Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bagira01
üzenetére
Így van, csak egy táp láb hiányzott. Igazából semmit se számít, a sok másik ugyan olyan funkciójú mellett. De jól lecsaptad előlem azt a lapot.

Lipi67 (#1971) Nézzed csak át, figyelmesen. Nem haszontalan! Több hasonló láb hiánya se okoz gondot. Még tuning esetén sem. Ez tapasztalat, nem ígéret.
Na jó, amiket Te művelsz, lenne mire fogni, ha nem megy a brutál tuning. 
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01
üzenetére
Kár érte. Hondolom agyonfeszelték

16k-ért odaadtad volna? Többszol olvasok utalásokat a lábra. Sérült vagy mi van vele pontosan?
12vs 6 fázis..elhiszem.
Igen. Mikor a kezembe vettem, olyan érzésem volt, mintha kirakatba készült volna s nem használatra.
Tényleg! Beszámolhatnál róla, hogy merre tart a tuningod! Szereted már?

-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01
üzenetére
Hol van most az a q66???
(meglepődtem kicsit) Igaz, a 8500-as procim E-s ide-E-s oda, enyhén szólva gyengébb volt az átlagnál, és kihoztam abból is 615-ös FSB-t, prájmoltam 4655-ön.UD3R: 25k-ért asszem én nem is adnám el. Mindennel bizonyított ami belekerült (kivéve mushkin ascent redline), 2012-ig garis az Iponhoz, hibátlan, minden tartozékával,"normális" számlával-garral. Ha pl. eladnám, mi a lópikulát vennék 25k-ért amiben megy a yorkom?
(#1954) Aggregátor : Most őszintén..3-4 fázis (még ha jobbfajta alkatrészek is) kevéske lehet quad alá, de 6? Bőven ok. Az a 12..sztem vagy parasztvakítás, vagy nyamvadt alkatrészek, s azért kell 12
Én u.olyan környezetben teszteltem a p45DQ6-ot mint az UD3R-t, (adatlapom), dq6-nak esélye sem volt.. 
-
RgS
tag
válasz
Bagira01
üzenetére
Mondjuk ez igaz, ahogy nézegettem a P35-DS3P most kb besbuy: használtan 15K körül mozog és szinte csak hűtésban tér el akár a DQ6-tól. Ehhez képest az UD3R legalább 25K. Bár aki gyakran cserél procit és igazán jó környezetben szeretne (akár Yorkit is) tesztelni annak megéri, a többiek meg vesznek törött lábút bagóért. Mázlista...

-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01
üzenetére
Én nem panaszkodhatok
Lap terén se, a lap se mert nyugdíjba küldtem
8400-est semmiképp se vennék, akkor már i3 meg egy olcsóbb lap. 22k körül vannak amik már ki tudják vezetni a cpu-gpu jeleket csatikra és elég jó uvd-s képessége is van a kis mocsoknak.
szerk: Gercsa: Ilyen gépről vagyok most
Hogy pontosan mennyi FSB-t tud 430 felett azt már nem tudom meg, 2 magos procit senki nem adott kölcsön hogy kiteszteljem. Titkát a sírba viszi..k_vaddal 430-at azért stabilan odavágott ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
krammerka
őstag
válasz
Bagira01
üzenetére
Üdv!
Lehet én belenyúltam,de kb 6-7 darab ment át a kezemen,az elmúlt 2 hónap alatt,és mindegyik tudott alapfeszen 3,5-3,6GHz körül.
A sajátom vidjén megy 3830MHz-t,ez is ritka az tény,de 4GHz-t ki lehet belőlük préselni az tuti.
Max több feszt igényel,ez egyértelmű,de elérhető.
Az E8400 persze hogy nagyságrendekkel jobb proci,ez nem kétséges,de ha mindkettő új árát vesszük alapul,akkor ez a cerka jön ki bestbuy-ként.

-
Gyuri27
félisten
válasz
Bagira01
üzenetére
Erre mondtam neked, jó helyről vásárolni. Az a lap amit kinálgattam vatta új. Gyártó küldte egy tönkrement helyett. Igaz tartozék csak hátlap és manuál. Viszont 3 hónap gar és karcmentes. Ugye erre mondtam 12k-t. Nos itt jön a mi drága. Nem hiszem, hogy ez rosszabb választás lett volna mint 7-8k-ért a p5b ami szintén tönkre ment és a pali eltünk. A giga lapott nem tudom mennyiért vetted. De úgy, hogy az egyik pcie slot le van törve egy forintot nem adtam volna érte. Gondolom így utólag te sem.
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01
üzenetére
A 3200 lett az unikornisod

dorkababa: 1.37-en az a proci 4G-t megy, 1.004-en 9x334-et, prime mellett gamekkel meg alkalmazásokkal is teszteltem. Lapunk ugyanaz, lehet az 1066-os kingmax nem nyerő

Lett nekem is új, vettem 2-t, eddig párban hozták a procik a szerencsét

1 eladó

-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01
üzenetére
Jó lenne az nagyobb felbontáshoz, néztem anno, ott jön elő a hírhedt "memory leak" és ott veri meg a 4830, de monitorcsere közeljövőben biztos nem lesz, örülök hogy tudtam szerezni egy 19" 5:4 SPVA paneles albínót, ez marad egy darabig. Most nézem még svhs csati is van a kártyán és tudnám hűteni 1 db 12-es AC-val...pedig nem kerestem, csak felnéztem tegnap egy webshopba

-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01
üzenetére
Én nem feltételezek semmit, hozzám hasonlóan leinformálhatónak küldök előre cuccot, pl neked is küldenék simán, 1éb esetben pénz ide, vagy cucc ha veszek és utána megy az áru vagy pénz. 1x 1 hónapomba került míg visszaszereztem a procimat egy kis kötsögtől, már rég bannolták azóta, na nálam azóta ez a "házirend".
Jah 98gt eco, 21.5k netto ahol venném, mért sok? 4670-ek 14k nettotól indulnak, de az a legalja, 4830 kb dupla teljesítmény, így 98gt is kb, és ekkora NYÁK-kal tápcsati nélkül...hát elgondolkodtam

szerk: Az 1 gigás lenne 25 netto.
-
Chaser
legenda
válasz
Bagira01
üzenetére
Szted mikori példányok?
Második kitételre csak annyit, ha azt mondom nem volt gépben akkor nem volt, adhatok egy listát akik megerősíthetik újonctól-ph nagyurakig, amúgy meg nem kötelező
1ébként még az enyémmel se jutottam el odáig, hogy gépbe tegyem, perpill egy tua cerkás gépről vagyok 
szerk: Haveromét néztem, 096V-on prime stabil, tovább már nem mertem nyomni, nehogy kevesebb legyen a szufla, mert munkában volt a gép. Ha minden jól megy, talán megnézhetem holnap az enyémet is...
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Egérpad topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- YouTube
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

20k az jó volt.

Betettem az e3200-at, 10 percre rá kikapcsol a gép és nem indul. Kipróbáltam más procival is, de semmi, asszem elhullott a lapom