- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
johni86
tag
Senki nem tud semmi használhatót mondani?
Ja és mikor megszakad nem is jelzi a windows, már ha ez mond valakinek valamit -
johni86
tag
válasz
Gubek-Einste #324 üzenetére
zyxel p600 series ezt adta a szolgáltató (invitel) erről veszi a jelet még egy laptop. De ami még érdekes hogy a laptopon megy minden frankón csak én nem tudok netezni, de valamikor azon sem lehet. Most is dugdosom a kábelt hogy el tudjam küldeni a hsz.
-
johni86
tag
Sziasztok!
Segitséget kérek, mivel szórakozik a netem, hol van hol nincs.Van hogy semmi problem, azt egyszer csak rázendít neki áll szakadozni, már eléggé idegesít.Az alaplapomon 2 hálozati csatlakozó van, és ha az egyikből átdugom a másikba a kábelt, pikk pakk egyből van net, persze csak kis ideig, mert megin elkezd szakadozni, ez ma kezdődött. Volt már ilyen korábban, akkor már nagyon untam, tettem fel egy uj rendszert és mostanáig minden rendben is volt.
Msn el nem is volt baj de netezni azt nem lehet, ha megnyitok mondjuk 5 oldalt egyszerre akkor pl abból betölt 3at de a másik 2 már nem. Vagy ha filmet nézek egy darabig betölti azt megin semmi
Nem hiszem hogy tönkrement volna a router, talán rosszul számolhat vagy ilyesmi, nem tudom nem értek hozzá, ezért is irtam, uj wint meg nem akarok megin feltenni.Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged