Aktív témák
-
törölt tag
Hülye kis dolgokat művelt a gép, megszakadt majd újrakapcsolódott, hibaüzenet rengeteg volt, voltak gondjaim a letöltéssel is stb...stb... mindeneze szoftveresen, igaz, sikerült kijavítani ezeket a dolgokat,de nagyon zavaró volt, most műxik megint xp-vel rendesen, de nem'tom meddig. Míg 2k-n szinte nem is volt probléma a szolgáltató esetleges hibáin kívül... és alatta soha semmi nem akadt le, még játék sem... nekem maga az oprencer is stabilabbnak tűnik...igaz, most xp-t használok :))
És egy hülye kérdés: miért xp? :) indokold lécci :)
Én most nagyon határozatlan és szőke vagyok és egy vinyóvétel és újratelepítés már nagyon itt toporog az ajtó előtt :) -
törölt tag
szóval? :)
-
törölt tag
Sziasztok! :)
Nekem 2k alatt stabilabbnak tűnt a net, jobban megbíztam benne. Bár igaz, xp alatt sem volt semmi gondom. És mind2 rendszeren kb. másfél évig használtam netet.
Nekem a 2k megbízhatóbb rendszernek tűnt, mint az xp, igaz, a rendszerfelállás idejét most ne nézzük. :)
Most viszont nem ártana újratelepíteni a rendszert, de nem'tom mit tegyek fel...
Tényleg jobb 2k alatt a net vagy csak az egyszerű kinézet zavarhatott meg?
Aktív témák
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1 humoros
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest