Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Íme az új Android Auto!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
P35-DS3P tényleg kvra jó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szinte csak hűtésban tér el akár a DQ6-tól
Azért nem, mert a DQ6-nak 12 fázis áll rendelkezésre a procit táplálni. A DS4től tér el annyival, hogy nincs HP a feteken, és nem tud az alaplapi hangkari dts-t. Most hogy 4magos van a lapban, azon gondolkozom kellene szerválni egy rev1.0-s DS4 hűtést, az rámenne a lapomra. (ez is rev.1.0) -
Bagira01
veterán
Na ja, én mikor anno eladtam a ds3p-t 13,5k-t adtak értem nyimm-nyam finnyogósan(doboz gari,. stb volt). Azért különbözik, nekem az első komolyabb lapom ds3p volt, utána dq6-ot is használtam, és a q6600-at jobban komálta mint a ds3p, ud3r meg szintén zabálta a q6600-at. York-hoz viszont ud3r/p alatt nem vennék lapot az is biztos(ep45-ds3/ds3r csak kínlódott vele) e3300-as jó lenne ha betöltené az e2140 helyén maradt űrt, én barom h mit tettem azzal

(#1952) lipi67: Nem verné az el q6600-al. Nekem volt benne(igaz a képek már eltűntek), csak a cpu feszt kellett tolni, minden normalon a proci meg ment mintha húznák
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lipi67
nagyúr
Őszintén? Fizikai képtelenségnek tartom, hogy a DQ6 megszorítsa. Viszont egy q66-tal..vszínű, hogy elverné.
1,4V nem vészes ennél a procinál, mehet az nyugodtan 24/7-ben is. Azt sajnálom, hogy subaruéknak nem volt megfelelő lapjuk alá amikor jegelték, s ebből kiindulva gondolom, hogy az UD3R simán hazavágja a DQ6-ot.
Tudom, hogy jó proci mind a 2 (Tiéd és kulerré) csak teljesen más. Az 1ikkel Wr listás eredményeket ostromolhatsz (Tiéd) és messze az átlag fölött van 24/7-ben, a másikkal (kulerr), nem nagyon kerülhetsz WR listára, de 24/7-ben a magasan a ph legjobbja.
Én meg..Ma hideg volt, gondoltam javítok. Nem. Már nem megy. Amit ki lehetett hozni léggel ebből a q9550-ből, azt asszem meg is tettem.Beállítani be tudom u.azokat az eredményeket, de javítaní már nem. Ezt azért mondom, mert..Mert bármennyire is szuper a proci, így..így unalmas. Félő, hogy kulerr-nak volt igaza, s előbb-utóbb eladásra kerül a rendszer és jön valami más..(csak..sok plusz pínz lenne egy i7-es rendszer, komplett rendszernél meg lefelé csak nem megyek. i3-i5 nem érdekel, ez a kis mocsok az i3-at alázza, i5-nél nemtom, nem merültem bele a nézegetésébe)
(#1948) Bagira01: 3300-as tesztet én se láttam még (itt, normálisat, emberi körülmények között)
(#1950) Bagira01: 1-2 nap és kiderül

Azért..nézd meg, hogy mit ment p45-ben az RgS-nél lévő felül: [link] és alul is akár: [link]
a kulerr-nél landoló meg alul: [link]. Többre nem volt időm sajna, ez a dezentot kulerr lecsapott mint a sas
-
Bagira01
veterán
Azért a dq6-os okozhat meglepetéseket, nem csodálkoznék, ha jobban menne benne. p45 eléggé túl van bonyolítva 2 magos procikhoz. p35-be könnyebb operálni. ud3-as széria(r/p) ára meg szépen elszáll mint a héliummal töltött lufi, kezd ott tartani, h már használtan se éri meg(persze vannak kivételek)
-
lipi67
nagyúr
Nem, nem néztem. 99%, hogy 365-ön lesz a vége léggel. Krammerka stb..u.ilyen első szériásai is ennyit mentek, csak..Ez 24/7-ben még 4,2GHz-en (1,36V) simán elfut.
Kíváncsi leszek, kulerr-nél mit megy, remélem kevesebbet! (kulerr ha olvasod , fordulj el), Nem is a proci, a lap miatt. Fel is akasztom magam (képletesen..) ha egy p35DQ6 megverti az UD3R-s kis imádott kedvencemet
(P45 DQ6 simán kikapott.., igaz azt q9550-nel teszteltem)UT-P35 T2R : Hm..P35.. Ha ezt a procit megtartanád, talán tulzás, de isten tudja..
Majd kiismered és meglódul az, hisz én 4,5GHz felett azzal tesztet futtattam, igaz más rendszer..(UD3R
) -de ezek se 1formák..[link]Kben..ezért sem szeretek eredményeket mutatni, mert az egy dolog, hogy x-y rendszerben mit ment, támpontnak jó, de kb annyi. Viszont Te hol vagy még attól a fesztől!!!
VTT..Ne engem kérdezz, én nem sajnálom neki, de 1,4-ig simán adnám neki 24/7-be is. (amúgy meg...
) Nálam viszont nem kérte..1,28-1,32 között bőven elég volt neki.
Adj 1,32VTT-t meg 1,4V MCH-t s vcore 1,5v és be fog indulni
-
De a Phenomnak 3.8hoz kell majd' 1.5v, amit még bír is az a proci (más technológiával készül, hiába az is 45nm), viszont a fogyasztásnak biztos nem tesz jót. Míg a yorkfield-ek azt 1.25-1.3v körül tudják. Mondjuk itt jóformán csak Q9550-ek vannak

Én azt mondom ha már van egy P35/P45 lapod 4GB ddr2-vel, nem alternatíva az AM2+. -
lipi67
nagyúr
Te! Üss a szádra(ketzedre) AMD? Beszélgess csak subékkal Toyone megmondja Neked, milyen...

Nagyon jól megy, jobban (nem kicsit) mint amit Neked adtam el, de..
gyanús. Most nincs időm tesztelgetni, itthon a család, de szerintem a nagy lendületből hamar kifulladás lesz. Mivel a tuningextra listán van 1,35V-os opció, oda csináltam (nem odacsináltam!) ezt az eredményt:[1,35/4,2GHz] A nálad lévőnél ez 1,44V-on jött..Viszont ez a nagy különbség valahol vissza fog ütni.
Most simán kijelentem: A Te procid jobb! (az én szemszögemből). 24/7-re ez verhetetlen..Nekem 1 MSI lapom volt, valami p35 neo izé az is, 1 napig volt nálam. Bele a 4300-as, rá egy TX2-es hűtő és 1,3v-on 3,1xx GHz-en volt. Ez a gép a feleségemnél van Szhelyen, és jó másfél-két éve szuperul üzemel..Engem is meglepett..
Nagy lapot nem érdemes alá venni szerintem, bár a 2.ilyen procim csak, és lapot meg..én tuti nem cserélek..Krammerkát nézve, g31. P31se lehet sokkal másabb, p43-at kerüld..
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Sztem felesleges alá komoly deszka,ahogy Lipi is "aszongya"

Nekem most az egyik cerka EP31-ben van,és jóval VID alatt 1,168V-on használom 3410MHz-n.
A másik cerka egy EP35 DS4-ben van,de azt eladom asszem,és rakok alá is egy EP31-et
775-re már nem érdemes sok pénzt áldozni,itt az i3-i5-i7
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Horgász topik
- Automobilista 2
- Autós topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen notebookot vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Nálam viszont nem kérte..1,28-1,32 között bőven elég volt neki.