- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Laptopomba beírtam anno egy WPA2-Enterprise típusú wifihez a jelszót, de kéne a telefonomhoz is a password, amit már elfelejtettem :S . Meg tudom valahogy nézni az enterprise wifihez beírt jelszót a gépemen?
Előre is köszönöm!!
-
Lmh
őstag
válasz
Gubek-Einste #253 üzenetére
Hát köszi akkor nemtom :S De ez a hiba jellemző? Tehát vagy modem vagy akkor szolgáltatói hiba? Csak hogy feleslegesen ne vegyünk új modemet....
mindenesetre hétfőn akkor felhívom a t-home-ot...köszi szépen a segítséget
-
Lmh
őstag
válasz
Gubek-Einste #251 üzenetére
360R, igazad van. full fekete. ez: [link]
Jó pár éve ez van. Akkor valószinűleg ennek a hibája? Vagy a kék-szürke volt problémás gyártmány? -
Lmh
őstag
válasz
Gubek-Einste #249 üzenetére
Szia!
Valamennyit sikerült talán megtudnom!-T-home Palettánk van. ( valószínűleg M )
-Olyan van, hogy analóg net? Én még csak analóg tv-ről hallottam, de ha van akkor talán olyan netünk van.
-D-Link modem; Model: DSL-360LEgyéb kérdés?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy mostanában baromi sűrűn szinte teljesen elmegy a net. Legalábbis iszonyatosan lelassul. Még ha épp be vagyok jelentkezve steamre, msn-re... akkor ott tudok üzenetet küldeni/fogadni, de pl már semmilyen honlap nem jön be, még google sem.
Korábban is volt ilyen , pár hetente. Olyankor lemegyek a modemhez és látom, hogy össze-vissza villog a modem 4-5 zöld ledje, már látom rajta, hogy teljesen megkergült. Ilyenkor kikapcsolom, várok kicsit, visszakapcsolom és akkor jó minden. Ami a nagyobb baj, hogy mostanság naponta többször megkergül, többször kell újraindítanom, hogy jó legyen.Ez minek a hibája? Szolgáltató, modem, egyéb?
Ha kell még valami infó a diagnosztikához, akkor kérdezzetek!
Előre is nagyon köszönöm a választ
-
Lmh
őstag
Köszi
Hazudnék ha azt mondanám hogy értem. Egy samsung np350 u2b gépem van. Win7 64bittel. Segít ez valamit? Amugy az iphonemmal is probaltam csatlakozni, azzal is csatlakozott, mégse jött be a wifi kb 1 órán keresztűl. Aztán most fogja rendesen. Viszont a gépet sajnos kikapcsoltam közben, uh annak nem volt esélye feléledni. Esetleg vmi egyéb tipp amit a gépemen érdemes kipróbálni? Valamilyen biztonsági szintet csökkenteni vagy nyilvános hálozati beállításban valami? Csak tippelgetek... Vagy ezeknek semmi értelme?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
A kérdésem: beültem laptopommal egy kávézóba ahol van wifi. Elkértem a jelszót, beírtam. A hálozati kapcsolatoknál maxon van a jel és azt írja, hogy Csatlakoztatva. Legfelül a kis fapad mellett pedig az van írva, hogy nem azonosított hálozat, nincs internetkapcsolat. És persze a gond, hogy valóban nincs. Mi a teendő?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged