokra nem megyünk vele, az ott van, mi meg itt...
-
person
senior tag
Sziasztok.
Nem emlékszem 10 vagy 15 éve vagyok inviteles.. rendesen fizető ügyfél..
Ezt azzal hálálja meg ez a korrekt cég, hogy a meglévő túlárazott semmitérő ADSL-em az időközben kiépített optikára drágábban tudom lecserélni mint amennyiért egy új ügyfél megkapja.. Gratulálok a cégnek akkor itt be is fejeztem.
Megszüntetést követően 90 napig nem számítok új ügyfélnek, rendben de ezalatt 2 évet aláírok a másik szolgáltatónál és elfelejtek visszajönni.. Szarjanak sünt! -
r0by
addikt
válasz
Martin Eden #23378 üzenetére
Nálam port forward megy, 5 port van továbbítva a routerhez. Tehát nem tolok át minden portot (DMZ).
A router pedig dhcp-n csatlakozik a modemhez. Így minden megy frankón. -
Martin Eden
tag
Pont ugyanezt használtam én is évekig a tplinkemmel, még a UPC-nél, az előző szolgáltatónál. És használnám továbbra is, ha a routert sikerülne belőni. Amit írtál, a port forwardos megoldás (minden portot továbbdobsz a routernek?) is szóba jöhet, ha a klasszikus módszerekre nem találok megoldást...
-
r0by
addikt
válasz
Martin Eden #23376 üzenetére
Én hagyom a modemet betárcsázni, port forwardolok.
DDNS-re ezt használom már 5+ éve. A routeren (ASUS AC-68U) pedig ütemezett feladatként fut egy script az ip bejelentéséhez.
Biztos, hogy nem ez a legegyszerűbb módja a dolognak, de nálam bizonyított a stabilitásával. -
Martin Eden
tag
Üdv!
Pár hete kötötték be az invitelt (vdsl), most karácsonykor (boldog ünnepeket mindenkinek) volt egy kevés időm, hogy a modemben egyáltalán nézelődjek. ZTE ZXHN H168N modemet kaptam. Először megpróbáltam volna a régi routerem (tplink 1043nd) működésre bírni, de hiába hoztam létre új bridge connectiont és állítottam be adott portra, amire aztán a routerem csatlakoztattam, majd állítottam be azon pppoe betárcsázást (+mac klónozást is már végső kétségbeesésemben), egyszer sem sikerült a routeren netet csiholjak. Végül is pár hét alatt a ZTE-vel se volt gond, viszont valami dinamikus dns-re szükségem lenne, ezért próbáltam a routerem feléleszteni, azzal korábban használtam ilyen szolgáltatást. A zte-ben viszont csak 3 lehetőséget találtam: dyndns, ez ugye eléggé borsos árú már (40$ per év az alap csomag), dtdns, ez ingyenes, regisztráltam, viszont a router nem igazán frissítette az ip változást, tehát látszólag nem igazán működik, míg a harmadikat (dipc) meg se találtam, szóval ezzel sem vagyok előrébb.
Szóval a kérdéseim:
1. esetleg mit kellene még belőni/másképp konfigolni, hogy a modem+saját router kombó működjön?
2. valaki használ ezzel a zte modemmel sikeresen ddns-t?Köszönettel, Martin Eden
-
-
GEPESZ66
veterán
Két tévében CA modul van,viszont az egyik tévénél a National Geo...-nàl azt írja,hogy nincs aktiválva.Mi tévő legyek?
-
-
-
bbdzyx
senior tag
Sziasztok!
Végre elért hozzánk is a Telekom az optikával, így szeretném felmondani a szívből gyűlölt Inviteles szerződést. Jól értem, hogy csak írásban lehet felmondani, illetve azt követően 8 napjuk van leszerelni a DSL+IPTV készülékeket?
-
guftabi96
addikt
Azért ez a cég mindig tud újat mutatni.
December elseje óta nem volt gépem. Egy kis netezős gépet használtam, ami nem az enyém volt, ezért igyekeztem nem rárakni semmi fölöslegeset (értsd: nem töltöttem le semmit, max képeket).
Decemberben már egyszer jelentettünk be hibát, jött is a szerelő, kicserélte a routert.
Ugyan úgy rossz volt a net, újabb hibabejelentés, és ma jött a szerelő. Végre egy olyan jött, aki túljutott a routercserén. Felmászott az oszlopra is, mondta is, hogy ott bütykölt valamit.
Sebesség ellenőrzésnél nem volt meg a 15 mega, csak a 10.
Kiderült, hogy a központban valamiért, valamikor átállították 10-re. -
-
martonx
veterán
Sziasztok, ha a fehér optikai kábelmodem ledjei az első led kivételével zöldről pirosra váltottak, mi a teendő? Még reggel bejelentettem, de azóta se jött felénk senki. Házilag tudok neki hatni valamit?
Félő, hogy a komplett karácsonyt internet nélkül kell töltenünk. Mennyi időn belül kellene a hibát elhárítaniuk vajon? -
7s26c
őstag
Sziasztok! Nálunk az IPTV és a net hibátlan évek óta, de a router a sokadik. Vagy hirtelen halál vagy lassú. Most épp naponta ki kell húzni egy percre. Bejelentem. Ez mennyire általános?
-
AttyVin
aktív tag
Na, nálam ez pont fordítva van - az ES-en szerencsére abból megy a legkevesebb.
Futball (+labdajáték) minden csatornán, minden mennyiségben van (sőt, szinte csak az).
Itt helyette technikai sportok, stb., láthatók, amik meg máshol gyakorlatilag nincsenek (+igen felkészült kommentátorok).
Kár, hogy a szolgáltató ezeket a csatornákat nem egymás kiegészítőinek látta (+üzleti érdek)... -
törölt tag
-
Linem
senior tag
válasz
frovery #23354 üzenetére
Én elég sűrűn követtem a discovery sorozatait. A foci érdekel, és mivel a Eurosport alig ad le heti 1-2 Bundesliga meccset, így részemről nem gond, ha kiveszik. A Fine és a Food csatornákat soha nem fogom nézni.
Ebből is látszik, hogy nincs egyszerű helyzetben egy szolgáltató sem a csatornakínálat összeállításánál, hiszen jelen esetben 3 előfizető 3 féle érdeklődési kör. -
frovery
senior tag
válasz
AttyVin #23353 üzenetére
Én a Discovery-ket már régóta nem nézem. Teletűzdelt raklámokkal és igénytelen áltudományos garázsos és egyéb marhaságokkal. Engem az ilyen nem vonz.
Az Eurosport az viszont számomra is A sport csatorna. Van benne mindenféle, nemcsak foci, mert engem az sem érdekel.
Egyébként a Fine Living és a Food Network nemrossz. UPC Directen régóta van és sokszor belekukkantok. -
frovery
senior tag
Lehet volt már ez a hír.
Gasztronómiai és életmód csatornákkal bővít az Invitel. -
mottt
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy félig off:
Inviteles Net&Go mobilnethez kapott Huawei usb mobilnet eszközt a szerződésem felmondásakor vissza kell adnom?
Válaszokat előre is köszönöm! -
M@Db0Y
senior tag
válasz
Nemo1001 #23347 üzenetére
jelentsd be... tudom nem vigasztal nálam kinn voltak méregettek napközben meg estefelé amikor rossz és kb 1 hónapja nyitva a hibajegyem.. Előző hibajegyet már lezárták azért szép kis kötbért kaptam. Ez már 1 hónapja nyitva ez is szép összeg lesz. Legalább pár hónapig ingyen van a net amíg nem javítják ki.
szerk: ja október 25.-én jelentettem először a problémát
Nagy poén... 2 hónapja lassan nem tudták megoldani
-
Nemo1001
aktív tag
megcsináltam a driver cserét,de nem változott semmit.
-
Nemo1001
aktív tag
Downstream Bonded Channels
Channel Lock Status Modulation Channel ID Frequency Power SNR Correctables Uncorrectables
1 QAM256 386000000 Hz -1.6 dBmV 42.0 dB 0 0
2 QAM256 394000000 Hz -1.8 dBmV 41.9 dB 0 0
3 QAM256 402000000 Hz -2.3 dBmV 41.7 dB 0 0
4 QAM256 410000000 Hz -1.1 dBmV 41.9 dB 0 0
5 QAM256 418000000 Hz 0.6 dBmV 41.4 dB 0 0
6 QAM256 426000000 Hz 0.9 dBmV 42.5 dB 0 0
7 QAM256 434000000 Hz 0.5 dBmV 42.5 dB 0 0
8 QAM256 442000000 Hz -0.6 dBmV 40.9 dB 1 0Total Correctables Total Uncorrectables
1 0Upstream Bonded Channels
Channel Lock Status US Channel Type Channel ID Symbol Rate Frequency Power
1 TDMA 2560 Ksym/sec 35000000 Hz 41.3 dB
2 TDMA 2560 Ksym/sec 40000000 Hz 42.5 dB
3 TDMA 2560 Ksym/sec 45000000 Hz 42.2 dB
4 TDMA 2560 Ksym/sec 50000000 Hz 42.0 dB -
janaman01
addikt
Az szép lehet..közben elmentünk bevásárolni , mire hazajöttünk jó lett minden..
-
janaman01
addikt
válasz
Kicsirics77 #23334 üzenetére
Köszi! Akkor hivom őket ! Üdv a Martfűieknek. Szinte minden nap járok arra
-
janaman01
addikt
Törökszentmiklós és környékén másnál is behalt a net? Mert ha igen hivom őket
Szerk: a tv sem megy.. -
pkornel
aktív tag
sziasztok tudnátok ajánlani valami programot hogy monitorozni tudjam a ping-et?
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Gubek-Einste #23328 üzenetére
Illetve nem alkalmazza a náluk bevett szokást ,hogy hiába volt szerződésed akkor is megemelte.
-
-
lazac_
tag
Mai számlával érkezett: február 1. ÁSZF változás, határozatlan idejű szerződésnél emelkedik az előfizetési díj TV 50-, Internet 50-, Telefon 200- Forinttal, azaz nálam összesen 300- Forinttal, telefon percdíjak 7%-kal. Borítékon: Kellemes ünnepeket kíván az Invitel!
-
törölt tag
-
huan
őstag
Sziasztok!
Az Inviteltől kapott dlinkgo N3000-at vissza kell adni szerződés felmondásakor? -
guftabi96
addikt
Most komolyan ennyire hulladék ez a zte (H108), amit adnak? Ez már szerintem az 5. router október óta.
Annyi különbséggel, hogy ez most nem ilyen gömbölyű, hanem jóval szögletesebb formája van... Ezt pénteken kaptuk, de ez meg random eldobja a netet... az internet szöveg fölötti led egyszer csak kialszik, majd hosszan pirosan világít egy idő után, és utána helyreáll minden. -
castiels
addikt
válasz
Gubek-Einste #23311 üzenetére
Itt akkor nem elérhető a hd adas?
Invitel, tripla m csomagban
-
-
castiels
addikt
válasz
Gubek-Einste #23307 üzenetére
Hogy érted?
-
zzola
titán
Nálunk megint sebesség probléma van! 480p-ben mennek csak a yt videók....
-
-
Tóth11
csendes tag
Ha egy minicsomagot kérek a meglévő előfizetésemhez, ha aktiválják újra indul a hűségidő?
-
fila
senior tag
válasz
Gubek-Einste #23303 üzenetére
Még bepróbálkozok valamelyik nap az ügyfélszolgálati irodában is,
ha ott is elutasítanak, majd leírom véleményem a panaszkönyvbe.Telefonon egyértelmű voltam, miután közöltem, hogy nem akarok kolibri csomagot,
azt a választ kaptam, hogy akkor nem tudok előfizetni a kölyök mini csomagra... -
-
fila
senior tag
Na megint egy bosszantó dolog az Inviteltől.
Szinvilág csomagom van, kb 1 éve kötöttem, hűségidő még 11 hónap,
asszony nyúz, hogy gyereknek kellene egy TV csatorna, ami ez egyik mini Csomagban van,
- hűségidő nélkül 1050 Ft-ba kerül havonta -
rendeljem meg, Nem tudtam nemet mondani, online jeleztem ígényemet az Invitel felé.Felhív az invetel, és azt mondja, hogy a Szinvilághoz nem tud adni kiegészítő csomagot,
hanem csak az új kolibrihez,
ami persze drágább, fizessek elő arra, ha kell a mini csomag!Elemennek a p.-ba! Rohadt lehúzos Banda!
Szerintem semmi technikai akadálya nincs annak, hogy a régihez aktiválják a mini csomagot,
csak szivatják az előfizetőket! Vagy tévedek? -
GEPESZ66
veterán
válasz
#41133696 #23300 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a segítségeteket!
22"-os Full HD lesz,Samsung.
Az apósomnak is pont ilyen méretű Samsung-ja van az ebédlőben, az előbb megnéztem a pontos típusát.
Nekünk is pont jó lesz az ebédlőben.
A feleségem délutánonként ott készül az óráira, néha belenéz egy-egy sorozatba.
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Elden Ring
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest