Hirdetés
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
bigdigit
addikt
-
Att1la.
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem, vagy 5 kábellel is kipróbáltam, annyi hiba lehet hogy ha a 2 routert összekötöm LAN-on ahhoz kereszt kábel kell elvileg.
Dehogynem Cisco EPC3925 Modem-Router és 741N routerrrel simán ment minden, csak itt van valami gebasz.
Most mennem kell majd később átmegyek a másik topikba. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Att1la.
üzenetére
Nem lehet rossz a kábel amivel összekötöd a két routert?
Amúgy meg szerintem menjünk át a router gondok topikba, mert ennek a témának nem sok köze van már az Invitel-hez!
-
Att1la.
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Így csináltam: 741N reset --> DHCP Disable --> Reboot --> kábel bedug a LAN1-be de ugyanúgy nincs net.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Att1la.
üzenetére
Jó, én félreértettem kicsit a dolgot! Tehát a 460-as az elsődleges router, és azon jelenleg is van net! Erre szeretnéd rákötni a 741N-t, és annak a WiFi-jét használni!
A legegyszerűbb dolgod akkor van, ha kikapcsolod a 741N DHCP szerverét, a 460-ból jövő kábelt dugd be az egyik LAN portjába, és már kellene is mennie!
-
Att1la.
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Először is melyikben? a 741-nél hiába csinálom csak egy weboldal betöltéséig van internet kapcsolatom, utána megszünik.
-
Att1la.
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem, az csak egy modem, asszem WebStar a márkája.
-
Att1la.
őstag
Sziasztok!
Meg szeretném osztani az internetet de sehogy nem akar átjönni a routeren a jel.
A házba bejön egy koax kábel, van egy elosztó ami elosztja analóg kábeltv-re a jelet és internetre ami belemegy egy modembe, a modemből után van egy TP-Link TL-R460 router (WAN port BigPond Cable-ra van állítva és van egy felhasználónév és egy jelszó), a router 3 gépre van kötve, 2db a közelben és 1db 30m UTP kábellel arrébb van, internet van de a messzebb lévő gépnél szeretnék WiFi-t is, van itthon egy TL-WR741N routerem de hiába dugom bele az UTP kábeleket nem tud csatlakozni a gép az internetre.
Valaki tudna segíteni? Eddig T-Home kábelnetem volt és ott tökéletesen működött minden, nem kellett semmilyen jelszó.
-
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Nos, ITT találtam egy írást, de nem egyszerű a dolog! Én első körben megkérdezném az ügyfélszolgálatot, hogy van-e mód rá, hogy a router funkciót kikapcsolják benne, és majd PC-vel csatlakozol, vagy pedig saját routert használsz!
Egyébként sima http vagy ftp letöltéssel nem tudod elérni a net szakadást? Akár több szálon elindítva azokat...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
A 10 már nagyon kevés, ez nem okozhatna gondot! Én azért ettől jóval nagyobb számokban gondolkodtam! Azt hittem, hogy ezres, vagy legalább százas nagyságrendben vannak slotjaid beállítva! Ha ezt sem bírja el - amennyiben tényleg ez a baj -, akkor az már a vicc kategória!
Sajnos nem tudok konkrétumot mondani az átállítással kapcsolatban, mert nem ismerem ezt a modemet, mi több, én már nem is vagyok Inviteles jó ideje!
-
Kisbatyu75
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi a gyors választ. A kapcsolatok számát már én is visszavettem, nagy változást ne mtapasztaltam, lehet még lejjebb kell venni? (Most a kapcsolatok száma levéve 10-re, majd tesztelem ezzel).
Ez a bridgelés érdekelne, hol lehetne megnézni? (elvileg be tudok lépni admin/adminnal, csak nem tudom merjek-e bármit átállítani. A port forwardingon is filóztam, de az nem okozhat ilyen leállást, max nem tudok visszatölteni, ahogy az fenn is áll) -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Szia!
Szerintem sem korlátozzák, inkább azt mondanám, hogy szar az eszköz, nem bírja a komolyabb terhelést, magas kapcsolatszámot, és összefossa magát! A szolgáltatók leginkább megveszik nagy tételben a piacon kapható egyik legolcsóbb eszközt, aztán ez a vége! Esetleg ha lehet bridge módba tenni azt a vackot, akkor egy saját routerrel megoldható lenne... De ehhez kell, hogy tudja a bridge üzemmódot! Addig is próbáld meg korlátozni a kapcsolatok számát!
-
Kisbatyu75
tag
válasz
Alien666
üzenetére
Szia!
Több, mint egy hete írtad a hozzászólásod, azóta változott valami?
Januárban kötöttünk mi is szerződést az invitellel, MixerS (15/0,9Mbit/s) csomagra, csak internet és telefon vDSL hálózaton. Ugyanezt a ZTE ZXHN H168N modem+router egységet kaptuk. Én is azt tapasztaltam, hogy ha elindítom a torrentet( uTorrent, vuze mindegy, sőt linux alól is próbáltam Ktorrentel), akkor leáll a net, bizonyos program (pl skype megy, de pidgin nem) és bizonyos weboldalak bejönnek, de inkább nem). Ha kilépek a torrent programból, akkor nálunk is kell pár perc, és magától elindul.
Ez lehet az eszköz hibája? Lehet ezeket kiváltani valamivel? Kérjek másikat?
Telefonos érdeklődésemre azt mondták, hogy nem tiltott dolog a torrentezés, nem korlátozzák, de hát én csak egy telefonos ügyintézővel beszéltem, aki nem biztos, hogy tudja mi a valóság.
Jó lenne, ha valami hozzáértő tudna segíteni, ez nagy szívás így, mert mi másra kell a nagy sávszél, ha nem torrentezésre
Köszi előre is!
Ja, egyébként van amikor letölteni tudok torrentel max sebességen is, de általában csak megy a metaadatok letöltése, és nem történik semmi, bár gondolom ez már a torrent baja, nem a szolgáltatásé. -
thEndeR
aktív tag
válasz
zsolti0507
üzenetére
Néha kockás lett a kép és akadozott az adás, de nálam csak ennyi volt. Nekem pont fordítva van, jó az IPTV, de a net sz*r.
-
zsolti0507
csendes tag
Sziasztok nálatok nem rossz (lefagyás, újraindulás) az iptv?
Azt mondták hogy szoftveres hiba és dolgoznak rajta, csak kíváncsi lennék hogy másnál is van e ilyen hiba. A régi invitel rendszerrel nem vold gondom mióta bekötötték ez az új háááát egy trágya szerintem.
A net viszont 5 csillag arra egy rossz szavam nem lehet. -
thEndeR
aktív tag
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, hátha valaki tudja a megoldást. Olyan problémám lenne, hogy szinte naponta nincs internet. Először azt kezdte el csinálni, hogy elment a feltöltés (a modemen a feltöltés csak villogott), most pedig már teljesen nincs internet. Most reggel is ezt csinálta. Kipróbáltam azt, hogy kihagyom a routert és a modembe dugom a kábelt, és láss csodát működik is a dolog, de ha visszadugom a routerbe akkor gondolom megint rossz lesz (nem próbáltam még ki). Már vagy 5x bejelentettem a problémát, de lószart nem tudtak csinálni, mire kijött volna valaki addigra magától jó lett a net.
Valakinek esetleg volt hasonló problémája? Kezd elegem lenni abból, hogy fizetek a semmiért... -
kendepepi
csendes tag
válasz
kendepepi
üzenetére
Nah, megoldódott a dolog. Egy másik HDMI-kábellel jó a hang. :-)
Viszont magyarázat továbbra sincs, ugyanis az én "rossz" HDMI-kábelem a szomszédban tökéletesen működik, pont ugyanilyen STB mellett, de egy másik típusú LCD TV-vel. A szomszéddal cseréltük ki egyébként a kábelt, mert nála ez is jó volt, nálam viszont az övé megoldotta a hang szaggatását. Úgy néz ki, hogy ezen a konkrét TV-n szaggat a hang, ha ezzel a típusú STB-szal konkrétan ezzel a kábellel kötöm össze - akármilyen hülyén is hangzik ez. Semmilyen más esetben semmi gond. Van valami ötletetek, miért lehet ez? Csak mert ez továbbra is érdekel.
-
Roland-87
aktív tag
válasz
üzenetére
üdv! Az ADSL jelszót a Webes felületen nem lehet cserélni csak a Webes felület elérésének a jelszavát. Az interneted eléréséhez szükséges jelszót a szolgáltató tudja cserélni kérésre ha felhívod az ügyfélszolgálatot. Én valamikor réges régen váltottam így jelszót, pár perc alatt meg is volt.
-
törölt tag
Tudja valaki, hogyan lehet webes felületen ADSL jelszót cserélni? Már kb 30 perce keresem, de sehol semmi. Azért elég /facepalm, hogy nincs előtérben ilyen funkció.
-
hetfield1
tag
Ami nem kínai az már hamisítvány!

-
poli27
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Jha kinából importál és csomagol

Tudom mert több olyan terméket is árul HAMA néven, amit én is árultam és kínai olcsó termékek, csak rárakja hogy HAMA és egyből 3x az ára! -
-
-
kendepepi
csendes tag
HDMI-kimenetes laptop van, azzal kifogástalan, folytonos a hang. De a STB-ból kijövő hang is csak néha szaggat, nem mindig.
Van egyébként egy másik ugyanilyen STB is itthon, és azzal is szaggat a hang, de csak a HDMI-kimeneten, pontosabban csak ezen a TV-n. Ez a TV az egyetlen eszköz itthon, aminek van HDMI-bemenete, mással nem tudom tesztelni az STB-t. Lehet, hogy ez a típusú STB és ez a TV nem csípik egymást?
-
kendepepi
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy InviTV-előfizetés, 20 Mbites nettel. A TV-n bizonyos adókon zavaróan szaggat a hang, 10-20 másodpercenként megakad egyszer. Albis Scenegate 8000 STB van, ami HDMI-kábellel van összekötve a TV-vel. A STB-nak sem az RCA-, sem a SCART-kimenetén nem szaggat a hang, csak a HDMI-n. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ez, és mit kellene tennem? Köszi szépen!
-
cigam
titán
válasz
Alien666
üzenetére
Másik torrent progi? Pl az eredeti Bittorrent kliensel is tehetnél 1 próbát.
-
Alien666
csendes tag
Udvozlet!
Nemreg csomagot valtottam az Invitelnel ADSL-rol VDSL-re, 25/5-os netre es IPTV-re. Kicsereltek a halozati eszkozt is egy ZTE ZXHN H168N modem + WiFi router egyben csodara. Azota gondjaim vannak a torrent hasznalataval. Ha elinditom a uTorrent programot, nehany perc utan elmulik a net. Furcsa, mert a uTorrent zold pipa-t mutat, hogy minden rendben, a letoltes is megy rendesen, de a torrentek szine fokozatosan pirosra valt.Mindekozben bowser-en keresztul nem megy az internetezes. Viszont Skype-on vigan tudok beszelgetni. Illetve egy masik geprol, ami WiFi-n kapcsolodik ugyanehhez a router-hez, tokeletesen megy a netezes. Probaltam csokkenteni az egyideju kapcsolatok szamat, a savszelesseget is korlatoztam (akkor is jelentkezik a hiba, ha epp nincs fel-le toltes se), de nem segitett. Upnp van beallitva a router-ben. Ha leallitom a uTorrent programot, akkor par perc mulva ujra tudok netezni. Tud valaki segiteni, mi lehet a gond? -
klepto
addikt
válasz
poli27
üzenetére
Azért, mert akkor már nem olcsóbb, mint ha mindenem átvinném a UPC-hez

Egyébként a kérdésem komoly volt, mert bár elméletileg a negyede, gyakorlatilag amikor váltottam a UPC-ről Digire, akkor nem volt észrevehetően gyorsabb, a papíron nagyobb sebesség ellenére sem.
Pontosan már nem tudom, hogy akkoriban mennyi volt a UPC, de nem 25M, az biztos! -
-
Simba86
senior tag
sziasztok!
akinek van tapasztalata ilyen téren, az meg tudná nekem mondani, h amikor egy rendelhető eszköz (pl smart TV) elfogy, akkor milyen eséllyel "töltik fel" a készletet és mennyi idő alatt?
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Váltott valaki közületek Dunaújvárosban Digiről Invitelre?
Ha igen, mennyivel lassabb az Invitel 5 Megás nete a Digi 20 megásához képest?
Én Digis előfizető vagyok, de besokalltam az állandó TV kínálat változtatásokkal, és olcsósításokkal; mert soha nem jobb csatornákat adnak, csak átszerveznek, elvesznek, és helyettesítik valami rosszabbal, mint ami a régi volt.
Én váltani szeretnék, és az Invitel az árban a legjobb a Digi után, csak a Net aggaszt...
-
hetfield1
tag
Sziasztok! szeretnék valakit megkérni, hogy próbálja ki. Invitv.
Van 2 beltéri, mindkettőn be kellene állitani 1-1 felhasználót és megnézni, hogy az automatikus beléptetést lehet-e állitani mindkettőn.
Többször próbáltam már elmagyarázni a telefonba az éppen aktuális inviteles kollégának a problémámat de valahogy nem képesek felfogni a dolgot.
A héten kaptam egy mail-t is, hogy a problémám orvosolva, ehez képest semmit nem csináltak. ma volt valami frissités de ezzel sem lett jobb.
Arra a kérdésemre, hogy minek van lehetőség több felhasználót létrehozni az volt a válasz, hogy az azoknak van ahol több tv van a lakásban, namost kérdem én: a 2 tv az nem több ?
-
cigam
titán
InviTV-n lesz a WEB-es felületü EPG/távprogramozás?
-
Frenky89
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Már nem aktuális, ugyanis az Invitel-es ember már rég elvitte a T1-est. Mellesleg az volt az első, hogy megpróbáltam menteni a menthetőt, így vagy tucatnyi táppal kipróbáltam (volna), de fizikailag egyik sem egyezett. Bár utólag belegondolva, lehetett volna forrasztgatni, de már mindegy.
-
Frenky89
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem! Köszi!
Sajnos a T1-es 360R-nek meghalt a tápja (egyszer csak elkezdett csörögni benne valami, pedig nagyon hosszú ideje nem volt piszkálva) és modemcsere alkalmával már csak egy C3-ast hoztak!

321B-ről pedig nem tudom, hogy biztosan megérné-e!
-
cigam
titán
Érdekes átfedések vannak a csomagokban. Pl. a "föld körül" csomagban van a doq és a Ozone Network, ami alapból benne a van az 70-es csomagban. Vagy pl. a "Film plusz" csomagban úgy van benne a Sorozat + és Film+2, hogy benne van a 70-es csomagban.
De.
Az S csomagot választva, már csak 30-as TVcsomagom van, amiben nincsenek ezek a duplázások, de a net is csak 15/5-ös. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Frenky89
üzenetére
Nem mindegy, hogy a szakadás milyen jellegű! Szakadhat a DSL, és a PPPoE is! Szakadhat vonali, fizikai hiba miatt, oxidálódás, beázás, stb..., és szakadhat szoftveres jellegű probléma miatt! Új IP címet minden esetben kapsz, viszont nem minden esetben a szolgáltató felelőssége! Egy normális (DSL-321B, vagy DSL-360R T1) modemmel, és normális szoftverrel remekül behatárolható a hiba!
-
Frenky89
addikt
Az milyen már, hogy írok egy levelet a helpdesk-nek, hogy a hétvégén kegyetlenül szakadozott a net (max fél-egy órákat ment egyhuzamban), erre közlik, hogy részükről a modem már 21 órája online, így minden ok.

-
cigam
titán
Pl
Amit jó tudni az InviTV PVR szogáltatásról:
- 12 hónapnál régebbi felvételek törlésre kerülnek
- box-onkénti tárhely 10 óra
- 10 óra tárhelybővítés 254.-/hó (Az nem világos, hogy ezt több is lehet (40 óra 1000.-/hó), vagy csak egyszeri 10órát lehet bérelni)
- HD adóknál nincs lehetőség rögzítésre -
Roland-87
aktív tag
Eddig elégedett voltam az invitellel de ez azthiszem most változott meg, amióta bejelentettem a hibát azóta már sehol sincs 20 21 mega felett a sebességem a ping 25-80 között ingázik, csomagveszteségek vannak, és a legjobb hogy a bejelentésem eredményeképpen a modemem jelszavát megváltoztatták hogy ne tudjak belépni és arra hivatkozni hogy jó a vonalam így mostmár náluk a labda ha szólok megint tuti levesznek kissebb csomagra ahogy itt divat. Kósza hírek szerint 1 éven belül jön a Digi azthiszem ezt a hulladék minőségű szolgáltatást úgy mondom le mint a huzat pedig 1 éve még jóvolt ez a VDSL úgylátszik túlterhelték a kiszolgálót és nembírja de fejleszteni meg minek. Kénytelen leszek megszokni hogy a 25 megás netem 15-20 között van és a ping szar játszani még véletlen se akarjak se én se más a hálózaton és a modembe a vonali értékekhez meg ne férjek hozzá mert ahhoz naív user úgy se ért... Szánalmas az egész csak kár hogy egyenlőre nincs hová átmenni.
-
albiosz
őstag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Érdekes, most is megjavult magától. Néha talán neki is kell egy kis pihenés.
Lehet attól ez a probléma, hogy ez az egység csak működés közben van áram alatt? Ha nem használjuk, akkor lekapcsolom, mert hálószobában elég zavaró, hogy túl erős a fénye még stand by-ban is. Így persze minden újabb bekapcsoláskor frissítést keres stb. -
cigam
titán
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Ment egy csomó kérdés privátba

1 kimaradt: Mennyit fogyaszt a box?
-
bopeti98
őstag
válasz
Frenky89
üzenetére
Az új ügyfeleknek most már a csomagjuknak megfelelő link sebességet állítanak be. Régen lecsaltak 1-2 Mbitet. Volt is egy táblázat a csomagok valós maximum sebességéről. Ha váltanál csomagot valószínű hogy most már neked is a szerződésben feltüntetett sebességgel menne, persze csak akkor ha bírja a hálózat.
-
J.C.G.
aktív tag
Engem ez baxottul idegesít. Ahol van Upici, Té vagy Digi, ott 6490 Ft, de nálunk ugyan ez 8990 Ft. :@
Szerintem invitv jobb a több csatorna miatt. bár a zenerajongóknak mindenképpen kell valami kiegészítő csomag.
A TV/Noti részletfizetése nekem nem éri meg. Én is gondolkodtam rajta, de utána néztem az áraknak. Ha neked megéri, akkor rendeld meg. -
cigam
titán
UPC Trio M csomag 12hó hűséggel 6490.-
-46 TV (3 hónapig +28)
-25/1,5 (3hónapig 50/5)
-telefonAz Invitel MixerM csomagjuk 12hónap hűséggel 6890.-
- 70 TV (+1 vállasztható mini csomag)
- 25/10-es Internet
- telefon.Ez hasonló, vagy jobb ajánlatnak tűnik (Fílm+ mini csomaggal meglenne az AXN sci-fi amiért anno UPC-s lettem). Érdemes átnyergelni? Hol a "kaki" amit nem vettem észre pro/kontra?
A TV/Noti részletfizetéssel kapcsolatos tapasztalatok?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Szerintetek az előfordulhat, hogy hűség idő alatt csökkenjen az előfizetői díj ára?
Héten kaptam meg a számlámat amin 8.000 Ft szerepel de eddig 12.000 Ft fizetem ami a szerződésben is szerepel! -
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mi alapján vannak megkülönböztetve az Invitel-es ügyfelek?
Több helyen is tapasztaltam már a környékünkön, hogy az ADSL sebessége valóban annyi, mint ami a szerződésben van írva. Tehát pl. a 10/0,5-ös net Speedtest-en is ennyi - nem pedig 8,5/0,4 mint nálunk -, sőt találkoztam már olyannal is, hogy felfelé tért el 10-15%-ot a valós sebesség a szerződésben lévőhöz képest.
Szóval vajon mi alapján állítják be a link-sebességet egyszer így, másszor amúgy!?

-
kasee
aktív tag
Sziasztok
Nem tudjátok mi lehet módja hogy megszüntessem a szerződést, elég gyenge az adsl netem.
Mint kiderült messze vagyunk a központtól és ezért szakadozik sokszor , meg lassul be.
Voltak már kint nézték, "rövidítették" a benti kábelt de még mindig nagyon f*s.
Ez egy 5 megás adsl, más nem tudnak adni, az utca kábelezése miatt.
köszi -
gejzinho
csendes tag
Másnál sem működik az IPTV szolgáltatásainál a visszanézhetőség? Jelenleg egyetlen eleddig kompatibilis tv csatornánál sem működik
A program felajánlja a kiválasztott műsor lejátszását, felvételét, de nem történik semmi ha az ember megpróbálja lejátszani. Nem 1-2 eddig ilyen szolgáltatást nyújtó csatornánál, hanem sehol..
a tegnap tévéje kimúlt? -
zsolti0507
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék hogy a 63-as körzetbe iptv-n az epg be megjelenik a szentes tv de a csatornák között nem ez mitől lehet nem indult volna még el?
-
albiosz
őstag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Szia!
Köszi a tippet, egyelőre úgy tűnik, hogy sajnos nem nyert. Bár most csak a modemet meg a hibás(?) beltérit áramtalanítottam. Ezen kívül van még 2 beltéri, azok hibátlanul teszik a dolgukat. Nem volt időm most szórakozni vele, majd hétfőn megpróbálom mindhármat meg a modemet áramtalanítani egyszerre, hátha az segít. Ha mégsem akkor esetleg más tipp? Volt már ilyen egyébként tavaly valamikor, ugyanezzel a beltérivel, akkor 1 nap pihenés után magától helyreállt.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
IPTV bekapcsolás után megjeleníti az Invitel kezdőképernyőt, frissítést keres stb., de utána bejön egy ekioh logó, alatta Error loading page és Unknown error feliratok. Tegnap csinálta először, ki is lőttem, majd megjavul alapon, de ma is ugyanez a helyzet. Kábeleket kihúztam, újraindítottam többször, de semmi.
Valakinek esetleg ötlet?Előre is köszönöm!
-
Deeptrick
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Kalocsára néztem, ott van S,M mellett L és XL is!
-
Deeptrick
csendes tag
Hello! Tudnátok abban segíteni, hogy az Invitel digitális kábeltv-ben az S és az M csomag között mi a különbség?
Elvileg azt írja h az S 25 az M 26 csatornás, de az új csatornakiosztás szerint (2013.februártól) csak digitális alap csomag van, amiben 26 csatorna szerepel. -
-
kasee
aktív tag
Hello
Invitel Net&Go t használ valaki tablettel?
Berakom a simet, , alapból ugye telenoros apn eket ad be, de nem müködik vele.
Próbáltam itt a fórumban talált APN el:
Név: invitel
APN: invitel.mobilnet
Hitelesítés típusa: PAP & CHAP
Hozzáférési pont típusa: (hagyd üresen)Ezzel sem megy.
Ötlet vkinek?
köszi
-
albiosz
őstag
Jó ez az új iptv felület, de egy probléma azért van vele. Amikor élesítették, akkor csatornaváltásnál a bal felső sarokban megjelenő felirat szürke alapon fekete volt, ami távolról kvázi olvashatatlan. Valszeg rá is jöttek erre ők is, mert szombaton mikor bekapcsoltam, akkor már ugyanazon a háttéren fehér lett a felirat, ami távolról is jól olvasható. Ma viszont újra fekete a felirat. Előbb kijavítanak valamit, utána visszaváltoztatják a hibásra?
Ami érdekes, hogy mindenhol máshol (pl. alsó infósáv) a szürke háttéren fehér feliratot használnak.
-
Newyorker
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Oks, akkor remélem megoldódik, KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGED!

Aktív témák
Hirdetés
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valakinek esetleg volt hasonló problémája? Kezd elegem lenni abból, hogy fizetek a semmiért...