- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakegyroli
csendes tag
Tegnap este le reszeteltem a routerem rendesen így végre hozzátudtam férni a beállításokhoz mert eddig nem tudtam a jelszót. De viszont most nem tudok rácsatlakozni a netre, végig nyomtam a kis next next varázslót de az nem nagyon segített én meg advanced settingbe nem tudom mit kell üresen hagyni és mit kell állítgatni. Wifit végre sikerült beállítani más csatornára mert azt olvastam hogy az zavarhat be a routernek, megnéztem a házba több wifi is 6oson volt.. Viszont ha felakarok csatlakozni DNS hibát ír gondolom valami rossz a beállításokba. Hogyha valaki nagyjából letudná írni mit hova írjak be mit hagyjak üresen az nagyon jó lenne mert most nincs net.
-
csakegyroli
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #517 üzenetére
Resetelni reseteltem már, beállítani nemtudom hogy kell, firmwareről pedig nem tudom mi az és hogyan kéne frissíteni
-
csakegyroli
csendes tag
Hali mindenki!
Egy siemens se361 routerrel van megosztva az internet, ha egyedül vagyok itthon semmi baj. Asztali gépem van, netkábellel csatlakozik a nethez. Viszont ha valaki laptoppal vagy telóval rácsatlakozik a wifire elmegy a net rövid idő belül.. Ez nálunk már régi móka, de eddig elviselhető volt. Egy áramból kihúzás-visszadugás orvosolta a problémát de általában magától is visszajött. Most már viszont elviselhetetlen ha egyszerre netezek pl anyámmal ami napi rendszerességgel meg is történek állandóan elmegy a net fél-1percre.. 10percre visszajön aztán megint utazgat... Nagyon bosszantó tud lenni... Nem szívesen telefonálgatok a szolgáltatónak a routert még fater kötötte be. Mi lehet a gond?? Egyébként digisek vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Google Chrome
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest