- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
TAD
tag
Ollé köszönök mindent! Panda 17-et talált...:) és jo mostmár
-
TAD
tag
thx
felraktam az fprotot trialt és talált vagy 10et vmi msxml.dll vagy exe... a féregirto még fut. hááát. 2 kval töltötte le...:D ami az... jézuuus mennyi virus. most raktam ezt a kurva xp-t. bazzz
nem talált semmi sassert... más van... hidden exe
pfff -
TAD
tag
Vki adjon linket Sasser írtóra! pls!
-
TAD
tag
Hmmm... Nem értem basszus. Frissen raktam ezt a szart! Ááááh... :( Sasser-t megnézem de idegesit hogy ilyen lassú
-
Flashy
veterán
biztos hogy ezeket a problémákat nem pusztán az oprendszer választás okozza.
-
TAD
tag
hy!
de volt mikor jo volt xp-n. meg nem értem hogy 98an akkor miért jo???
egyebkent a blaster lenne akkorf 1 percrol számolna vissza nem? arra raktam peccset... -
Danip
csendes tag
Nekem is le lassult a net Xp alatt de azt mondták , hogy az vagy egy Sasser v. Blaszter nevű féreg miatt van! Mind a kettő ellen a vivendi vagy axelero weboldaláról le lehet tölteni az ellenszert! nekem is ez volt a próblémám, és most megszünt, valamint az összes hotfixet vagy pathchet érdemes letölteni,mind a két OS hez, és akkor is megszűnik a próbléma!
-
TAD
tag
hi!
en 98at hasznalok. az xpnél az adslem SZAR! winxp sp1esem van.... a net néha 5 perc utan fogja és lelassul de 500bájt/secre. 98 alatt nem... nem értem én eztet! -
törölt tag
Hülye kis dolgokat művelt a gép, megszakadt majd újrakapcsolódott, hibaüzenet rengeteg volt, voltak gondjaim a letöltéssel is stb...stb... mindeneze szoftveresen, igaz, sikerült kijavítani ezeket a dolgokat,de nagyon zavaró volt, most műxik megint xp-vel rendesen, de nem'tom meddig. Míg 2k-n szinte nem is volt probléma a szolgáltató esetleges hibáin kívül... és alatta soha semmi nem akadt le, még játék sem... nekem maga az oprencer is stabilabbnak tűnik...igaz, most xp-t használok :))
És egy hülye kérdés: miért xp? :) indokold lécci :)
Én most nagyon határozatlan és szőke vagyok és egy vinyóvétel és újratelepítés már nagyon itt toporog az ajtó előtt :) -
törölt tag
szóval? :)
-
törölt tag
Sziasztok! :)
Nekem 2k alatt stabilabbnak tűnt a net, jobban megbíztam benne. Bár igaz, xp alatt sem volt semmi gondom. És mind2 rendszeren kb. másfél évig használtam netet.
Nekem a 2k megbízhatóbb rendszernek tűnt, mint az xp, igaz, a rendszerfelállás idejét most ne nézzük. :)
Most viszont nem ártana újratelepíteni a rendszert, de nem'tom mit tegyek fel...
Tényleg jobb 2k alatt a net vagy csak az egyszerű kinézet zavarhatott meg?
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest