Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
person
senior tag
Én is szolgáltatói cégnél dolgozom, nálunk nem divat a meglévő ügyfelet hátrányban részesíteni, ellenkezőleg, mégis jönnek új ügyfelek.
Mindig is rühelltem amiért aranyáron adták a húszfilléres ADSL-t, a kétbalkezes szerelőikkel együtt akik konkrétan 1 méteren forrasztás nélkül kézzel összetekert háromszor toldott össze vissza gubancolt vezetéket bent hagyták.. ping az egekben, náluk persze minden rendben volt.. Szerintem azt sem tudta a csávó hol van inkább nem nyúlt hozzá. később én raktam rendbe.. így nehezen tudom tolerálni az ilyen ügyfélmegtartó húzásaikat. -
person
senior tag
Sziasztok.
Nem emlékszem 10 vagy 15 éve vagyok inviteles.. rendesen fizető ügyfél..
Ezt azzal hálálja meg ez a korrekt cég, hogy a meglévő túlárazott semmitérő ADSL-em az időközben kiépített optikára drágábban tudom lecserélni mint amennyiért egy új ügyfél megkapja.. Gratulálok a cégnek akkor itt be is fejeztem.
Megszüntetést követően 90 napig nem számítok új ügyfélnek, rendben de ezalatt 2 évet aláírok a másik szolgáltatónál és elfelejtek visszajönni.. Szarjanak sünt! -
person
senior tag
Ma felment a pingem 150-170-re a megszokott 26-30 helyett. Más is tapasztalta? Invitel Veszprém megye. Felhívtam őket azt mondták náluk minden ok, hát nálam meg nem... Holnap megyek fel és lemondom 5 év után méreg drágán mérik semmi kedvezmény és a szar sebességük mellé már szar ping is jár?
Elég volt belőlük...
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest