- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lipi67 nagyúr  (#1345) peti_s :  Nem abban, de x38, x48-ban sem! Olvass csak utána, hányan s miért adták el az x48-ast! p35 se jó alá, 1xüen p45 kell. Ott is vannak eltérések, nem kicsik. Egy P45DQ6-ban..képtelen voltam a q9550-esem eredményét megközelíteni. Viszont..majdnem a p5b Nem abban, de x38, x48-ban sem! Olvass csak utána, hányan s miért adták el az x48-ast! p35 se jó alá, 1xüen p45 kell. Ott is vannak eltérések, nem kicsik. Egy P45DQ6-ban..képtelen voltam a q9550-esem eredményét megközelíteni. Viszont..majdnem a p5b (deluxe) amiben megyegetett jól a 8xxx. (nem p35-ös szinten!) (deluxe) amiben megyegetett jól a 8xxx. (nem p35-ös szinten!)
 Látod! Egy 8400-at jobban kihajt egy giga P35DS4 mint a lapom. Ill. ott igaz, hogy több-kevesebb fesz kell és megy..
 Ja még valami a több feszről! A q9550-es még azért nem tart WR-t mert (ebben a lapban is!!!) már 1,575V-nál el se indul, nem is a vcore, a VTT kell neki , akár 1,5V is. Léggel nem lehet . Biostarban Svédországban a jó kis minuszokban ment 4778-at, csak lesz itt is hideg.. . Biostarban Svédországban a jó kis minuszokban ment 4778-at, csak lesz itt is hideg.. 
- 

Chaser legenda Még a szeptemberiek is jók voltak. Kiválasztottam egyet a szokásos módon, egy a kezemben maradt, az lett az enyém  12x333-ra vágtam egyből bios-ban, 1.35V-on, bootolt, de win restart. Felvettem az FSB-t 334-re és adtam némi feszt, cpuz 1.392-n negyed óráig prime satbil volt, de eldobta az egyik magot, viszont nem fagyott, szóval csak finomhangolás kérdése. 1.35-ön úgy 3.9G lehet benne, nem rossz ez. Jól járt a srác aki megvette a másik hármat. 12x333-ra vágtam egyből bios-ban, 1.35V-on, bootolt, de win restart. Felvettem az FSB-t 334-re és adtam némi feszt, cpuz 1.392-n negyed óráig prime satbil volt, de eldobta az egyik magot, viszont nem fagyott, szóval csak finomhangolás kérdése. 1.35-ön úgy 3.9G lehet benne, nem rossz ez. Jól járt a srác aki megvette a másik hármat.krammerka : Annyit biztos nem, de lehet 1.6-ot megkockáztatok, jó lenne 100% OC ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Feltántottam ET-vel 12x350-re, de restartolt prime indításkor, talán 1.6V-tal meglenne 4.8G. Feltántottam ET-vel 12x350-re, de restartolt prime indításkor, talán 1.6V-tal meglenne 4.8G.
- 

Dyno veterán Na megrángattam az e2180-t 3250mhz ig jutottam, de orbitális fesz kellett neki 1,475V állítottam biosba terhelés nélkül 1,456V-t kapot a proci terheléssel meg egészen 1,408V-ig droppolt.NB feszhez nem mertem nyúlni, nekem az lenne a lényeg hogy (e3200-ból) egy 12x300-t vagy 12x320-t esetleg kitudjak sajtolni belőle 24/7-be persze eistet bekapcsolva hagyva. Meg az a baj hogy NB-n sima gyári hűtő van, kéne ré egy kis venti? 
- 

Chaser legenda Elvileg az egyik marad nálunk, ha nem tudok venni valami cel4xx-et / hadd ne mondjam mekkora kötsögök vannak az apróknál, tegnap tárgyalok valakivel, többször mondom viszem, csak mondja meg mennyi a posta, benyögi, pár perccel később meg hogy megelőztek  noooormális? noooormális? /. Ha marad g31-es2c lappal fogom tesztelni, még az is szűz..mi lesz ebből /. Ha marad g31-es2c lappal fogom tesztelni, még az is szűz..mi lesz ebből jenei92: E7200 12k-ért? Valaki meg is vette? Én is fel tudom rakni 4k-ért a 3200-seket, de mire írnál rá már éppen elfogytak    /Tegnap volt feltéve e8400 18k-ért, q8200 16-ért, estére bannolva volt a nick /Tegnap volt feltéve e8400 18k-ért, q8200 16-ért, estére bannolva volt a nick / /
- 

syberia veterán Még van 1 kis gondom, a proci egyik magjának a hőszenzora nem mér 45 fok alatt, 
 coretemp és everest is ugyanúgy 45 fokot ír a core #0-ra közben a másik mag 31 fok. Orthos cpu teszt alatt a 45 fokos mag felmegy 48-ra, ilyenkor egyforma a hőfokuk a magoknak. Hibás a szenzor és vigyem vissza a procit?   
- 

No-kia addikt ááhh GPU tesztnél kifagy, már jópár hónapos rendszer, a héten beleraktam a 3870 helyébe haver 4870-ét, holnap vissza, meg a proci csere, lehet ,ár újra kéne tenni, csak sok az adatom benne 
- 

Gercsa senior tag Hát nem vagyok egy elektronikai zseni, majd ezt mások lehet jobban el tudják mondani, de tényleg mintha lenne valami olyasmi, hogy ha nagyon melegszik egy vezető, akkor nő az ellenállása, vagy ilyesmi. 
 Ettől függetlenül, én nem mernék rá mérget venni, hogy a venti csere miatt van.
- 

Gercsa senior tag Hát csak a tápnak is van egy hatásfoka. 
 Attól függ miylen minőséget képvisel, de úgy 60 és 90% között mozoghat.Már, ha arra vagy kiváncsi, mennyit fogyasztanak az alkatrészek a gépben. 
 Mert, ha egy tipikus 80%-os tápot veszünk, akkor a 250W-os fogyasztásból 200W a géped ténylegesen, és 50W-ot a táp elszabadít az univerzumban.
 Csak azért, mert így kijön a 200W amit tippeltél volna.De ha arra vagy kiváncsi, hogy mennyi lesz a villanyszámla, akkor igazad van, azt kell nézni amit a hálózatból felvesz az egész cájg. 
- 

#19617792 törölt tag 
- 

#19617792 törölt tag Visszaveszi a feszt is rendesen, csak akkor nem veszi vissza, ha emeltél rajta. CPU-Z, 6x380 @ 1.05-1.07V, teljesen stabil. 
- 

#19617792 törölt tag Érdekes, nálam alapfeszen a 10x360 teljesen stabil, még úgyis, hogy C1E + EIST is be van kapcsolva. Terheld le a gépet OCCT-vel maxra, akkor többet fog fogyasztani a gép, max terhelés a procinak, VGA-nak. Stabilitástesztre remek progi.  A procihoz két módszert tud, egy sajátot és egy Intel Linpack alapút (Linpackot használ a LinX, Intel Burn Test, AMD procihoz is jó), a VGA-ra meg saját módszere van, ami még a FurMarknál is jobban terheli a VGA-t. A procihoz két módszert tud, egy sajátot és egy Intel Linpack alapút (Linpackot használ a LinX, Intel Burn Test, AMD procihoz is jó), a VGA-ra meg saját módszere van, ami még a FurMarknál is jobban terheli a VGA-t.
- 

Gercsa senior tag És ezt hogyan lehet állítani, hogy mikor visszaveszi a szorzót, akkor mennyi legyen a feszültség? Ez p35-ös lapok tulajdonsága, vagy ilyet én is tudnék? Elvileg a biosban nekem is be vannak állítva az energiatakarékossági funkciók, de ha tuningolok (azaz hozzányúlok az fsb-hez, meg szorzóhoz), akkor nálam az van, hogy a feszültség már nem változik, mikor visszaveszi a szorzót, csak kevesebbet droppol. 
- 

krammerka őstag Jó reggelt! Nagyon jó szériának néz ki,ez az E3200    . .
 Bízok benne,hogy Brumi,Bagira is megrángatja rendesen,az ösztön megvan bennük 
 A VID elég magas,szinte mindegyiknél,viszont alapfeszen rendesen el lehet húzni a bajszát+1-1,5GHz alapórajelhez képest Chaser: ha már sz.számot kért,akkor meglessz az üzlet,rendes srácról van szó egyébként. 
- 

Bagira01 veterán Én anno ezt szedtem le és ment vele  
Új hozzászólás Aktív témák
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem abban, de x38, x48-ban sem! Olvass csak utána, hányan s miért adták el az x48-ast! p35 se jó alá, 1xüen p45 kell. Ott is vannak eltérések, nem kicsik. Egy P45DQ6-ban..képtelen voltam a q9550-esem eredményét megközelíteni. Viszont..majdnem a p5b
 Nem abban, de x38, x48-ban sem! Olvass csak utána, hányan s miért adták el az x48-ast! p35 se jó alá, 1xüen p45 kell. Ott is vannak eltérések, nem kicsik. Egy P45DQ6-ban..képtelen voltam a q9550-esem eredményét megközelíteni. Viszont..majdnem a p5b  (deluxe) amiben megyegetett jól a 8xxx. (nem p35-ös szinten!)
 (deluxe) amiben megyegetett jól a 8xxx. (nem p35-ös szinten!)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Feltántottam ET-vel 12x350-re, de restartolt prime indításkor, talán 1.6V-tal meglenne 4.8G.
 Feltántottam ET-vel 12x350-re, de restartolt prime indításkor, talán 1.6V-tal meglenne 4.8G. 

/Tegnap volt feltéve e8400 18k-ért, q8200 16-ért, estére bannolva volt a nick
 /Tegnap volt feltéve e8400 18k-ért, q8200 16-ért, estére bannolva volt a nick