- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #511 üzenetére
Hosszú napok után rájöttem, hogy a fő kábel vége megtört, elromlott. Ezt kell majd megcsinálni.
Most jó megint, viszont most meg-megszakad 1-1 pillanatra a net, de a feltöltés is rendes. (Böngészés közben van néha a pillanatnyi kimaradás, online játéknál nincs ilyen gond.)Köszönöm a segítséget!
-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
(speedtest.net teszt után)
Mi lehet a megoldás arra, hogy 11mb/s tölt le (Kaposvár-Dunaújváros),ez torrentnél 3,1mb/s, de fel már csak 0,10-0,30kb/s-el és akkor szakadozik a net. Eddig 250-400kb/s megvolt simán. Nem tudom mi lehet a probléma.Nyugodtan tudok online játékokkal játszani, de ha facebookon akarok üzenetet küldeni, akkor néha nem küldi el vagy például képet akarok átküldeni (200kb) az legalább 30p-ig tart vagy megszakad, holott eddig nem tartott 1mp-ig sem.
Mostanában jött ki ez a probléma, de nem tudom mi lehet a gond. Megszakadt (megtört) a netkábel...vagy nem tudom. Másik gépen nem volt alkalmam tesztelni a netet, de az online játék megy ott is.
Nem tartom valószínűnek, hogy a szolgáltatóval van a gond.
Választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest