Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
P35-DS3P tényleg kvra jó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szinte csak hűtésban tér el akár a DQ6-tól
Azért nem, mert a DQ6-nak 12 fázis áll rendelkezésre a procit táplálni. A DS4től tér el annyival, hogy nincs HP a feteken, és nem tud az alaplapi hangkari dts-t. Most hogy 4magos van a lapban, azon gondolkozom kellene szerválni egy rev1.0-s DS4 hűtést, az rámenne a lapomra. (ez is rev.1.0) -
Bagira01
veterán
Na ja, én mikor anno eladtam a ds3p-t 13,5k-t adtak értem nyimm-nyam finnyogósan(doboz gari,. stb volt). Azért különbözik, nekem az első komolyabb lapom ds3p volt, utána dq6-ot is használtam, és a q6600-at jobban komálta mint a ds3p, ud3r meg szintén zabálta a q6600-at. York-hoz viszont ud3r/p alatt nem vennék lapot az is biztos(ep45-ds3/ds3r csak kínlódott vele) e3300-as jó lenne ha betöltené az e2140 helyén maradt űrt, én barom h mit tettem azzal

(#1952) lipi67: Nem verné az el q6600-al. Nekem volt benne(igaz a képek már eltűntek), csak a cpu feszt kellett tolni, minden normalon a proci meg ment mintha húznák
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)