Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Soma01
veterán
Egyik ismerősöm szólt, hogy az Invitel felmondja a net szerződést vele. Új internet előfizetés kell neki. A jelenlegi valami vezeték nélküli net. Nem tudom milyen lehet. Műholdas van az Invitelnek? Milyen sebességű lehet az? Mert a jelenlegitől lassabb net nem kellene neki ha már újat köt be. Lehet mobil 4G-t fog használni végül. De előbb azt kellene megtudnom, hogy milyen netje van most. Szóval milyen lehet az az Inviteles net, ami vezeték nélküli?
-
Ace Ventura
addikt
válasz
FIREBLADE78 #25891 üzenetére
A felmondás 2017.10.24 óta mindenhol azonnali hatállyal történik. Ha szeretnéd, akkor a bejelentés napján megszűnik az előfizetésed, és addig a napig zárószámla készül a következő hónap 12-én.
Ha nem azonnalival kéred, akkor megadsz egy tetszőleges dátumot, hogy meddig menjen még, de az 30 napnál nem lehet későbbi dátum,mint a bejelentésed napja.
Az eszközöket Neked kell beszolgáltatni a Hozzád legközelebb eső Invitel Pontba. Persze, viheted bármelyikbe -
Kicsirics77
veterán
válasz
FIREBLADE78 #25896 üzenetére
Állandóan azt írja,önnek nincs ajánlat. Hát bazz,lejárt előfizum.
jaja de majd csak 3 hónap múlva leszel megint új előfizető a lemondástól számítva.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Intruder2k5 #25892 üzenetére
Köszi, ha lesz időm bekullogok hozzájuk vagy telefon. Viszont fura,hogy ha szeretnék online új szerződést,akkor nem tudok. Állandóan azt írja,önnek nincs ajánlat. Hát bazz,lejárt előfizum.
és valószínűleg ezért esett felére a letöltési sebesség
-
taki01
őstag
Olyankor mi van ha küldtem az Invitelnek emailt és nem érkezett rá 30 napon belül válasz?
-
válasz
FIREBLADE78 #25891 üzenetére
Gondolom így is jó, bár biztosan más módon is le lehet mondani az előfizetést, pl. telefonon, email-ben, vagy esetleg faxon, postai levélben, és akkor a 8 napos határidőig az eszközöket el kell juttatni hozzájuk.
Én anno még faxon mondtam le, de eszköz nem volt nálam, mivel csak ADSL-em volt, azt a modemet meg nem kérték vissza. Igaz ennek már vagy 6-7 éve.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Intruder2k5 #25890 üzenetére
Tehát bemék felmondani és 8 napon belül kell az eszközöket leadnom náluk?
-
válasz
FIREBLADE78 #25889 üzenetére
Mikor viszik? Ők semmikor, majd Te viszed. Egyébként 8 nap a felmondási határidő, ennyivel előtte kell jelezni feléjük.
-
FIREBLADE78
addikt
Lejárt a két éves előfizetésem a cégnél. Szeretném őket elhagyni,mert nagyon gyenge konstrukciók vannak az én városomban. Lemondás után mikor viszik a routert, boxot? Ugye addig össze kell hoznom a másik szolgáltatóval a szerződést.
Másik kérdésem,hogy észrevettem a letöltési sebességem kábellel is lecsökkent a felére! Azért mert lejárt az előfizetésem? -
Tewe013
őstag
válasz
kabelmania27 #25886 üzenetére
-
Tewe013
őstag
válasz
kabelmania27 #25865 üzenetére
Kezdtem egy modem újraindítással:
Utána megnéztem a splittert, minden jól volt bekötve, de gondoltam szétszedem az egészet és ellenőrzöm, hogy minden rendben van-e, ezt követően mindent visszacsavaroztam és meghúztam egy harapófogóval:
Most minden jónak látszik, köszönöm a segítséget!
-
Linem
senior tag
Nem hiszem el, hogy nem tudták megvárni a hűségem végét ezekkel az árakkal.
(2 hetem lett volna hátra.)
-
badabum
tag
válasz
headhunter #25866 üzenetére
Februárban is megemelték a díjakat az új belépőknek, de 1 hónapig tartott, utána megint akciós lett.
-
ballazol
senior tag
ez aztán meggyőző!
(az első hónapban)
https://www.invitel.hu/lakossagi/csomagajanlata 2. hónaptól meg fizetsz 12.390-et a 100megabitért?
-
Tonyk
veterán
"DIGI vállalta, hogy értékesíti az összefonódás révén megszerzett Invitel hálózatokat (ideértve azok infrastruktúráját és az értékesítés időpontjában meglévő előfizetői szerződéseket) e 16 településen a bejelentett összefonódás lezárását követő hat hónapon belül.
A 16 érintett település, melyen értékesítenie kell a megszerzett hálózatot a DIGI-nek
Ajka, Bátonyterenye, Békés, Békéscsaba, Dorog, Dunaújváros, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Pásztó, Pécel, Szeged (részben), Tiszaújváros, Tököl és Vizslás."Namost, Szegeden Inviteles optikai területen lakom. Most a fentiek szerint mégsem leszek Digi-s, mert el kell adnia a megszerzett hálózatát (Egyedüli konkurencia a T)?
Itt is megtörtént az áremelés. Lehet már azért igazodik a T árához, mert látják ki lesz a vevő ezeken a részeken? -
ballazol
senior tag
köszi urak, az-az
-
tothjozsi96
addikt
Durvák ezek az új árak!
Nemsokára lejár az otthoni szerződésünk, kíváncsi leszek hogy mit mondanak az árral kapcsolatban a Tripla L csomagra, mert 2 éve olcsóbban kaptuk meg, mint ami a mostani ára, pedig anno nem kaptam rá +kedvezményt. -
taki01
őstag
-
zzola
titán
válasz
Prémvadász #25870 üzenetére
Vótma'
-
Prémvadász
tag
Mehet a DIGI-Invitel fúzió, de feltételekkel
-
válasz
kabelmania27 #25868 üzenetére
1,5 éve is alkudoztam volna,de nem jött be. Erre a legkisebb csomagot választottam, majd kétszer feljebb váltottam. Így kaptam kedvezményeket. Előfizetésem amit akartam volna 10e ft lett volna,de a kicsiről feljebb váltásokkal megkaptam 7600 ft-ért. Ezt akartam volna még picit csökkenteni. Amúgy nagyon meg vagyok elégedve az Invitelel szolgáltatásával,eddig szinte sose volt probléma,ha volt is gyorsan megoldották. Nem szeretnék másik szolgáltatóhoz menni. Csak bíztam benne,h a most lent lévő előfizetési árak maradnak és akkor tudok kicsit alkudozni
-
kabelmania27
félisten
válasz
cherubion08 #25867 üzenetére
1443-on szoktad adni ügyfélmegtartót, ha lejár a hűség megpróbálhatod, addig kiderül melyik számot kell hívni.
-
válasz
headhunter #25866 üzenetére
Remek,októberbe jár le a hűségem. Akartam kicsit alkudozni, hogy 5-6 ezer körül kijöjjek az előfizetéssel , de ezzel az éremelkedéssel szerintem esélytelen lesz.
-
headhunter
addikt
Ennyi volt...
Ennyi lett...
Maradhat? (Árcsökkentés Invitel módra...)
-
Tewe013
őstag
válasz
kabelmania27 #25862 üzenetére
Így van. Egy ilyen:
-
Tewe013
őstag
válasz
kabelmania27 #25859 üzenetére
Leginkább semmilyenek.
-
Ideg
aktív tag
A GVH jóváhagyta az Invitel felvásárlását. forrás
-
Tewe013
őstag
válasz
Intruder2k5 #25857 üzenetére
-
-
JKJ420
tag
Hahó! Tudja valaki, hogy az Invitel becseréli-e a beltérit CONAX-ra ha kérem? Egy dobozzal kevesebb lenne :-)
Köszi!
-
whiskeys
őstag
Ezért léptem én le tőlük
😅😂👏
-
ballazol
senior tag
válasz
kabelmania27 #25850 üzenetére
megkúródhatnának már lassan
-
repvez
addikt
válasz
kabelmania27 #25847 üzenetére
jópár honap kiesett amig nem követtem az eseményeket, igy nem vagyok képben .Volt valami konkrétum is , hogy mikor hogy vagy csak anyni , hogy csúszik és nem tudják mennyit?
-
repvez
addikt
Az invitelt mikor veszi már át? azt hittem ilyenkorra már a diginél lehet uj szerződést kötni, meg elindul valami fejlesztés is, lévén, hogy a közlönybe ha jól tudom ebben a hónapban járt volna le a határidő a digitális jóléthez és a minimum 30mbites nethez való kiépitéshez.
Ehelyett mégcsak reklám szintjén sincs értesités, hogy valami elkezdődött volna. -
Joker88
őstag
válasz
tothjozsi96 #25840 üzenetére
szerintem ez eléggé hivatalos válasz volt.. az új ügyfelet jobban megbecsülik,mint a régibb ügyfelet.. fura egy cégpolitika..
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Be sem kell menned. Hívd fel őket,hogy az új előfizetők árán szeretnéd. Keresnek majd akciósabb csomagot ami a 2 között lesz de addig ne fogadd el amíg nem kapod annyiért mint az új előfizetők. Ha azt mondják nem lehet akkor kérd meg , hogy kapcsoljanak egy kollégát akivel a lemondás részleteit meg tudod beszélni. Átkapcsolnak és egyből lehet mindent
-
válasz
Szia!
Hivatalos válasz? Akkor hívd a 1443-as ügyfélszolgálati telefonszámot.
-
válasz
Hivatalosan csak az új előfizetőknak jár az a havidíj. Tehát hivatalosan nem jár neked.
-
válasz
tothjozsi96 #25838 üzenetére
Ha azzal fenyegetőzöl, hogy elmész tőlük akkor igen.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Jelenleg 8-9 ezer forintot fizetek az Invitel-nek.
Ebbe van 100Mbit internet + telefon + legnagyobb TV csomag.Láttam hogy az Invitel honlapján új szerződéssel 4590 forint-ba kerül ez a csomag.
A szerződésem nemsokára lejár (július elején), ha bemegyek az Invitelhez akkor van esélyem egyáltalán erre hogy új előfizetői áron kapjam a jelenlegi csomagomat?
Mivel úgyis lassan hosszabbítani kellene..Köszönöm!
-
válasz
kabelmania27 #25836 üzenetére
15/2 van a honlapon. Sehol D3 még
-
kabelmania27
félisten
válasz
kisapa #25835 üzenetére
Aktív-I Kft-től átvett területeken ugyanazokat a d3 csomagokat adják olcsóbban, szerintem egy ideig nem lesz változás..
zzola: Ha nincs probléma és nyáron is -10felett van a vételi és tv adásokkal nincs gond télen akkor nem kell cserélni. Nálam a 386-os freki mmwo-val -10 alatt lenne nyáron, splitterrel a 442-es legerősebb freki is 10alatt volt télen. Egybetűs koax területen többeknél okozott problémát az mmwo, van akinél többször cserélték ezért ha ping és sebesség ingadozást tapasztalsz érdemes osztó nélkül megnézni.
grabber: Digi nem fejleszti a kábelnetet, van olyan ex emktv terület ahol 8/2 d2 kábelnetet adnak, ha fejleszt akkor optikát épít. invitel.hu oldalon nézd meg hátha már van d3-as csomag. -
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #25833 üzenetére
Egyébként azóta sem cseréltem elosztó és szűrőt, jó ez így...
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #25831 üzenetére
Nekem most 4490- forint 100-as nettel a Családi HD-s csomag...
A net pöpec, még csúcsidőben is hozza a 100mbit-et... -
trec12
addikt
válasz
taki01 #25827 üzenetére
Pontosan így van. Nyugati kisváros egyik felén van 2500-ért 60-as inviteles net (ami nagyon baráti ár szerintem) a másikat évek óta nem építette át VDSL-re. Ott a helyi ktv-nél ugyan ez 5e körül van. Reméljük a vezetékes részt is fejlesztik ha sikerül végre átvenni az Invitelt. Talán lehet bizakodni mert a Digi három bázisállomást is létesített a mobiljának.
-
taki01
őstag
válasz
gabor9991 #25826 üzenetére
Bár elég sok helyen ahol az invitel van ott nincs mindenhol konkurencia, de vannak olyan települések ahol település egyes részein is monopoliuma van és nem éri meg nekik fejleszteni. Pl most a 10 Mbps-s net 5000Ft ahol csak ADSL2+ érhető el, ahol már elérhető a VDSL 2 ott 60 Mbps-s net 2500 Ft most az akcióban.
-
zzola
titán
-
válasz
kabelmania27 #25819 üzenetére
Azt lehet tudni,hogy Docsis 2 helyen 3-ra fejlesztenek vagy optikát húznak ki? 15 Mbit a max és semmi info mikor lesz új,gyorsabb vagy bármi változás. A digi is megvett,az is lassítja a folyamatot. Konkurencia sincs,mert a kis helyi szolgáltató sem ad gyorsabb netet. ADSL kéne bevezetni,mert az is gyorsabb lenne,de az sincs itt
Magas a bejövőm,kettes osztót be kéne raknom?
-
gabor9991
őstag
Most volt nálam egy Invitel üzletkötő, 5 Mbit-es csomagot kínált
Kérdeztem, mi a helyzet a digivel, azt mondta a választások miatt az átvétel időpontja március 20-ról május 20-ra lett módosítva.
Az átvétel után pedig várhatóan fejlesztenek, mert közben a településen a Telekom már 250-es netet kínál koaxon.Lehet ebből bármi is igaz?
-
dobsa
csendes tag
Ügyfélszolgálatra rákérdeztem, szervízszolgáltatást jelent a spec. HD szolgáltatás.
https://www.invitel.hu/ugyfelszolgalat/technikai-informaciok/szervizszolgalat -
dobsa
csendes tag
Csomagváltás után ma belépve az Inviteles fiókomba, érkezett egy üzenet, miszerint a mai nappal új spec. HD szolgáltatás kiegészítő szolgáltatását bekapcsolták???
Ez mi lenne?
(NET15-ről NET 30-as csomagra váltottunk, nincs TV szolgáltatás) -
válasz
Joker88 #25803 üzenetére
Ilyenkor mindig ez jut eszembe: :/
http://arkanoid.hu/stuff/T/20080225-kispesti-kabellopas.pdf -
kokopo
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #25811 üzenetére
Hivtam oket, VDSL
Koszonom mindenkinek -
válasz
kokopo #25810 üzenetére
30Mbps az már biztosan VDSL, mert ha jól tudom, az ADSL2+ szabvány felső határa valahol 24-25Mbps körül van, ha "rajta ülsz" a DSLAM-on. Azzal viszont számolni kell, ha TV-t is rendelsz mellé, akkor az némileg lassíthatja a neted sebességét, lévén ugyanazon a kapacitáson osztoznak.
-
kokopo
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #25807 üzenetére
Biztos nem optika, mert csak 15 es 30 Mbit/s ajanl fel az oldaluk a Budapesti fout kornyekere
Hogy tudom meg hogy ADSL vagy VDSL (csak ha betelefonalok) ? Melyik a problemas ?
A DigiVac-t neztem, de dragabbSzerk: ugynezem VDSL, az a rosszabb vagy jobb ?
-
válasz
kokopo #25806 üzenetére
Szia!
Ez attól függ, hogy milyen területről van szó, ADSL, VDSL, vagy esetleg optika? Amúgy meg ha belterület akkor jó eséllyel van még DigitalVác is.
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Nemreg koltoztem vac-ra
A kornyeken az Invitel az olcsobb Tv-Internet szinten
Sok rosszatt hallottam az invitelrol
Kerdeznem hogy a vaci Invitel szolgaltatas menyire elfogadhato?
Koszi -
Joker88
őstag
Jah, már felhivtuk az ügyfélszolgálatot. Valahol átvágtak egy kábelt a környéken..
-
Aktív témák
Hirdetés
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ózongenerátor a háztartásban
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest