Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
kasee
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Megoldódott közben, az invitel ügyfélszolgálaton feloldották a 25 port tiltását, igy nem kell állítgatnom ha itthonról használom a cégest:-)
Erősködtek először hogy állítsam át...de meggyőztem őket:-) -
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Modem link
[link] -
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
43.1 dB / 38 down/up stream ez lenne az?

-
tunkiih
őstag
üdv mindenkinek. balassagyarmati vagyok. fibernetes voltam, az invitel felvásárolta ugye őket. volt egy tökéletes 10/2-es internetem. kiseb modositásokkal most kaptunk digitális 72 csatornát és L csomagu 25/5 -ös internetet. a kezdetek óta a feltöltés nem fut be egy fölé, letöltés korrekt.. most viszomt 10/0.5 lett az eredmény.. telefonáltam már nekik az egy megával is.. állitolag kijavitották a hibát.. gyakorlatilag nem.. megéri őket folyamatosan hivogatni ezzel.... ?

-
hetfield1
tag
iptv-n a HD adások nevei mellett mi az a (V) ???
-
goro1000
aktív tag
sziasztok
nálatok jó a feltöltés mert nálam már vagy 3 napja fél mega a 8 mega helyett
a netem 50/8mbit -
wagi
senior tag
A digitális csomag mellé megoldható,hogy box helyett csak conax modult adjanak kártyával?
-
Reag3nS
senior tag
Szia, a speedtest egy hulladék! Bár ekkora sávszélességnél annyira nem szokott tévedni.
Az 5 Mbit/s linksebessége 640 KB/s. ADSL technológiáról van szó (bár mostanában már úgy kezdik beállítva invitelnél is, hogy a felhasználó valóban az előfizetett értéket kapja) van némi veszteség.
Az a 600 KB/s nem rossz érték.
Ha pontos eredményt szeretnél, akkor torrenten egy nagyobb fájlt kezdj el tölteni (tehát ne sok zip fájlból álljon, hanem 1 nagyobból, pl avi.), olyat, amit több ezren seedelnek és az az érték lesz, a jó.
-
kasee
aktív tag
Sziasztok
5 mbites adsl netet kötöttek be tegnap.Lenne 2 kérdésem segítsetek légyszi.
1. Céges emailhoz smtp servert nem érem el wifin van kapcsolódva a gép, 25 ös porton van a email server.
2. Már az ügyfélszolgálatot hivtam, ugye garantált 1 mbit letöltés van a szerződésben, viszont max 500-600 kb/sec el tudok letölteni torrenttel vagy mással, speedtest.net ben letöltésre 5,43 Mb jön ki tesztben, az ügyfélszolgálat aztmonda ez az irányadó és rendben van! ???Most akkor ez hogy?
köszi
-
powerup2
addikt
A 28-as körzetbe valaki érzékelt lassulást ?
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
Rocker1
üzenetére
ahogy elnézem még nem végeztek azon a környéken a fejlesztéssel. hívd fel a 1288-as számot, de valószínűleg ott is a 15 Mbit-es netet fogják mondani és azon az áron ami ki van írva. persze itt képbe jön az, h eleve inviteles vagy és nem új előfizető... meg az egyedi szerződés is játszhat. hívd őket, h mi a pálya.
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
Rocker1
üzenetére
Szia!
Én úgy tudom, h arrafelé a VDSl-t viszik ki. Ha még nincs kint akkor esetleg még a kábel netet próbálhatod meg. Abból már lehet egész jót kapni jó áron. Ajánlani persze nem merem, mert sokan szidják Haraszti és Halom környékén. Nekem Miklóson a városban egész stabilan hozta névleges sebességet.
-
Rocker1
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy Szigetszentmiklóson a Buckában nem akarnak-e optikára fejleszteni?
Egyébként a honlapon lehetne választani ADSL 15Mbit/s csomagot.de az ügyfélszolgálaton azt mondták,hogy csak 10-et tudnak adni.
Ebben az a vicc,hogy ha előfizetnék a 15Mbit/s csomagra annál a minimum 5Mbit/s és így 10 vidáman jöhetne.
Most 8 megás csomagom van ami valójában 7.
Igazándiból gyorsabb netet szeretnék,olcsóbban(most 8ezer forint).
A honlapjukon ha a tévét nem választom akkor 3 hónapig 1890 Ft.utána meg 7500 Ft.a 15 megás internet.
Csak azt nem tudom,hogy mivel ADSL-es vagyok telefonnal rám is érvényes lenne ez az akció?! -
StLui
veterán
Sziasztok!
invitel iptv van nálunk (plussz net és telefon) az egyik beltéri egységhez nem tudták elhúzni a cat5 hálózati kábelt. Ügyfélszolgálat most azt mondta, tudnak adni az elektromos hálózatra köthető jeltovábbítót, magyarán ami már kapható amúgy is hálózati jeltovábbításra pl tp-link, gondolom én. Próbálta már ezt valaki? vagy más módon megoldotta a kábelmentességet? -
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Invitel-nél van-e mód arra, hogy a hívószámot letiltsam (kód-ra gondolok, amivel egy számnál kiakarom kapcsolni) ?
-
Rocko007
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Koszi! Masik csoportban is feltettem a kerdest.
-
Rocko007
aktív tag
Sziasztok!
Makon hasznal-e valaki Invitel L (10Mbit) csomagot? Szolgaltatok szeretnek valtani, mennyire lehet bizni bennuk?
Csak internet elofizetest szeretnek, se tv, se telefon csomagot. Tudom, hogy igy dragabb, de masra nincs szuksegem.
Mit javasoltok?
Koszonom!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Kollégám a T-vel volt hasonló helyzetben, a vita tárgyát most nem írnám le, mert hosszú, de a lényeg ott is az volt, hogy a telefon túlsó végén az üzletkötő olyat ajánlott, amit a T később nem akart teljesíteni, miután a kolléga ragaszkodott hozzá, és mondta, hogy akkor hallgassák vissza a beszélgetést, 1-2 nap után visszahívták, hogy meghallgatták a beszélgetést, és igaza volt, így megkapta amit kért!
-
Sytex
tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Sajnos előre sejtem hogy 50/8 lesz a szerződésben. De mit tudok azzal kezdeni, hogy az értékesítő 50/20-at mondott, (amiről hangfelvétel is van).
Hangsúlyozom, tisztában vagyok vele, hogy fizikailag lehetetlen lesz emelni a feltöltésen, de az ár amire rábólintottam többet tartalmazott az elmondásuk szerint. Kicsit "bepalizva" érzem magam.
Na mindegy, úgyis szélmalomharc lenne, inkább beletörődök...
-
gejzinho
csendes tag
Szolgáltatnak ADSL területen IPTV-t. Jómagam vagyok az élő példa rá, másfél hete kötötték be egy 10 megás netre a 70 csatornás családi csomagot. Azóta a legkisebb probléma sem volt a szolgáltatással. Ha nem is HD, de kifogástalan minőségben jönnek a csatornák, még intenzív nethasználat közben is. Nincs fagyás, lassulás, kép kockásodás, stb. semmilyen korábban itt felvetett probléma, miközben a 10 megás net nagyon stabilan 10.58 és 11.05 MbS-os (!!) értékeke mutat ezen időszakban a speedtest szerint:

A bekötést végző inviteles szerelők azt mondták, ADSL területen mindig megvizsgálják az adott vonalat mielőtt arra IPTV-t kötnének és már csak olyanra kötnek be ahol nem lehet probléma.
-
kabelmania27
félisten
válasz
poli27
üzenetére
Számomra az volt ma vicces, hogy a hűséghosszabbítást nem lehetett elintézni, de számlát befizetni lehetett, pénztár rendszer ugyanaz kábeles és primer területen, ügyfélnyilvántartás különbözik. Elvileg nem adnak ki, gyakorlatilag kiadnak, pl ügyfélszolgálati irodában a mindig tv-t reklámozzák, egyik tévén hbo ment, másikon rtl klub.
-
poli27
veterán
Milyen vicces, ma jött a számlával egy ajánlat, adsl területen 15megás net+70 csatorna+tel 8990ft-ért. Nem úgy van hogy adsl-en nem ad IPTV-t?? ráadásként adnak hozzá 19ft mobilhívást,ingyenes 60 utáni és hétvégi vezetékes hívást és mág 4 dolog közül lehet választani hozzá 2-őt.....
Érdekes a neten ha beírom a címet csak 30csatonás mindigtv van

-
Sytex
tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Szerződés még nincs, azt mondták a telepítés után küldik postán. Kérdeztem, hogy akkor mi alapján jönnek bekötni? Azt mondták, hogy rögzítik a beszélgetést, és ráutaló magatartás miatt ez bizonyító erejű ha visszalépnék, vagy trükköznék.
A beszélgetés alatt többször visszakérdeztem a 20 Megás feltöltésre, és az értékesítő mondta, hogy annyi lesz, most majd meglátjuk mit ér a felvétel.
Én elhiszem, hogy fizikailag képtelenek ennyit adni, de én 50/20-ra fogadtam el az árat amit a telefonban mondtak. (Nem is a feltöltés miatt hanem a mostani 50/8-ra 1,5/0,75 a garantált, 50/20-ra pedig 25/10 a garantált, ha nekem holnap lelassul 5 megára bármi gond miatt, akkor ne tudják széttárni a kezüket, hogy bocs.)
Amúgy a beszélgetés végén rákérdeztem, hogy biztos rögzítik-e, majd miután mondta hogy igen, visszaolvastam neki mit rendeltem mennyiért, (50/20-at említve) és mondtam, hogy ha bármi ezek közül nem valósítható meg (TV/HD csatornák/net/stb.) akkor nem kérem az egészet. Erre ő helyeselt, hogy rendben.
Nem akarom visszamondani, a digitális TV miatt se, és az miatt se hogy ez a net is 8szor gyorsabb mint ami eddig volt, de nem erre bólintottam rá ennyi pénzért! Elvek, és a fent említett garantált sebesség.
-
-
Sytex
tag
Nah, járt itt a szerelő.
A TV-t kártyahiány miatt nem tudta megcsinálni, de a netet bekötötte. És most jön az érdekeség: 50/20-at rendeltem, lett belőle 50/8 állítólag nem is lehet ezen a területen nagyobb, de az értékesítő simán eladta az 50/20-at. Ezzel lesz még néhány köröm az ügyfélszolgálaton. 48/8-at tudok mérni, legalább az megvan aminek most kéne!
-
kabelmania27
félisten
Nem kábeles ügyfélszolgálati irodában kábeles ügyintézés nem lehetséges, de a számlabefizetés lehetséges.
-
hetfield1
tag
válasz
zsolti0507
üzenetére
igy van.
-
zsolti0507
csendes tag
Sziasztok nálatok is el van csúszva sz iptv műsorújság? Tehát nem azt írja ami éppen megy hanem az utána lévőt.
-
Batib
őstag
Hali!
1. Az Inviteles IPTV minicsomagok mit tartalmaznak. Nem találom a honlapjukon.
2. Ha rézről optikaira váltunk az házon belül milyen szerelést igényel? (2 telefon, egy helyen net és egy uj tv)
3. Kaptunk egy tájékoztatót abban és a netes anyagban egész más az IPTV csat. kiosztás ez hely függő és/vagy most történik a váltás. Febr. 28-ig kell megváltoztatnia. Hol tart ez most? Jászberény környéke a lakhely.Bocsi a sok kérdésért, de most akarok váltani s szeretnék tájékozott lenni.
Köszönöm ha szántok rám időt! -
tusi74
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tegnapelőtt be is állították, végül is nem kellett a modemet újraindítani, mert mire hazaértem a munkából, már az új sebesség ment.

Ráadásul stabilan hozzá az előfizetett sebességet.

-
Sytex
tag
Sziasztok!
Még mindig az Invitel szerelőre várok (volt fibernet terület, 50/20-as csomagot kértem), de tegnap este beugrott, hogy temérdek saját mail szervert használok? Van korlátozva a kifelé TCP25-ös port Invitel kábelneten? Le lehet vetetni ezt a korlátozást, mint a többi szolgáltatónál?
-
Sziasztok. A Magenta szolgáltatása kiesett (technikai okok miatt törölték, persze minket erről nem értesítettek), a másik esélyes az Invitel, anno az egész városban (Szigetvár) a Fibernet nevű szolgáltató kiépített egy kábelnet hálózatot, ezt úgy két éve felvásárolta az Invitel. Szomszédunknak ez van, 9.2/2 megát mérek Speedtest-el, ami igencsak kellemes sebesség (igaz, a ping 70ms volt a méréskor, de egyébként sem játszok online). A kérdésem, hogy van-e bármiféle korlátozás, például torrent, egyéb P2P, ilyesmi? Köszönet

-
kabelmania27
félisten
-
Kashim
őstag
válasz
forrest85
üzenetére
Jah, elég ramaty a helyzet. Tényleg csak abban bízok, hogy felismeri a digi a lehetőséget és talán beruház a környékre. Ok, hogy falu, de nem laknak itt olyan kevesen. De lejár a tavaly megújított hűség aztán lehet bepróbáljuk a netet is T-nél. Bár ár szempontjából nem tudom, hogy járunk. Jó lenne már valami konkurencia a környékre... "Vicces," hogy mikor az invitel weboldalát is böngészem, vannak helyek ahol dupla ilyen sebességet negyedannyiért árulnak.

-
Sanyabá
senior tag
Két napja írtam az Invitel-nek,de még valahogy nem kerültem sorra.

-
tusi74
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi szépen! Jó ötlet, napi 1-2-szer újraindítom a modemet. Sajnos, még semmi, de várok türelemmel, hiszen ez még csak az 1. nap.
-
tusi74
őstag
Sziasztok! Tegnap emeltettem sávszélt. Az ügyfélszolgálatos hölgy legfeljebb 5 munkanapot mondott, míg életbe lép. Van valakinek tapasztalata, betartják az 5 munkanapot, vagy esetleg hamarabb is megemelik. Már nagyon várom, nagyon kellene a 0,9Mb/s-os feltöltés "felhő" miatt. Tudom, hogy ez sem valami sok, de a 0,5Mb/s-nál több.
-
Kashim
őstag
válasz
forrest85
üzenetére
Van T-Home is, csak szerintem az itt még gyatrább. Ismerősök nem szokták dicsérni. TV-nk is szatellites, mert a kábeles nem valami csúcs.
Az a probléma, hogy alig 5km-re fizetnek 2000ft-okat 20/10-es betonstabil netért, itt meg 7-8ezret fizet az ember 10 megásért, amivel még a sebességet sem tudják tartani mellé meg még darabos is.
Ócska kábelek vannak szerintem itt kihúzva és egyik szolgáltató sem akarja felújítani a hálózatot... Csak azt nem értem, hogy ilyen körülmények közt is van, hogy heteken keresztül stabil és nincs vele semmi baj. Erre jön egy ilyen időszak amikor kb. használhatatlan az egész. Tuti hogy nem egyedi eset.[ Módosította: radi8tor ]
-
Kashim
őstag
Normális dolog mostanság Invitelnél, hogy használhatatlan módon akadozik a net? Gyak. az utóbbi pár napban katasztrofális a helyzet Ajka környékén. Karácsony előtt hasonló volt a helyzet, akkor az ünnepekre megemberelték magukat, alig volt szakadásom, most meg végképp kritikán aluli. Tegnap mikor hazaértem fél5-5 körül konkrétan semmit nem tudtam csinálni. 5 percenként eldobta a vonalat. Egész estig így ment, talán kicsit ritkább szakadásokkal, de hát ez hihetetlen számomra. Tavaly ünnepek előtt hónapokon át ilyen napi 5-10x szakadt. Természetesen ennek a nagy része délután, mikor épp használtam volna. Nagyon irritáló mikor az ember csinálna valamit és 2-3 perc mire feláll a hálózat, utána pár perc múlva meg megint elölről az egész. Arról nem is beszélve, mikor épp online játszok és paff a legjobbkor...
Csak netünk és telefonvonalunk van, amit gyak. nem is használunk, szóval semminek nem kéne zavarnia.
Remélem lassan kihúzza a vonalát erre is a digi aztán váltjuk le az egész kócerájt, mert ez így vicc közel 3x-os árért. -
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e!
Novi com-os kábel tv-énk volt 4-5 évig most váltottunk másra.
A kábelt le szeretnénk mondani azt írják hogy írásba kell lemondani és 4000Ft a kikötési díj!
Nehogy már a kikötésért is fizetni keljen.Már nincs hűségidő.Vagy rosszul tudom?
Tapasztalat valakinek?
Én úgy gondoltam nem fizetjük be a következő számlát és kész jönnek és kikötik. -
gejzinho
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Igen. Itt azért nem árt hozzátenni hogy inviteles ADSL és inviteles ADSL közt is van és lehet erős különbség még ugyanabban a kategóriában is. Nekem szerencsém volt/van, stabilan és erősen hozta eddig is az Invitel a 10 megás csomagot, sőt az elmúlt majd egy hónapban nem tudtam 10.5 Mb/s alatt mérni, de azt tudom hogy máshol bőven előfordulhat hogy egy ugyanilyen 10 megás inviteles csomag mutathat nagyon erős hullámzást még ennél a 10.5Mb/s-nél jóval alacsonyabb értéken is. Ez gondolom egy sor dologtól függhet. Az inviteles szerelők azt mondták hogy elvileg ilyen helyekre (hiába ugyanaz a kategória mint az enyém) nem is kötnek IPTV-t.
Amit tanácsolhatok annak aki ilyenen gondolkodik és kétségei vannak az ADSL-es IPTV-vel kapcsolatban, hogy ha teheti naponta egyszer kétszer mérjen rá a sebességére, és ha az tartósan és stabilan hozza a vállalt sávszélességet, aligha lesz gondja az IPTV-vel. -
kabelmania27
félisten
-
wagi
senior tag
Az Invitel oldalán hol lehet megnézni a digitális csomagok árait?
-
Stifler93
tag
válasz
gejzinho
üzenetére
Nekem 25-ös VDSL mellett van InviTV, én is Digiről és T-Home-ról váltottam és ugyanezen a véleményen vagyok, mint te. Az eddigi 6 év alatt soha semmi problémám nem volt az Invitellel (kop-kop), de az itt olvasottak alapján lehet, hogy csak szerencsés vagyok.
A HD csatornákat én is hiányolom, de nekem plusz pénzt nem ér meg, főleg, hogy VDSL-en csak 720p lenne.27-es körzet, Vác
-
gejzinho
csendes tag
Ma délelőtt bekötötték az Invi tv-t. 33-mas körzet, ADSL 10 megás net+telefon, és most erre jött rá a mixer L csomag. Egy 102 centis Samsung UE40ES 6540 Full HD led tv amin fut, és még annyi hogy Digi tányéros előfizető voltam vagyok (még másfél hétig).
Az első tapasztalatok : a 10 megás net ugyanúgy pörög, 10.5 és 10.8 Mbps-t közötti értékeket mérek a speedtest.net-en tévézés mellett is.
A kép: ha nem is látványosan de jobb és szebb a kép az adók szinte mindegyikén a Digi tányéroshoz képest, elsősorban a színek mélysége, élénksége javult, a kép élessége ha nagyjából hasonló kategória. Ami nagy különbség a Digihez képest, hogy ezt a minőséget lényegesen konstansabban hozza az Invi tv. Nálam a Digi, sokszor ideális időjárási körülmények közt is hullámzó minőséget hozott.
Nagyon nagy pozitívum, főleg egy fapados Digin szocializálódott felhasználónak, a különböző kényelmi és extra funkciók, az epg/műsorújságuk pedig (szerintem) magasan a legjobb a szolgáltatók között. Egy digisnek tátva marad a szája: jééé, ilyet is lehet...
A tegnap tévéje adás is jól funkcionál, igaz nem minden tévén, de jónéhány adón.
Ízélsek és pofonok, de a csatornakínálatuk is jó, nagyon nagy pozitívum, alig van szolgáltató aki ezt nyújtja: náluk a Sport 1 és 2 mellett együtt van Digisport 1 és Sportklub is.A tv a set top boxhoz HDMI kábellel csatlakozik.
A HD-t ADSL körzetben felejtsd el
Ehhez én is UPC Directet fogok beizzítani. -
Sanyabá
senior tag
válasz
InvitelGuide
üzenetére
Köszönöm,írtam!
-
InvitelGuide
csendes tag
válasz
South Velen
üzenetére
Kedves Americanidiot,
ha felhívod az értékesítést, rögtön meg tudják mondani, hogy milyen szolgáltatások elérhetőek.
Invitel
Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Próbálj te is kérni visszahallgatást....

A tegnap tévéje adás is jól funkcionál, igaz nem minden tévén, de jónéhány adón.