- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmemlekszem
csendes tag
Jovo heten en is veszek egyet, sokat gondolkoztam az E8 szerian, de az E8-at osszevetve az i3-al inkabb lemondtam rola ar/ertekben, mivel a lapvaltas miatt mar tobbe lennek. igy maradok 775 es azon belul E3400
Remelem huzva a 9600gt-hez kb eleg lesz!? Most E2200 van 3000-en, de a legtobb jateknal proci limit van, tovabb meg nem eri meg huzni mert igy is 1.44-et kap win alatt
-
djculture
félisten
Én is gondolkoztam novemberben hogy ilyen duál celeronnak nevezett régi core 2 duót veszek,de végül amd lett a jobb fejleszthetőség miatt.Ebbe belepasszintok majd egy hatmagost olcsón,mikor mindenki adja el és veszi a buldózert vagy a sandy-t ha végre lesz hozzá hibanélküli lap
-
krammerka
őstag
Szia,ezen már én is gondolkoztam,de véleményem szerint,el kell telni egy pár évnek ahhoz,hogy az új generációs procik,lapok ezen az áron elérhetőek legyenek.
2008-as évben egy E2180 is a 20k-s összeget nyaldosta,előtte pedig egy P4 3GHz-s proci is 45k volt,a barátom akkoriban emléxem megvette,és el is görbítette úgy a lábait,hogy ment a kukábaÚgyhogy várnunk kell még egy jódarabig,sztem........
-
atesss
addikt
Jövő héten már tényleg beszerzem az E3000-s procimat.
Körbenézek ugyan aprón is, hátha találok egy "előteszteltet", de valószinűbb hogy marad a boltban, dobozosan, hűtővel (jól jön a hűtő is tartaléknak).
Így esetleg van valami tippetek, hogy hol van esetleg kicsit nagyobb esélye, hogy jobban húzhatót kapok ?
Vagyis egy régebbi darabot lenne jó kifogni ?
Akkor meg gondolom egy kis forgalmú boltot kéne választanom, mindegy ha pl. 500, vagy 1000 ft-al drágább, az nem egy nagy különbség.És melyiket érdemes venni az E3200, E3300, E3400, E3500 közül ?
Tuningban (mármint elérhető órajel - és főleg alapfeszen érdekel), fogyasztásban lehet egyáltalán valami különbség ?
Annyi van, hogy a magasabb szorzójúaknál ugyanahhoz az órajelhez alacsonyabb FSB tartozik, de ezt amúgyis vissza tudom osztani kb. az összes alaplapnál, nem ? -
lajafix
addikt
jó az a teszt csak kicsit régi, s jó gyors RAMokkal nyomták, ami a cache hatását visszább veszi.
mai gamekkal lenne érdekes egy teszt. Érdekes ki se jött, hogy a 6300asban nincs sse4.'nem pedig direkt processzor igényes beállításokkal'
ha a procit nem terheljük, akkor természetesen nincs különbség.Tudtommal a mai játékok már elég szépen terhelnek a processzoron is.
-
-
Sanyi19
őstag
nem tudom már pont milyenen volt, elég magasak az időzítések.. mivel ddr3-as modul!
amint lesz alkalmam a dual cahnnel-re megnézem ,hogy ugranak-e az eredmények... (tán 6-6-6-17)közbe kipróbáltam suliba is egy everestet
Pentium Dual Core E5300 2,6 Ghz, 800 as single ddr2(2gb 800mhz) rammal szintén alacsony eredméyneket ért el... ASUS P5B-SE vagy milyen alaplapba!
CPU Queen 10 900 volt....lehet csak sokat számít az iylen tesztekbe a dual channel, na majd ezt kiderítem!
nem sokára lesz még 2gb ram-om majd tesztelem!
ha úgy is gyengébb lesz az eredményem, akkor a Celeron erősebb vmiért vagy az alaplap miatt lehet ... -
Sanyi19
őstag
Na beállítottam ram 900Mhz en megy, Proci 2700 an 9x300!
Akkor lefuttatom a teszteket újra!
Memory Read: 6155MB/s
Memory Write: 6355MB/s
Memory Copy: 5542MB/s
Memory Latency: 81,2 nsCPU Queen: 11063
CPU PhotoWorxx: 7391
CPU ZLib: 33422 KB/s
CPU Aes: 9841
FPU Julia: 4845
FPU Mandel: 2506
FPU SinJulia: 1305ezek lettek, most szedek sisoftware sanrdrát, meg futtatok pár 3dmark cpu tesztet utána állítgatok még, ez a 300 fsb- sok előnyt hozott a ramomnak !
-
krammerka
őstag
hétvégén én is beneveznék egy ilyen általános beállításos tesztre,nézzünk meg egy olyan fíx cpu-ram szorzós beállítást,amit mindenki be tud lőni.Régebben csináltunk már ilyet Lipiékkel,tanulságos volt.Asszem akkor vmi 9x300 volt a beállítás mindenkinél,de ott több processzor típus volt jelen.
-
Sanyi19
őstag
Köszönöm! megvan a cucc és nagyon megy!
Az AMD-m mel próbáltam és nem ment az xp mod pont arra hivatkozott ,hogy nem támogatja a cpu..., de a poén az ,hogy linux alol meg megy virtual box-on ....#2627
Nekem is 800 -on megy az 1333- as ddr3, vagyis 960-on mer húztam az fsb-t kicsit!
Ha nagyobb fsb-jű procink lenne akkor lenne jobban kihasználva a ram...
Ha gyorsítani akarsz, az fsb-vel megteheted, néztem everestbe és sokat gyorsult!
Amint lesz pénzem veszek mellé még 1 másik modult, a duallal jelentősen jobb lesz a helyzet! -
Sanyi19
őstag
Na ilyen tesztet kerestem én de nem találtam
jövöhéten lesz összerkva a gép, mjuk elsőnek a kártya az marad a mostanim a gt220- de hamraosan az is le lesz cserélve... de legalább megnézem 3dmark-ban ,hogy mennyivel kapok több pontot! kíváncsi vagyok rá!a lényeg, hogy a legújabb játékokat is viszi simán egy jó kártya melett!
Tuning-ról tudsz írni valamit? FSB-t kell állítani? itt kell valamire figyelni? Itt fixen a procit húzom vagy a ramot is? sose volt még Intel-es gépem(vagyishát de a tualatin
az még meg is van de azt nem húztam, remélem ez is olyan jó sorozat mint annak idején az volt
), a metrot azt én is szeretném csapatni!
-
Lex Icon
senior tag
Nekem minden erőlködés nélkül másfél hónapja atom-stabilan fut 3,33 GHz-en (FSB 266x4). Csak az alaplapi IGP miatt nem toltam feljebb. Ezt szerintem mindegyik tudja. A dualnak pedig csak marketing értéke van, mert semmi sem tudja ekkora tempóban küldeni vagy fogadni az adatokat, ahogy a RAM tudja. A szintetikus tesztekben csak a "semmit" küldik át. Sem a vinyó, sem a proc. nem tud ilyen sebességgel értelmes adatokat előállítani. Nekem ugyan duálos, de csak azért, mert ilyen volt. Simát szerettem volna, mert akkor még marad egy slotom a bővítésre.
-
kriszbon
őstag
Na azért 8-9k áron nem annyira jó vétel használtan, mikor (10-ért) hozzádvágják üzletben 3 év garival.
Amit úgy jó fél éve vettem, az alapfesszel 3.6-3.7-et ment (GA-G31M-S2L) ez felett már kellett feszt emelni és 4GHz-en elég volt hozzá egy rézmagos Intel hűtő.
Tudom nem te érdeklődsz, viszont te írtad az árat. -
atesss
addikt
Hát a tuningolhatóság csökkenését sajnálom, ebben volt a leginkább verhetetlen ez a proci (ezért az árért). No nem mintha kevésbé húzhatóan nem érné meg, de azért mégis.
De ez kb. mennyi mínuszt jelenthet Mhz-ben ? -200, -300 ? Vagy több ?Ram sebességtől hogyan függ egy E3000-s procis (erősebben húzott) rendszer sebessége ?
Pl. 800 vs. 1200 dual CH ?
És single CH-ben mennyivel lehet lassabb ? (mondjuk 1 modul 800Mhz DDR2-vel, vagy 1 modul DDR3-1333-al)
Mert az is lehetséges, hogy esetleg hogy megtartom az 1db 2GB-os DDR3-amat - pl. ha nem tudom jó áron eladni.
Meg egy barátomnak van 2db "maradék" 1GB-s DDR2-667-e, arra is lecserélhetem esetleg - és akkor ugyan nem lesz 4GB-om, de pénzt látok a cseréből.
Ez 800-ra húzva működött feszemelés nélkül (asszem Kingston). -
kulerr
őstag
-
kriszbon
őstag
Igen persze, mindenki úgy használja ahogy akarja, csak lehet hogy a magas Fsb elérése több macerával jár(+fesz Fsb/NB/ram) azért a kevéske többletért. Mert szerintem nem nyersz vele annyit mint ha felhúzod pl. 3.3-3.5-re alapfeszen hagyva mindent, minimális hőfok emelkedéssel lod alatt.
Mod: Ja és még az Fsb sem mondható nagyon alacsonynak így sem, spórolni meg akkor sem fog vele szvsz. -
kriszbon
őstag
Az utolsó amin néztem 3.8GHz volt normal fesszel, de azt már nem vitte, az egyik mag eldobta magát. Utána már nem igen foglalkoztam vele hogy mennyit menne és mekkora fesz kellene ahhoz amit esetleg tudna még. Nem volt kedvem kitesztelgetni rendesen, mert nem ezt tartom meg, hanem az 5200-ast hiába tud csak 3.5-öt 24/7-re.
-
kriszbon
őstag
Nem igazán néztem ez felett mert már nagyon kérte a feszt így is, pedig 3.7-ig elég neki a normál beállítás (1.27xV). Utána kezdi kérni, de rendesen.
Ezt a tesztet is azért futtattam le ennyin mert kíváncsi voltam hogy mennyin tud kihozni annyi pontot a kártyából, mint az 5200-as 3.5-ön. -
kriszbon
őstag
Mondjuk ez nem téma, csak egy (eredmény)!
-
lajafix
addikt
egy processzort terhelő program akkor jó, ha nem nyúl ki a processzorból, mert ekkor várakozhat a processzor s még véletlenül 'kihűlne' szegény.
A tesztelésem sajnos féloldalas mert épp 3.6 felett lenne érdekes látni a fogyasztást, amikor közeledünk a technológia végéhez, ilyenkor kellene 'elszállnia'.
-
lajafix
addikt
az orthos tesztel csak a procit kínoztam(stress CPU beállítás), RAM ezért kb sehogy. Ha jól gondolom a lap többi alkatrésze közül a processzort ellátó fesz/áram egységek veszteségei jöhetnek szóba, ami lehet 1-2 Watt körül (a VDROP*áramerősség plussz fogyasztást becsülöm erre).
szóval az alapbeállításokon kb 20 Watt OK.
-
lajafix
addikt
a 3as sor a táblázatban majdnem azt mutatja, csak a feles szorzó nincs bebillentve.
ott az idle - 100% orthos terhelt fogyasztás között van 30W.
Ha a 6x200as 0,9 Voltos idle állapot pedig 33W-ra van(*80% = 26W)Szóval 26W a fogysztás kb alapon, ha orthossal kihajtjuk. Persze nincs olyan valós alkalmazás, ami az orthos szintjén hajtana ki egy processzort.
-
lajafix
addikt
Az alapon 20Wattban nem vitázott veled senki, a kérdés lentebb az volt, hogy mennyit eszik a processzor jól meghajtva,pl 4GHZ, 1.45Von.
Lassan sikerül lemérnem, már megtaláltam a mérőt, lemerült benne az elem, tegnap rájöttem, hogy elem nélkül is mér...Ma este beszerelem a 80+os tápot is és utána mérek.
-
salaud
aktív tag
E3200 alapon(fesz biosban auto-n), Gigabyte GA-G31M-ES2L (rev. 1.x), 2x1 Gb Kingston DDR2-800 5-5-5-15, 2x Hitachi sata2 hdd, FSP 250W green széria 85+, idle 50W boot közben 63W, konektorből felvett fogyasztást mérve. A hdd-k a gyári adatok szerint ~7W-ot fogyasztanak, a táp vesztesége ~7W, legyen a 2 ram+ az igp 15 W, és akkor simán megvan a cpu 20W. CPU-Z-s screenshotokat nem tudok lőni, csak linux fut a gépen.
-
kriszbon
őstag
Akkor ahogy elnézem az EasySaver is kb. jó értékeket mutathat a proci fogyasztásra.
Mert idle visszavett szorzónál 6-7W, mikor néha felvált akkor 17-20W, load 4GHz-en meg 40-45W attól függően mivel van terhelve.
Szerintem akkor idle 2.5GHz-en 20W körül lehet, mint ahogy te írod(ha jól értettem).
Egyébként köszönet. -
lajafix
addikt
a csíkszélesség a fesz szint csökkentéséhez kell, a frekvencia bőven fog áramot engedni szerintem, jóval több tranzisztor nyit. a mostani 3.57GHZes e3300as hiába - 25nm melegebb mint az e1200 3 GHZen. De:
akkor lemérjük.
sajnos nem tudom hol a mérőm, de a héten megkeresem.
-
lajafix
addikt
az előző 1200as procinál már lemértem ebben a topikban
"
Tehát e1200 minden bekapcsolt energiatakarékos funkcióval:
Üresen boot után: 106W
Orthos 2 magos: 133,42600ra felhúzva, 325ös FSB:
Üresen boot után: 110W
Orthos 2 magos: 148,8W
"
Itt ugyanannyi a VOLT, más a frekvencia."
e1200 3000re felhúzva, 375ös FSB, 1.5V:
Üresen boot után: 115W
Orthos 2 magos: 182W (magok 63 fokon egy pillanat alatt itt a legnagyobb különbség az alap e1200hoz képest 50W, de a 1.5V értelmetlen)e1200 3000re felhúzva, 375ös FSB, 1.325V:
Üresen boot után: 108W (kevesebb mint 2600on)
Orthos 2 magos: 156W (22W a különbség az alaphoz képest)
"
Itt a volt különbözik de a freki ua. Még nagyobb a különbség fogyasztásban.A 182 és a 133 között 50 watt különbség van, minimum 40 watt ebből proci. a 3300as esetében pedig 4ghzes brutál frekiről van szó, a tranzisztorok hiper sebességgel nyitnak zárnak még több áram folyik.
-
Chaser
legenda
Hát ez van amikor a kitaszított nem kaphat egyéni avatart
dolargaan: 1et már próbáltam, az biztos jó, mondom majd tuningolok azzal, persze igp-t úgy nem kapcsolja le ha pci vga van a gépben, de legalább vannak, úgysincs elég szemét itthon
annyi szutyok táp volt kinn mintha a hardveraprót néztem volna
de a freezer az jó vétel volt
láttam már olyan p3-as minigépet is amiről nem is hallottam, akkora volt mint egy modem
de nem lehetett kipróbálni mert nem volt mivel, így inkább otthagytam, nem 1-2 százas tétel volt.
-
törölt tag
Az rendben van, én is csak konnektorból mérek. Beállítod alapra, megméred. Felhúzod, megint megméred. A különbség már beszédes.
Le kellene mérni a konfigod fogyasztását proci nélkül is, az közelebb lenne a valósághoz. Persze, az ilyenkor nem igazán dolgozó alkatrészek is számítanak pár wattot. -
Chaser
legenda
Kb reális a mérés, konfigra én olyan 100 max 110W-ra tippelek. Ha primeolsz a vga-ra kevesebb jut, én is csináltam ilyen mérést, 4670 valahol 55-60W valós között lehet. Fogyasztásmérő se mind1 mennyit csal, én leellenőriztem sok fogyasztóval, mindenre reális dolgokat mond, végső próba a notim volt, a 48Whs- aku win7 alatt kb 3.5-4 órát tud, hálózatról mérve 17W körüli a netes fogyasztás, nagy hatásfokú tápja van mert alig melegszik, kikapcsolva is csak 0.5W-ot vesz fel, tehát 13W valós körül lehet, amit alá is támaszt az akuidő.
szerk: Nézd meg egy pci vga-val, az a biztos.
-
Chaser
legenda
A mostani brutál jó procimmal 53-55W-ot mérek prime alatt 0.864V@2500mhzen, azt tudom, hogy a többi "normál" E3-assal 1V alatt nem sokkal 65W ez az érték.
A gépben van 1 db 5400rpm 3.5" hdd, 2 db 667-es ram 533-on, 1 satas optika, más nincs. G31 igp, 250W 80+ táp. A nem 100%-os hatásfok miatt kb 42-45W lehet a valós fogyasztás, számoljunk 42-vel. Ramok nem ehetnek sokat, de vonjunk le 7W-ot a kettőre, maradt 35. Hdd 5W idle, maradt 30. Optika idle 1-2W elhanyagolható, de 2-t vegyünk le, maradt 28. Van a chipset, SB legyen 4W, maradt 24, NB legyen 7-8W, akkor is maradt 16W a cpura. De ez nem a "szabvány" 1.2875-ös VID-en, hanem 0.864V-on. De mondom fogadjunk, én nem kételkedek abban amit elmondtamMeg amúgy is jól jönne 50k
szerk: 3.5G felett megjön minden cpu étvágya, még akkor is ha viszonylag kis feszen van hajtva. Csak hogy lelőjem a poént és lemondjak a virtuális 50k-ról, a mostani procim 1.184V valóson tudja a 4Ghz-et, ehhez már külső ventit -szobai oszlopventit- használtam a gyári hűtő mellett, mert 1xűen nem bírta. 4.2Ghz-et 1.232-en meg már az oszlopventivel megtámogatva sem.
-
Chaser
legenda
Az már a te bajod
Sztem mértem én már annyi cpu-nál fogyasztást, hogy tudjam mit beszélek. 1.45V-on szted 35W-ot eszik loadon egy ilyen proci? Rendben, fogadhatunk...legyen 50k a tét, mivel a 35W-hoz bőven elég egy gyári hűtő, nyomatsz nekem 2 óra primeot, ha közben nem sül meg akkor kezedbe nyomok 50k-t, ha megsül akkor te adsz nekem 50-et. Áll az alku?
Annyit megjegyeznék mellé, hogy olyan vga-val ami idle 7-10W-ot eszik, 4G@1.35V környékén 1 vinyóval, 2 rammal 100W körüli volt a 3x-ek fogyasztása teljes gépre vetítve konnektorból, nagy hatásfokú táppal."Alapórajelen (VID fesz - 100% load) E3200 - 19.2W E3300 - 20.4V" Alapórajel ált-ban 1.2875V, de az órajel relatíve kicsi, ilyen fesznél a fogyasztás nagyobb lesz, de alulfeszeléssel el lehet érni. Tételezzük fel hogy valós, szted ha erre rádobsz 1.5Ghz-et és a feszültségen is emelsz akkor 35W lesz? Érdekes lenne. Na meg ugye nem csak cpu után fizeted a villanyszámlát, az NB is jóval nagyobb terhelésnek van kitéve. Meg tudom neked holnap mérni, hogy alapórajelen alulfeszelve, és 3.5Ghz közt mennyi a különbség, ráadásul nekem 3.5G-hez csak 1.056V kell, ált-ban itt már 1.2 körül szoktak kérni az E3-ak.
szerk: lajafix: kened-vágod
-
lajafix
addikt
a feszültségemelt és 4 GHZes 60% órajelemelésre értette chaser, ott bizony a fogyasztás nem lineárisan, hanem négyzetesen nő terhelésen. A lenti link pedig alapórajel és alapfeszültségen történő fogyasztást mutatja. A teljesítményt meg kell fizetni a fogyasztásban, csodák nincsennek.
-
Chaser
legenda
A jobbak 1.35V-on viszik a 4G-t, kezdetekben eladtam párat ilyenből errefele
Ami efölött tudja az max átlagos. Az igazán jók 1.3 alatt tudják a 4G-t, de abból kevés van, ami meg 1.2 alatt tudja abból nagyítóval kell keresni /vagy nálam
/
"Fogyasztásról annyit, hogy 4GHz-en 1.45V-on talán ha 35W-ot megesznek." Ez nagyon nem igaz
Ekkora órajelen és feszen már elérik a 65-75W-ot terhelés alatt. Alapórajelen használva viszont benne vannak a 35W-ban, alulfeszelve meg ha nagyon megy akkor 15-20 környékén. Nekem a teljes gép net alatt a mostani 3300-assal 0.864V@2500mhz-en 41-44W konnektorból, 720p-s hd alatt 42-51W.
-
lajafix
addikt
a 66 fokot elérte amikor nyúztam orthossal, le is állt az orthos. mentségére legyen mondva, hogy a tx2 ventije vissza van véve kb 5 V-ra mert hangos alapon, és a g31es lapom nem kezeli, le kell cserélnem a ventijét. A TX2 meg annyira furcsa, emléxem szenvedtem vele rendesen mikor először felraktam majd 2 éve, tegnap viszonylag egyszerűen ment,ezért gyanús.
-
BudaiZoli
tag
1,30625-nél megálltam és azt mondtam, oké nem erőltetem... amúgy 3,2 GHz-en ment, csináltam everestel stabilitási tesztet is, azt simán bírta, amúgy ahogy észre vettem igaz amit mondtál, nem egyezik meg a biosban a feszültség a CPU-Zvel.. amugy a ramok nem bírják az 1066 MHz-et... mert 3,2 Ghz-nél el sem indul ha 1066-on van..
de köszi a segítségedet!
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Próbagarral én nem vállalnám be ennyiért. Mikor volt boltokban zotac lap ilyen vagy jobb chipsettel persze nem vettem meg
gondoltam ráér...igaz nem volt rajta pciex16 de legalább olcsó volt 14k körül 2 év garral, ha regeltél meg élettartam gari a zotacnál. Érdekes ez az ECS, vga foglalattal azért elgondolkoztató, de mért ezt a szutyok via hangchipet rakták rá ezek is
-
-
lipi67
nagyúr
Lég nélkül...
Te! Többször is szó esett róla (mert felhoztam..) a 8xxx-ben, hogy valami nem ok a 25.8-as prájmolással. Engem olyan feszeken is eldobált pl. amin a 25.9, 25.11 nem. Valami bug lehet(ett), lehet csak a 8xxx-nél, de többen is jelezték utána, hogy náluk is ez van. Tedd már fel a 25.9-et és nézd meg azon is!
-amúgy: Köszi!-
-
Gercsa
senior tag
-
-
krammerka
őstag
Üdv!!
Az Abit nagyon jó deszka volt,ezt Lipivel alátámasztjuk
.
Hogy a cerka megy-e benne,azt nem tudom,de az alulfeszelés az mindig gond volt anno nekünk is,mert volt a tuninglistán egy alulfeszes opció,amit a magas VID miatt nem tudtam teljesíteni.
Amikor mondtam Neked,hogy egy komolyabb lapban többet fog menni,az biztosan így is lenne,csak az a 100-150MHz nembiztos hogy megér annyi ezrest.
Nállam a DS4-hez képest,a G31 nagyjából 100-150MHz-vel maradt el,ugyanazon E3200-al.
Viszont pont 2x annyiba kerül az a lap. -
lipi67
nagyúr
Ő? Azt hittem rég eladta.. Én imádtam az Abit lapjaimat, kérdezd meg Krammerkát, de más egy 2180-ast szarráhajtani benne mint egy 3200-ast.
(Az IB9-es még azt se ismerte fel
, de működött, csak badarságokat írt ki) majd jött egy új bios és minden ok. IP35-E meg..Te! Az a lap..Imádtam. Ha nem adják fel és megy tovább, s kijön egy p45-ös jó kis Abit lap..sose lett volna giga lapom..
-
krammerka
őstag
értelek,de a 3,4GHz azt alapfeszen tudja.
4GHz elérhető magasság(ezt nem alapfeszen elért értéknek gondoltam),jó hűtéssel,esetleg magas fesszel,de elérhető.Végül maradjunk a 3,4GHz-nél,ami ugye az alapórajelhez képest,alapfeszen +1GHz,ez azért mondható pengének.......10k-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest