Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
üzenetére
Túl jó ahoz, hogy bunkó módra nyomassam csak. Meg..hárklis, nem kicsit. 3xxx sose villogott ebben a lapban, a Teamekkel. sok sok beállítást nem szeretnek 1ütt. Vicc de a q9550-et 1xübb benne hajtani mint ezeket a kis piszkokat

-Reggeltől főzök, jól vagyok köszi.
Sajna ilyenkor nincs időm semmire, anyámat is istápolom..-
krammerka
Reggel 1/2 8 előtt nem tudok semmit csinálni, 6-tól harcolok (hétköznap) a kutyával, készítem a 2 törpének a reggelit (meg anyámnak), pakolom az uzsit és indítom őket suliba. 1/2 8kor jutok oda, hogy nyugiban egy kává meg egy cigi..(#2387) Chaser: Volt 380-as FSB-d vele?
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
1.5V alatt...akkor lenne poén
Elnézve a 4.7G fölöttit 1.4V alatt összejöhet. Hwboton ugyanolyan lapban mint az enyém szintén E3300-mal egy srác majd' 4.7G-s validot csinált pont annyit ami nekem is max összejött csak neki nagyobb fesz kellett hozzá. Ezek után a GB g31-es lapjait nem tudom ajánlani senkinek, még laza 100% OC-t se lehet kihozni alap 2.5G-s prociból
/anus g31-gyel stabil 3G se volt meg
/ -
-
-
kulerr
őstag
válasz
üzenetére
nnnna akkor?!: ezt láttad már?
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Nem otthon vagyok, csak megvettem, de sztem nem is fogom kipróbálni hanem eladom...vettem 2-t is, párban eddig valahogy szerencsét hoztak...ha nem is nekem, akkor valaki másnak
Úgy hozta a véletlen - elém toltak egy faxa plexi dobozt
- hogy gondoltam ebbe építenem kell egy mediaboxot, de 775-ös miniITX olcsó kategóriást már nem lehet kapni, drágát nem veszek, de úgy néz ki lesz egy atom+ion kombós lap aminek még nincs horror ára és a célnak megfelel, szóval nincs időm tesztelgetéssel bohóckodni 
-
lipi67
nagyúr
válasz
üzenetére

Most raktam újra ezt a szart (Win) és..elcsesztem. Fel kellett nyomni a hálókártya drivert, mert nem volt hdd-n lementett cpuZ-m.
Reggel majd nekiesek, ha a libám elindul suliba és kinyizhatom az ablakot. Egy kva Brazil gyerek szopat, igaz Ő nem léggel hűt és kvajól Tweakel, meg még valami más..(nemtom, hogy csinálja) Archi meg azt mondja..nyomjam le izomból..Szegény procim szenved, de a kompresszort nemtom behozni, nyitott ablak ide vagy oda. Igérem, át fogom nézni ha lesz gépem, de egyelőre most van egy számítógéphez hasonló valamim, amin fit a wPriome meg a piFast
Köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Sajna ilyenkor nincs időm semmire, anyámat is istápolom..-
/anus g31-gyel stabil 3G se volt meg
/
de talán az egyik s3, majd holnap megnézem őket..nálunk úgy hívják lengyelpiac..vettem egy freezer64-et is hűtő nélkül 500ft-ért
nem csodálom, néha én is azt hiszem hogy magammal írok...

)..........gratula