- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
LA1703
tag
válasz
Gubek-Einste #668 üzenetére
Igen az.
[link] -
Amentos
újonc
válasz
Gubek-Einste #664 üzenetére
Szóval, ha mondjuk mikor elmegyünk itthonról több napta és lekapcsolom a routert, akkor kapok úk ip-t mire hazaérünk?? Honnan tudjam meg, hogy mennyi idő után cserélődik az ip?
-
Amentos
újonc
válasz
Gubek-Einste #661 üzenetére
De egyik nap csesztettem egy csomó ideig a router-t és sikerült a csere, de azóta annyi idő eltelt és nem tudom, hogy a fenébe követtem el
.. Lehetséges volt eddig 1-szer, de mégegyszer nem akar sikerülni.. Először csak próbálgattam, hogy tudok-e valamit kezdeni ajd vele..
-
Egyfejű
tag
válasz
Gubek-Einste #654 üzenetére
Ettől szeretném megkímélni magamat.
-
Archangel226
újonc
válasz
Gubek-Einste #649 üzenetére
Köszi, akkor várok, hátha helyrejön.
-
Archangel226
újonc
válasz
Gubek-Einste #647 üzenetére
Csak furcsa, hogy minden oldal tökéletesen bejön csak 1-2 nem. Pl ma a telekom oldala ezt írja:
A(z) www.telekom.hu oldal nem működik
A(z) www.telekom.hu túl sokszor irányította át.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTSDe emellett minden fasza.
-
Archangel226
újonc
válasz
Gubek-Einste #645 üzenetére
Telekom, Hauwei hg8245h
-
abkm
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #640 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
abkm
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #634 üzenetére
Azért, mert most is van egy UPC-s előfizum és 3 napig nem volt Digi (háziállat elrágta a vezetéket) és UPC-vel toltam és elég rossz volt. Sokszor ledobott, elment, nem voltam elégedett vele. Arról nem szólva hogy valamiért 2-szer annyiba kerül, mint a Digi és 300gigánál már jön a levél.
Egyébként szerettem volna ezt valamilyen programmal tesztelni, hogy mennyire stabil, vagy esetleg a gépembe egy jobb wlan-t tenni, mert a Digi kábellel megy a gépbe, de a backup UPC pedig Wifi volt.
Nem nagyon vagyok képben a témával, de szívesen olvasok felvilágosító anyagot, de semmit nem találtam a guglin, ami ezt a témát vesézné kis.
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #636 üzenetére
nem mert szabadságon voltam , tuti hogy valami hálózati proxi beállítás de én nem jövök rá
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #634 üzenetére
nincsen a kollégáim egy routert akartak fel telepíteni vagy konfigurálni és aközben állítottak el valamit
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #631 üzenetére
Szia!
Köszi ,mindegy ha chrom ha Explorer ez van !!! de érdekes hogy nem minden oldalra dobja ki ! -
flec
újonc
válasz
Gubek-Einste #626 üzenetére
Igen, akkor chipset driver. De fél éve semmi baj nem volt, jól működött, most mégis ledobál.
-
flec
újonc
válasz
Gubek-Einste #623 üzenetére
#623) Gubek-Einste :
Az adapter típusa: Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter .
Ehhez kerestem drivert és raktam fel, tehát gondolom gyártóit. Nem tudom mit jelent az, hogy chipset driver. -
SP4C3
veterán
válasz
Gubek-Einste #623 üzenetére
-.-
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Gubek-Einste #615 üzenetére
Ugyan abban a szobában használom a notit, amelyikben van a router is
-
SP4C3
veterán
válasz
Gubek-Einste #609 üzenetére
ADSL. Az rendben van, hogy nem ad annyi feltöltést, de ha egy retkes videót akarok feltölteni youtube-ra, akkor mivan? 1500MB-ot 1Mbps-val feltölteni? Kérlek.. :////
-
Castard
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #599 üzenetére
Ez lehet a hiba forrása? Van valami megoldás?
-
Godeze
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #601 üzenetére
Nem tudom sajnos modem módban használni az ezközt. Custom DNS-t próbáltam, semmi hatás.
-
Godeze
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #599 üzenetére
Sky SR102 HGW
Sky / DSL / 8-1Mbps -
Castard
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #596 üzenetére
-
Castard
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #591 üzenetére
Ránéztem az admin felületre, annyit találtam h Routing. Hogy a router milyen ip-t kap azt nem tudom.
-
AdonosFlew
újonc
válasz
A másik gépen probléma nélkül működik itt nem...
-
Matepok
újonc
válasz
ò, nagyon szèpen koszonom a vàlaszt ès a felvilàgosìtàst benne, igazàn hasznos volt szàmomra, èrtèkelve van a segìtsèged!!
ìgy tudom, hogy hogyan csinàlhatom vissza, ha kellene valamièrt -
Castard
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #587 üzenetére
Nem én állítottam be, de szerintem modembe. Hogy lehetne megnézni?
-
Matepok
újonc
válasz
Gubek-Einste #583 üzenetére
hàt, èn megcsinàltam... vagy nem
csak aztàn most az a vezetèk nèlkuli hàlòzat (a "beèpìtett" routeren keresztuli) teljesen eltunt.
a 192.168.0.1-nèl beìrtam a felh. nevet meg a jelszòt, belèpodtem, ràkattoltam arra, hogy àllìtsa àt bridge-re, utàna kiìrta, hogy egy kis turelmet kèr, vagy mit, aztàn utàna nem toltodott be tobbè az egèsz 192.168.0.1
ùgyhogy nem tudom, hogy mi lett azzal
szòval ìgy most jò, tok jòl betoltodik jò minosègben is a videò, meg minden, de azèrt visszajohetne az a màsik hàlòzat is, az egèsz 192.168.0.1-gyel egyutt.
otlet?
-
Castard
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #585 üzenetére
8Mb-es Invitelről van szó, wifi-router-modem kombót adtak, de van még egy router, ill egy unifi. Konkrétabbat neveket most nem tudok írni.
-
Szajkop
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #578 üzenetére
Ma reggelre sem volt internet, de mire felkeltem mar ujra lett inditva az egesz rendszer.
Asust nem probaltam switchként alkalmazni, tomato előnyeit használom. ( Bw limit, statisztikak, portforward vpn)
Boxox a dlinkre vannak dugva, csak ott mennek. (Illletve mehetnek az asusrol is de akkor aktivalni kell az igmp proxy-t ami tele nyomja a halozatot adatforgalommal.) -
vitya81
tag
válasz
Gubek-Einste #568 üzenetére
Hali!
A szolgáltató neve Tarr kft., az általa biztosított, és eddig tökéletesen működő Cisco gyártmányú modemet használom, innen egy TP-Link gyártmányú wifi router szórja a lakásban a wifi jelet, de a számítógép közvetlen csatlakozik ehhez. Mi vagyunk az utolsó ház az utcában, csillagponton egyedül vagyunk, így a 'szomszédokról' nem tudok nyilatkozni, de az utcabeli haver (másik csillagponton van) nem panaszkodik. A válaszodból arra következtethetek, hogy arra nincs lehetőség, hogy folyamatosan mérjem a maximális sávszélességet, direkt internet használat nélkül?
ilyen a letöltési sebesség.
telefonnal készült mérések:
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #556 üzenetére
Egyáltalán nem értem, hogy most ez mit jelent
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #549 üzenetére
Még nem, de ezt fogom tenni javaslatodra!
Köszönöm a segítséged! -
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #547 üzenetére
Vezetékkel is ilyen.
Reseteltem is és a laptoppal nincs ilyen gondom. -
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #545 üzenetére
Igen, a wi-fi kapcsolódik azonnal.
Igen, van rendes IP címe.
Driver frissítés is volt már. ( Újra nem volt telepítve még )
A géphez egy TP-link TL-WN722N adapter van.
Ami mgosztja a netet az pedig: TP-link TL-WR340GD. -
brugo
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #541 üzenetére
Iskolai halozatrol lenne szo es a melettem levo kolegaimmal is megtortenik ugyanez. Meg az is segit ha kihuzom az internet csatlakozast majd visszadugom anelkul, hogy ujrainditanam a gepet.
-
csakegyroli
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #517 üzenetére
Resetelni reseteltem már, beállítani nemtudom hogy kell, firmwareről pedig nem tudom mi az és hogyan kéne frissíteni
-
Peppo
őstag
válasz
Gubek-Einste #524 üzenetére
Remek. Nem tudom, örüljek-e neki vagy sem.
Megnézem majd a legközelebbi szakadásnál, változik-e valami.
A gép felől okozhatja valami ezt? Hálókártya pl.? Vagy valami program?
-
Peppo
őstag
válasz
Gubek-Einste #522 üzenetére
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 2.7 dBmV 36.8 dB
Channel 2: 2.2 dBmV 36.5 dB
Channel 3: 2.6 dBmV 36.5 dB
Channel 4: 3.5 dBmV 36.5 dB
Channel 5: 4.4 dBmV 36.4 dB
Channel 6: 3.5 dBmV 36.2 dB
Channel 7: 3.7 dBmV 36.2 dB
Channel 8: 3.9 dBmV 36.5 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 42.0 dBmV
Channel 2: 42.4 dBmV
Channel 3: 42.7 dBmV
Channel 4: 42.4 dBmV -
szabog4
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #511 üzenetére
Hosszú napok után rájöttem, hogy a fő kábel vége megtört, elromlott. Ezt kell majd megcsinálni.
Most jó megint, viszont most meg-megszakad 1-1 pillanatra a net, de a feltöltés is rendes. (Böngészés közben van néha a pillanatnyi kimaradás, online játéknál nincs ilyen gond.)Köszönöm a segítséget!
-
123xyz
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #478 üzenetére
Köszi a tippet, találtam is egy olyat, ami jónak tűnik, most az lesz az elsődleges. Aztán majd meglátom néhány nap elteltével, hogy előjön-e a probléma újra
-
olivera88
veterán
válasz
Gubek-Einste #471 üzenetére
Köszi. Nem.
Azt mondta nem ért hozzá.
-
olivera88
veterán
válasz
Gubek-Einste #469 üzenetére
És hogy kell beállítani a csatlakozási adatokat?
-
nmy1212
tag
válasz
Gubek-Einste #464 üzenetére
Többször is.
-
nmy1212
tag
válasz
Gubek-Einste #462 üzenetére
Nos a helyzet nem javult, egész nap nem szakadt meg, most este kezdett rá megint. Este 9 óra óta 1-2 percenként szakadok meg. Ilyenkor a router felületére sem tudok belépni. Amint megjelenik a kis háromszög a hálózati ikonnál, nyomok rá egy hibaelhárítást aminek a végén általában (néha kiírja mi volt a baj) semmi hibát nem talál, de a kapcsolat helyreáll.
Egyszerűen tippem sincs mi lehet a baj. Kaptam már routerre, hálókártyára és szolgáltatóra is véleményt, hogy az lehet... -
nmy1212
tag
válasz
Gubek-Einste #460 üzenetére
Igen a csere esedékes azt tudom, de ez okozhatja ezt a percenkénti szakadozást? Bár változó mikor mennyi idő után vág le, de ha "rohamot" kap akkor percenként.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Gubek-Einste #457 üzenetére
Csak azért van így mert van egy torretn szerverem, de vannak torrentek amik a többi gépen is fent vannak.
-
maxika2004
őstag
válasz
Gubek-Einste #441 üzenetére
Hogy ha megnézem pl egy sebességteszten, egyszer pl 12-öt mutat, rá 2 perc mulva meg 17-et !
szoval 12-17.5 között.... mikor nem megy semmilyen netes progi...de xp-n ugyanigy stabilan 17.5
-
Heffi
őstag
válasz
Gubek-Einste #429 üzenetére
A szoftverbázisról 1 MB/s körüli a sebesség. Többnek kellene lenni, nem?
-
Heffi
őstag
válasz
Gubek-Einste #429 üzenetére
Köszi, majd megpróbálom, mennyivel működik.
-
Heffi
őstag
válasz
Gubek-Einste #426 üzenetére
Csak az zavar össze, hogy Szeged irányban megvan a sebesség.
-
Focke-Wulf
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #422 üzenetére
Net-portal a szolgáltató. Hogy milyen előfizetés? Nem igazán tudom mire gondolsz, korlátlan adatforgalom és 5 MB le 1 fel, vagy 0,5 fel, nem tudom pontosan. Modemen keresztül jön, nem vifis.
Csatlakoztatnám, elkezdi tárcsázni, felhasználó nevének és jelszavának ellnőrzése és érvénytelen felhasználónév vagy jelszó üzenet. Természetesen nem változtattam se a jelszón se a felh. néven semmit már évek óta és egyik napról a másikra lett ilyen. XP-m van, SP3. Ilyenkor ha beírom újból a felh. nevet és a jelszót, akkor se jó.
Átdugom laptopba, ott simán csatlakozik. Visszadugom PC-be és ott is simán. De csak így, laptop után.
Mit nézzek meg még esetleg? -
ShERiFF91
tag
válasz
Gubek-Einste #404 üzenetére
Billentyűzet nyelve magyar? Különleges karakterek vannak a jelszavadban? CapsLock?
-
11hh
tag
válasz
Gubek-Einste #388 üzenetére
-
11hh
tag
válasz
Gubek-Einste #383 üzenetére
Szolgáltató nevét inkább nem mondanám 2600FT-ot fizetek érte havonta, hűség nélkül.
-
Bruce001
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #364 üzenetére
wào. ha otthon leszek megnèzem ezeket. a màsodik legnagyobb csomag van. torrent mindig megy. ment eddig is. Wifi az alaplapon van. màs cuccom nincs. terhelèstöl függetlenül àll le. winfosban minden olyan mintha müködne a net. torrent is leàll. modemen legutòbb sàrgàn villogot valami. modem ki bekapcstòl megjavult. holnap mondok pontos infokat.
-
p.awet
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #336 üzenetére
Router reset és újra beállítás megvolt,kábelcserénél ugyanaz a gép maradt lassú.
A gépnek mi lehet a baja,mi lehet ott elállítódva?
Egy formázás megoldja a problémát? -
p.awet
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #333 üzenetére
TP Link TL-R460 a router típusa
-
johni86
tag
válasz
Gubek-Einste #324 üzenetére
zyxel p600 series ezt adta a szolgáltató (invitel) erről veszi a jelet még egy laptop. De ami még érdekes hogy a laptopon megy minden frankón csak én nem tudok netezni, de valamikor azon sem lehet. Most is dugdosom a kábelt hogy el tudjam küldeni a hsz.
-
DjPremier
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #315 üzenetére
Köszi
-
Lmh
őstag
válasz
Gubek-Einste #253 üzenetére
Hát köszi akkor nemtom :S De ez a hiba jellemző? Tehát vagy modem vagy akkor szolgáltatói hiba? Csak hogy feleslegesen ne vegyünk új modemet....
mindenesetre hétfőn akkor felhívom a t-home-ot...köszi szépen a segítséget
-
Lmh
őstag
válasz
Gubek-Einste #251 üzenetére
360R, igazad van. full fekete. ez: [link]
Jó pár éve ez van. Akkor valószinűleg ennek a hibája? Vagy a kék-szürke volt problémás gyártmány? -
Lmh
őstag
válasz
Gubek-Einste #249 üzenetére
Szia!
Valamennyit sikerült talán megtudnom!-T-home Palettánk van. ( valószínűleg M )
-Olyan van, hogy analóg net? Én még csak analóg tv-ről hallottam, de ha van akkor talán olyan netünk van.
-D-Link modem; Model: DSL-360LEgyéb kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest